(8.) Üzenetek

1.1K 129 5
                                    

-Eren szemszöge-

Mire vége lett az összes órának, teljesen fáradtan és kimerülten léptem ki a suliból. Mikasával és Arminnal hazafelé indultunk.
Az úton elmeredve és csöndben voltam, úgy ahogy Mikasa is szokott. Néha Armin törte meg a halálos csendet és próbált elkezdeni egy beszélgetést amire én csak egy apró bólintással tudtam reagálni, de úgy igazán nem is volt túl sok energiám még arra se hogy becsatlakozzak egy apró csevegésbe.
Csak haza akartam érni és befeküdni a puha ágyamba.

Pár perc múlva elköszöntem tőlük, majd befordultam az egyik sarkon. Elővettem a fülhallgatómat és a telefonomat majd miután bedugtam a fülemet, elindítottam a zenelejátszót. Próbáltam kiütni a fejemből mai napi eseményeket. Azt hogy egész nap csak égtem mindenki előtt. Azt hogy Jean sikeresen felidegesített.
És azt hogy... Azt hogy mi történt az öltözőben velem és a Hadnagyal.
Arra gondoltam hogy holnap minden jobb lesz.

Végül a zenének köszönhetően nyugodtan sétáltam végig az utcán hazafelé tartva.

Úgy tíz perc múlva hazaértem.
Elővettem a kulcsomat amivel kicsit sietve nyitottam ki az ajtót.
Lepakoltam és a cipőm levétele után egyből a hűtő felé vettem az irányt. Csináltam gyorsan egy szendvicset és miután megettem azt, átöltöztem egy fekete melegítőbe és egy szürke pólóba és bevetődtem az ágyamba.

A szobám még mindig szörnyen rendetlen volt, de nem volt energiám összepakolni így az ágyban maradtam.
A telefonomat vettem újra elő és bekapcsoltam a netet ami után a Messenger kezdett el őrülten pittyegni. Valószínűleg tegnap este óta jöhetett ennyi üzenetem mivel azóta voltam offline. Először Jean üzeneteit néztem meg mert őt dobta ki előbb az app:

Szerda*23:30*

Jean:
Látom eren nem bírod a piát!😂 De ugye tudod hogy milesz ha 2 óra előtt mész el?😎
Egyébként meg itt ülünk Marcoval a hátsó asztalnál, csak szolok! Aztan remélem elolvasod...

*23:59*

Nem fogadott hívás📲

Jean:
Hova tűntél te idióta barom???😣 és honnan tudjam hogy nem léptél le??!
B+ megkeresünk! Nem szivesen....

Csütörtök *00:02*

Nem fogadott hívás📲

Nem fogadott hívás 📲

Jean:
Látom hogy rezgett a telefonod!!! Fúbazdmeg...nézz már rá arra a rohadt telódra!!

Nem hallod hogy itt üvöltözünk neked!

*00:10*

Jean:
Hallod buzikám... Teged most komoly letapizott egy idegen fickó te meg hagyod??😂😂😂 de gáz vagy.. vagy csak full részeg...

*00:15*

Jean:
Nos baromarc... mivel 2 előtt elhagytad a bárat ezért kijelenthetjuk hogy vesztettél! Lol😂 képzelem mit fogtok azzal a palival (,aki a karjaiban vitt ki téged,) csinálni egész 3jszaka!

Kerek szemekkel meredtem a telóm képernyőjére.

Szóval igaz hogy az éjszakámat egy férfival töltöttem? Nem tudom elhinni...

Tovább néztem az üzeneteimet.
Majdnem az egész osztály rám írt csak amiatt hogy megkérdezzék hogy hogyan bírtam az estét (Mikasát kivéve mert ő egy fél könyvet írt arról mennyire félt engem és vigyázzak magamra, meg mennyire rossz az alkohol nekem, meg bla bla bla) de nem írtam vissza nekik.

Az olvasatlan üzeneteim között hirtelen megpillantottam egy számomra ismeretlen profilt. A neve nem volt kiírva, így nem tudtam ki lehet az. Kép se volt róla. Érdeklődve nyitottam meg az üzenetet.

Csütörtök*05:00*

Felhasználó:
Szia cica!❤ Mivel a tegnap megadtad a számod ezért most megtudtalak keresni itt. Elég izgalmas volt a tegnap este igaz?😏 Mondjuk egészen addig amíg az a rohadék fickó közbe nem vágott a mi kis játékunkba odakint a bár előtt és el nem vitt téged... Remélem nem esett bajod cica❤ De egy biztos hogy ha újra találkozunk akkor meg foglak védeni téged és csak az erős férfi testemen keresztül foglak ereszteni! Biztos vagyok benne hogy még találkozunk és befejezhetjük a játékunkat😉😏 ja és remélem megkapod az üzenetet! 😘

Kikapcsoltam a telefonom képernyőjét és felültem az ágyamon. A hajamba túrva próbáltam kitalálni hogy mégis mi a tököm folyik itt...De sikertelenül.

Semmit sem értek az egészből.
1-Azt se tudom kicsoda ez az alak!
2- Mióta gondolja hogy csak úgy cicának hívhat?!
3- Ahogy olvastam egy férfi írta ezt nekem.
4- Miért adtam meg neki a számom?!
5- Miféle játékot kezdett el velem?!
6- Ha nem ő hozott haza akkor kicsoda?!
7-...

A gondolkozásomat egy autónak a motorja szakította meg, ami a nyitott ablakomon keresztül hallatszódott be a szobámba.
Épp a házam mellett haladt el. Amint meghallottam, az ablakom felé fordítottam a fejemet mert az elhúzott függöny és a nyitott ablak mögül tökéletes kilátás nyílt a ház melletti úttestre.
Egy gyönyörű fekete Bmw haladt el a ház mellett. Fényezésében szinte látszott ahogy az ablak mögül leskelődök kifelé. Annyira tiszta volt és fényes... A tulajdonosa is biztos nagyon vigyázhat rá.
A bepillantottam a lehúzott ablakon hogy meglássam a vezetőjét, aki pedig nem volt más mint a... Hadnagy?


Valóban a Hadnagy ült a kormány mögött. A reggel látott szemüvegét nem viselve, kék szemével nyugodtan az útra koncentrált nem figyelve a szemébe lógó, vékony haj tincsekkel.
Már azon voltam hogy odaköszönök neki de a számon nem jött ki egy szó se. Megálltam. Hirtelen újra eszembe jutott az ami ma történt és össze rakódott bennem az ő csengő szavai az imént olvasott üzenettel.

Kissé lefagyva meredtem magam elé.

Csak nem... Csak nem a hadnagy az az ismeretlen alak??

Nem is akartam tovább ezen gondolkodni, helyette újra bedugtam a fülesemet a fülembe.
A zenéket hallgatva lassan elaludtam.

"-Holnap minden jobb lesz"

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Where stories live. Discover now