(5.) Az öltözőben

1.6K 153 4
                                    

Sziasztook!😀
Mivel több mint egy hétig nem volt új rész
ezért most egy kicsit hosszabbal készültem nektek!❤
Ebben a részben egy "kis" +18 található!
Jó olvasást hozzá! 😏 (*≧ω≦*)

-Eren szemszöge-

Rémisztően közelített felém. Már készültem a nagy leszidásra.
Arra hogy milyen szörnyű következményei lesznek annak hogy ezt csináltam és még meg is látott, (de attól még remélem nem hallotta meg azt ahogy a nevét ismételgettem😓 Nem tehettem róla, hisz egyszerűen felizgultam tőle!)
Ahelyett hogy bármit mondott volna, a lehető legközelebb jött és neki vetődött ajkaimnak, amit csókolni kezdett. Vissza is akartam volna csókolni (hiszen miatta izgultam fel ennyire) de még mindig sokkban voltam, így képtelen voltam.
A nyelve bejutásért erőlködött amit végül meg is adtam neki. A nyelve esztelenül térképezte fel a szám belsejét mind addig amíg a levegő hiánya miatt el nem váltunk egymástól.
Ledermedve ültem előtte. Azonban mielőtt megszólalhattam volna, megragadta a merev tagomat és dörzsölni kezdte, egyszer lassan majd egyre gyorsabban. Kicsúszott a számon egy jó pár visszafolytott nyögés ami látszólag tetszett neki. A száján egy apró mosoly látszódott. Megfordította a törzsemet úgy hogy pont letudtam dölni háttal a padra.
Miközben a keze lent mozgott rajtam a nyelvével a nyakamat támadta le. Próbáltam magamtól ellökni, sikertelenül. Annyira ragaszkodott hozzám, én pedig még élveztem is, szóval reménytelen volt.

-Ha..Hadnahgy!...Méhgis mihért csinhálod ehzt? -nyögtem oda neki, amire felkapta a fejét.

-Komolyan nem emlékszel? Tegnap este...- abba hagyta a mondandóját és elkezdett gondolkodni.

Nem kaptam választ. Helyette megcsókolt és a nyelvével a számba hatolt és őrült keringőre hívta az enyémet.

Mire célozhatott a tegnap estével kapcsolatban? Talán ő vele léptem le tegnap este? Én viszont nem emlékszem. Megkéne kérdeznem hogy ő is ott volt-e abban a bárban, viszont nem csak hogy ilyenkor képtelen vagyok egy rendes mondatot kinyögni de ha meg is említem hogy egy bárban voltam kiskorúként és még ittam is, akkora agymosást kapok tőle!! Mert elvégre is ő a matek tanárom...WÁÁ!! Mit kéne tennem??

Annyira jó érzés volt ahogy az egyik keze hevesen mozgott a merevedésemen. Még mindig csókolt. Ekkor a másik kezével beletúrt a hajamba és hátra húzta a fejemet ami miatt már csak a nyelvünk érintkezett egymással. Hirtelen egy nyál csík folyt le az arcomon.
Amikor már úgy éreztem hogy nem sokára elfogok menni és csillagokat kezdtem látni, behunytam a szememet.

A csók abba maradt. A keze megállt.

-Most meg mivan? -kérdeztem magamban.

Lassan nyitottam ki a szememet, de mire kinyitottam valami nedves húzódott végig a farkamon. Odakaptam a fejemet és láttam hogy a nyelvével nyal végig rajtam.
Ekkor éreztem hogy már nem bírom vissza tartani magamat és elfogok menni.

- Leh...Levih..- nyögtem ki egy kicsit hangosabban és kérően, amit remélem nem hallott meg senki. De annyira nem is nagyon érdekelt.

-Hé kölyök! Nem meg mondtam hogy hogyan szólíts engem?

Nem tudom elhinni... Letámad engem és még ilyenkor is ilyennel foglalkozik? Pff...

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora