h u n d r a f e m

1.6K 38 154
                                    

30 augusti

Jag stod på plattan där jag såg från långt håll att Marcus tåg höll på att komma in. Jag väntade otåligt på att tåget ska komma fram. Kan det inte bara åka snabbare? Den åker ju typ i 150km i timmen vad det nu betyder vet bara att mamma har sagt något med km i timmen. Kan den inte åka 3000km i timmen?? Det skulle vara fett nice. Väldigt nice. För då skulle Marcus redan vara här.
Tåget närmade sig plattan och stannade precis framför mig. Typ. Jag såg hur dörrarna öppnades och jag tittade på varje dörr samtidigt. Eller. Nja. Inte samtidigt men typ kändes som det. Jag såg hur tre dörrar ifrån där jag stod framåt, längstbak på tåget typ kom en solblond hårig kille ut med en svartklädd vakt brevid sig. Jag känner igen vakten.. vänta lite. Vänta. Omfg! Det är vaxhuvudet??? Är det verkligen de?? Jag dör!
Killen och vakten AKA Marcus och vaxhuvudet/spegelhuvudet började gå fram imott mig. Jag såg Marcus lilla flin på läpparna som gjorde så jag log som en galning. Dem kom närmare och närmare mig. Tillslut sprang jag imott dem. Som en sån här internet best friend film. Jag sprang det snabbaste jag kan och när jag kom fram så knöt jag fast mina armar och ben runt Marcus och jag kände hur han kramade mig tillbaka. Nån skulle fan ha filmat. Detta skulle bli en hitt på youtube. 'Girl meets her boyfriend after two weeks' riktigt bra video, sen skulle man också haft sån här romantiskt, sorglig låt i bakgrunden av videon. Fan den videon skulle jag gråtit till.

"Jeg har savnet deg så" viskade Marcus i mitt öra som gjorde så jag fick en rysning. En bra rysning. Han fortsatte bära mig medans han sa det och gick bredvid vakten som hade deras väskor. Marcus är fan starck. Jag älskar det.

"Jag har saknat dig med" viskade jag tillbaka medan jag hoppade ner från hans famn och tog tag i hans hand istället. Jag kände hur han tog ett hårt grepp om min hand nästan så att det gör ont. Men kärlek gör ont. Så detta får göra ont. "Marcus?" Sa jag lågt.

"Ja?" Svarade han sött eller det kanske bara är jag som tyckte att han sa det sött men ändå och tittade på mig.

"Har du någonsin provat spegla dig i din vakts huvud?" Viskade jag så inte vakten skulle höra. Men jag tror han gjorde det för han började småskratta för sig själv. men jag måste veta.

"herman, kan vi prøve å gjenspeile oss selv i hodet ditt?" Skrattade Marcus ut sig. Så vakten heter Herman? Norskt vanligt namn eller? Men Vafan gör Marcus? Man frågar fan inte nån om man får spegla sig i ens huvud? Idiot. Fan.

"Hvafor?" Små skrattade Herman och tittade back på oss som gick några meter bakom han.

"Wilma lurte på om du kunne reflektere i det?" Det Marcus nyss sa får mig att vilja slå mig i huvudet med ett baseboll rak hundra gånger i huvudet.

"Okey" skrattade han, stannade och böjde ner sitt huvud för att jag ska se om man kan spegla sig i det. Saningen jag länge har väntat på är... JAAAAA!!! Jag kan fucking spegla mig i hans huvud? Han måste ju fan stå och vaxa det med bilvax på morgonen i flera timmar när han vaknar eller något? Detta är otroligt! Han har en spegel som huvud! Jag älskar hans huvud. "Fornøyd?" Sa han och reste sig upp igen.

"Ja tack så mycket" svarade jag snabbt och hörde hur Marcus började små fnissa.

-------------
Jaaaaaaa bilvax is the shiiit

Plus tusen tusen taack för att jag nu är tvåa i fanfiction kan fan inte fatta något av att jag är tvåa?! Taaack, älskar dig/er💖💖💖🦃🦃🦃🦃🦃🦃

Känn ingen sorg för mig || M&MDär berättelser lever. Upptäck nu