(7.) "Rohadj meg Lófej!"

1.3K 143 4
                                    

-Eren szemszöge-

*Tesi órán a felmentéssel*

Unottan vártam meg, hogy végre vége legyen a tesi órának.
Írtó unalmas volt a többiek izzadt seggét bámulni ahogy előttem futkorásztak a fülledt és izzadság szagú teremben, én meg csak ott ültem egy magamban és próbáltam nem bealudni. Ez az egész, pár perc helyett pár ÓRÁNAK tűnt. Ja és amiatt is fáradt voltam hogy a Hadnagy szépen "végzett velem". Még mindig nem értem hogy miért csinálta ezt... Lehet hogy mert meglátott nem tudta vissza fogni magát? Haha...Vagy szimplán egy pedofil állat...de nekem így is tetszik. Najó...tényleg nagyon fáradt lehetek hogy ha ilyeneket gondolok magamban.

Shadis bá sípjának a hangjára kaptam fel a fejemet. (Igen...sajnos amellett hogy ő az ofőnk, még megkaptuk tesi tanának is mert hogy még így se szívtuk meg vele eléggé...)
Amint meghallottam a sípszót, tudtam hogy a csengő is pillanatokon belül meg fog szólalni!
Így is lett.
Kisiettem a teremből ahogy csak tudtam.
Leálltam a folyósón ahol Arminra és Mikasára vártam.
Fel voltam készülve arra hogy Mikasa megint le fog támadni azzal hogy "Hol voltam?" "Mi történt?", és még hasonlóval. Néha a kelletnél is jobban félt engem amivel persze mindig sikerül kikészítenie.

Először Armin jött ki az öltözőből. Amint meglátta hogy hol is állok a nagy, iskolai tömegben oda sietett hozzám.

-Hogy hogy csak az óra végén érkeztél meg? -kérdezte Armin, a tornazsákját az oldalára akasztva.

(Na szuper... Most mit mondjak?? Azt hogy az új matek tanárunk miatt óra alatt felizgultam és miután meglátott nekem esett és leszopott vagy mit?)

-Ömm...Hát... Tudod Armin, volt egy kis dolgom. -adtam neki egy bizonytalan választ és megvakartam a tarkómat, közben abban reménykedve hogy nem fogja megkérdezni hogy milyen dolgom volt akkor.

Amikor végighúztam a nyakamon a kezemet amivel épp a tarkómat vakartam meg, egy ponton fájdalmasabbnak éreztem. Arra tippeltem hogy ezt is a Hadnagy okozhatta mikor neki esett ez én érzékeny kis nyakamnak és agresszívan megszívta egy-két ponton. Ezért inkább a fájdalmas ponthoz tapasztottam a kezemet, hátha még senki sem vette még észre azt.

(Remélem nem feltűnő. Nem csak a kiszívott "műve", hanem az ahogy a nyakamat fogom. Szerintem mondjuk úgy nézhetek ki, mint aki fél kézzel akarja magát a suli folyosóján megfolytani...De akkor is remélem hogy nem feltűnő.)

-Milyen dolgod volt Eren? -jelent meg mögöttem Mikasa, amitől frászt kaptam.

(Na szuper... Ha nem Armin akkor Mikasa. Neki meg méginkább nem mondhatom el különben nem engem hanem a Hadnagyot fogja lefejezni attól függetlenül hogy tanár... Legalábbis kinézem belőle!)

-Öm... -(Bakker...Mit mondjak??)

Hirtelen eszembe jutott az amit a Hadnagy mondott, hogy mit mondjak Shadis bának ha talán megkérdezné hogy hol voltam.

- Tudjátok hogy nem voltam jól már matek órán se. Ezért beugrottam az orvosiba, ahol sikeresen majdnem az egész órát ott töltöttem, ezért egy felmentést is kaptam. -hazudtam nekik. Nem szivesen tettem, de most kimondottan muszály volt.

Eközben már elindultunk a kémia terem felé ahol a következő óránk lenne.

- Na és mit mondott az orvos? - kiváncsiskodott Armin mint egy kisfiú.

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Where stories live. Discover now