s j u t i o å t t a

1.6K 39 14
                                    

17augusti

Jag tog Marcus hand medans vi gick över bron där vi nyss tagit fototon. Martinus gick jämte och tittade ner i sin iPhone. Tror han haffar någon. Är inte säker. Men han har hållet på med den hela dan. Han brukar inte vara en mobil nörd. Jag tittar sedan på Marcus som tittar ut mot det fina havet eller sjön eller vad fan det nu är. Det är något med vatten som är något av alla hav/sjö/damn saker som finns.

"Vart ska vi?" Säger jag till dem två solblondhåriga killarna som går på varsin sida av mig.

"Jag vet ikke" jag kollade på Martinus som hade svarat mig.

"Jag vet, til sengen?" Jag kände hur jag fick en snabb puss på kinden, jag vände mig om till Marcus sedan tog jag ett finger och pekade på min mun. Han fattade snabbt och gav mig en puss på munnen. Jag log nöjt. Jag fattade också att han skojade för är oskuld och vill vara det till jag blir femton. Eller ska försöka. Man vet ju inte när man har en Marcus. En väldigt speciell Marcus.

"Ekligt" sa martinus som gjorde så jag små skrattade. Några sekunder efter hörde jag tjej skrik och jag slutade skratta. Fan. Snälla. Säg. Inte. Att. Jag vände mig back samt gjorde Marcus och Martinus. Bakom oss kom det fyra små tjejer. Eller min ålder. 03. Springandes imot oss. Marcus och Martinus fans. Fan.

"Hei! Kan vi ta bildet med er?" Sa en av dem när dem kom närmare oss. Jag kollade på Marcus som nickade. Jag ställde mig lite längre bort från dem typ en meter efter han nickat för vill inte att det ska va stelt. Jag såg hur tjejerna hypade sönder. ÄRLIGT TALAT HYPADE SÖNDER! Dem kan säkert råka döda en. Så jävla hypade är dem.
Jag såg hur dem kramades och tog bilder. Är van så inte AVISS. Vem försöker jag lura. Är lite aviss när det kommer till Marcus. Okej. Inget konstigt? Alla är aviss nån gång?
Sedan gick en av tjejerna. Till mig? Efter hon vart hos Marcus och Martinus. Wtf? Tänker hon ta bild med mig? Idiot vad tror du nej. Ingen vill ta bild med dig. Wtf. Tror du att du är känd Wilma. Hahahha. Vad tänker jag?

"Hei" sa hon. Varför pratar hon med mig sluta.

"Hej" sa jag kort Vafan ska jag säga annars?? Stick? Jalla? Vill inte prata med dig sorry? Är inte taskig men detta kommer vara ett stelt samtal om du pratar med mig?

"du er så jævla stygg og motbydelig, jeg lurer på hvordan Marcus kan nyte en av de stygge hore som deg?" Sa hon och skrattade. Jag tittade ner i marken av det hon nyss sagt. Och började känna lite skam över det hon nyss kallat mig. Vette fan varför gör inte det när jag för dm's eller kommentarer på instagram. Men detta var känsligt. Ingen säger det framför mig. Verkligen ingen går fram till mig och säger det. Plötsligt känner jag hur något blött och äckligt kom på mina blåa byxor och jag tittade dit. Spott. Jag tittade upp mot henne och såg hur hons äckliga vidriga mun öppnades "Ooopsii, men det fortjener en skitten hore som deg " skrattade hon och gick jag följde hon med blicken medans hon gick till Marcus och Martinus igen plus säkert sina lika jävla vidriga vänner som hon.

Jag såg hur Marcus tittade på mig med en beskymrande blick. Fan. Märker man att jag inte klarar skiten jag får? Han får inte det. Ingen får det. Jag är mammas och Marcus lilla kämpe. Plus för att vara ihop med värdens bästa kille kan jag stå ut med det.

----------
IMON FREDAG DEN.. VETTEFAN. Åker jag hem. Woohiohoh. Vanliga uppdatering som vanligt då. No shit vad menas med vanliga uppdateringen annars??!?? Aja. Måste sova nu för upp tidigt imon så jag kan gå i affärer den sista dan här utan innebandy och sånt. Sååååå goodnaattt💖💖💖💖💖

Eller godmorgon eller godeftermidag byeebyeeeee😚😚😚😚💖💖

Känn ingen sorg för mig || M&MDär berättelser lever. Upptäck nu