(15.) Az ismeretlen üldözők

800 90 4
                                    

Teljesen levert a víz mikor megpillantottam a "Wildyou" bár tábláját.

Nem hiszem el hogy már megint ide keveredtem. A legutóbbi eset után, nem szívesen jönnék ide újra.
A gondolat menetemet egy egyre növekvőbb hangerejű motor zúgása szakította meg. Hátra fordultam és újra megláttam azt a motoros csávót.
Remélve hogy még nem vett észre, futásnak eredtem a bár másik oldalánál lévő bejárathoz, de még nem mentem be.
-Nem hiszem el hogy ennek soha nem lesz vége.-morogtam az orrom alatt, miközben az épület oldalánál megbújva figyeltem a velem már addigra párhuzamos oldalon álló férfit. Az utcai fényeknek hála, végre valami rálátást kaphattam az fejére. Alaposan megfigyeltem a barna, sisaktól kócos rövid haját, csontos és jellegzetes arcát. Nem vett észre, ám keresett valamit. Pontosabban valakit. Az a valaki pedig én vagyok.

Perceket álltam egy helyben és vártam hogy történjen valami.
Kezdtem unni magam. Ránéztem a karórámra, lassan már fél kilenc volt. Mivel kocsim mellett álltak, el sem tudtam vele menni, itt meg biztos nem hagynám. Azon gondolkodtam már, hogy oda megyek és szépen leütöm azt az idiótát.
Higgadtan elindultam felé, de nem figyelt. Úgy tűnt valakivel beszél. Közelebb mentem és megláttam hogy már ketten vannak.

- Te idióta! Hogy a francba hagyhattad megszökni, csak ő tudja hogy hol van ...-ordítozott a számomra új, az autóm mögött ácsorgó pasas ám azt, hogy mit mondott utána már nem hallottam, mert a másik a szavába vágott.
- TEHETEK ÉN RÓLA HOGY SZEMEN FÚJT AZ A ROHADÉK?!

Valamit még beszélgettek, majd látszólag lehiggadtak. Még beszélgettek valameddig és elindultak felém, de nem tűntek úgy mint akik észre vettek. Egyre közelebb jöttek, de csak oldalra nézelődtek, valószínűleg engem kerestek.
Nem tétováztam, berohantam a bárba. Amint beléptem, megpillantottam Erent és a barátait.
-Nem akarom hogy baja essen. Pont mint legutóbb, amire állítólag nem emlékszik...persze. Általában viszonylag gyorsan kitalálok valami spontán "tervet" a hasonló helyzetekben, de most mit kéne tennem? -gondolkodtam, amikor hallottam hogy az a két pasas újra közeledik, majd belépett a bárba.


Tudom hogy ez egy rövid rész lett és bocsánat érte.😅❤
A következőt viszont nemsokára hozom
Bye!

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Where stories live. Discover now