å t t i o f y r a

1.7K 42 16
                                    

19augusti

Mitt hår satte upp i en perfekt sånhär snurr handduks sak. Väldigt bra beskrivning. Jag hade nyss lagt fram min väska på Marcus golv för att packa in mina kläder och andra saker i den. Som smink och sånt. Jag tog det första klädesplagget av typ det andra femtiostycken jag lagt ner för jag inte vist vad jag skulle ha på mig men sagt till pappa att 'jag kommer ha på mig aaalllltiiiingg' men viste att jag inte skulle göra. Det är alltid så med mig. Hihihi. Nejmen. Asså. Det är inte mitt fel. Har klädd ångest. Vill vara så fin som möjligt. Aja. Jag la ner alla saker i små fina högar som egentligen ser ut som fula bajshögar som har råkat hamna i min resväska. Inte mitt fel. Det är klädernas fel som inte vill vikas på MITT sätt.
Jag hörde hur min mobil plingade till typ en meter ifrån mig på golvet. Jag tog den för att se om det var ett sms från mamma eller pappa. Men självklart inte. Det var en till jävla kommentar som säger om hur jag är en ful äcklig hora som säljer sig till Marcus bara för att få följare.. Plus mycket mycket mer. Det har vart en vardaglig vanna denna veckan. Sedan jag och Marcus har blivit ihop. Plus sedan jag började hänga med dem.
Jag klickade in mobilen och sedan in på den konstiga kamera liknade appen för att kolla igenom alla kommentarer på bilden Marcus nyss lagt up. Jag har chansen nu att kolla och vara ledsen nu medans Marcus duschar. Jag bläddrade igenom kommentarerna. Jag vet att jag inte borde men det är om mig. Och jag bryr mig om vad folk tycker om mig. Men inte så mycket av dem här. För dem är la typ 07:or som tror att dem är fett coola. Eller lite. Lite bryr jag mig.
Jag hörde hur någon kom in genom dörren så jag la ner mobilen åt sidan och tittade up.

"Hva gor du?" Sa Marcus som gick fram till mig och satte sig brevid moi.

"Inget, packar typ" sa jag och tittade på han. Min. Min kille. Min fina underbara kille. Som bara har Calvin kalsonger och en vanlig svart tröja på sig.

"Ok" sa han kort och kysste mig på munnen. Han böjde sig över mig samtidigt som han fortsatte kysste mig så jag följde rörelsen och la mig ner. Min sånhär bulle som är gjord utav handduken blir förstörd av rörelsen. Fan. Men våra munnar masserades in emot varandras och jag blundade. "Vil du?" Sa han kort och jag fattade vad han menade. Jävla kåta jävel. Varför ska han alltid vara kåt? Jag tittade på mot han som var några centimer ifrån mig med sitt huvud. Inte ens det typ några få millimeter.

"Nej jag är ledsen Marcus men jag är fan inte redo" sa jag och tittade upp i det lilla av taktet som jag såg.

"Jeg får det, er du ikke klar for min big mac, men klar for donkens??" Små skrattade han och log. Jag pussade han lät på munnen och sedan började små skratta med bara för att hans skratt är så gulligt så det inte finns. Han gör mig glad.

----------------
Asså folk kanske inte tycker att detta är stelt att skriva len vettefan det tyckte typ jag;))
HAHAHAHAHAHA aja men ska se om de kommer något mer kan inte somna💖💖💖 vill också säga att det kan vara stav fel i detta kapitel😚




























🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃

Känn ingen sorg för mig || M&MWhere stories live. Discover now