h u n d r a t j u g i o s e x

1.3K 31 13
                                    

18 september

Jag tittade ner i den VÄLDIGT intressanta mackapären framför mig som är min så kallade telefon. Jag hade nyss kollat igenom min fina instagram vad som hade lagt ut om set var något roligt. Det var det inte. Bara bilder. Usch. Hahhaha.
Jag tog mitt fina korta pekfinger och tryckte på knappen längst ner som tog mig till hemskärmen. Sedan tog jag fingret och styrde det över till Spotify. Satte på min lista som är jävligt bra som alla borde lyssna på. Fattar inte varför jag inte har några följare där. Den listan är as grym. Jag scrollade igenom listan tills jag kom till låten jag ville lyssna på 'Fuckgirl'. Jag klickade snabbt ut ur appen och in på den gula appen med ett fult spöke på. AKA snapchat.

"Sängen har nu blivit kall, många kuddar ändå ensam" orden kom ut från min mun medans det kom från mobilens små högtalare. Jag kom in på appen och drog mina fingrar imot varandra på skärmen så jag kom in på snapchatkartan. Den där man stalkar människor. Jag gör verkligen inte det. Jag är ingen stalker. Jag vill bara se vad mina vänner är. Jag kollade runt på kartan och såg hur en gubbe inte var på rätt ställe. Hur fan. Hur kom den gubben ditt?

-------------
OOOOOOOOHHHH ETTT DÅLIGT TEEEXT KAPITEL😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀💖💖💖💖🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃

Känn ingen sorg för mig || M&MWhere stories live. Discover now