s e x t i o s e x

1.7K 38 3
                                    

15augusti

Jag kopplade ur mina hörlurar och stängde av musiken som hade vartit Harry styles album och lite Håkan + tjuvjakt som jag hade haft på under resan till Oslo. En röst från en högtalare hade ropat ut att det här var sista platsen tåget stannade på. Så jag reste mig upp från det tråkiga grå/blå/svarta sättet och tog på mig min jacka. Sedan väntade jag tills personer från dem andra platserna på min vagn gick ut för gillar att gå ut sist. Det är enklare än att trängas med en stor resväska.

När folket hade gått ut och det bara var nån människa kvar gick jag till ett ställ där man kunde ställa sina väskor och tog ut min fina lilla rosa resväska och gick mot dörrarna av tågets sida. Jag gick ner för trappstegen och började leta mig fram till där jag och Marcus skulle träffas. Jag tittade runt om kring mig och såg en kille med sol blont hår upp satt i toffs på huvudet. Så jag började springa. Cringe. Vet.
Jag sprang det snabbaste jag kunde mot killen och jag såg att han märkte mig. Han borde vara rädd för mig. Det ser ut så på hans ansiktes utryck. Men som sagt jag fortsatte springa med min rosa resväska släppandes bakom mig mot det hårda iskalla stengolvet. När jag kom fram till han omfattade jag honom i en stor kram. Jag kände hur han besvarade den och jag gjorde ett litet leende för mig själv med mitt huvud invecklat i hans axel.

"Jag gillar dig" viskade jag i hans öra.

" jag gillar dig också vännen" sa han och slutade kramen. Jag kände hur mitt leende försvan när han sa vännen. Men det var ändå jag som gjorde så att han säger så. Med mitt jävla tänkande. Men jag har tänkt klart. Om jag sabbar detta kommer jag ångra mig. Big time.

"Jag gillar dig mer än vän" sa jag och tittade upp mot hans ansikte. Jag kände hur mina kinder blev någon nyans rödare efter det jag nyss sagt. Han tittade på mig med sina fina rådjurs ögon. Jag såg hur han studerade mina läppar. Så jag tog mjukt och försiktigt runt mina armar om hans hals och satte mina läppar på hans. Mina läppar masserades skönt in med hans. Jag tog min läpp från hans så våra näsor snuddade varandra och jag log.

---
Lite såntdär. I kapitel 66

Känn ingen sorg för mig || M&MWhere stories live. Discover now