(14.)

923 103 8
                                    

Sziasztok! Lehet hogy néhányatoknak aki követ engem, vagy a könyvemet, jelezte a Wattpad hogy ma már kiraktam az új részt, csak hogy nem lehetett megnyitni. Nos...az történt hogy a tabletem szórakozott velem és valahogy benyomódott a "publikálás" gomb, viszont még nem volt kész ezért visszavontam...^^°

De! Itt is lenne az az ígért rész még új év előtt, szóval nem is húzom a szót. Jó olvasást mint mindig!😉

*Levi szemszöge*

Hála az istennek végeztem a sok munkával... Nem szeretem halasztani a munkát, így mindent megcsináltam egy délután alatt. Két osztály dolgozatát is ki kellett javítanom, jegyeket mind be kellett írnom. Legalább végeztem.
Nem tagadom, az eredmények szörnyűek lettek. Olyan 3-as átlagú lett az egyik osztályé, a másiké pedig talán elérte a 4-es határát. Bosszantó hogy hetente több órát is azon dolgozok hogy ők majd át tudjanak menni azon a rohadt érettségin, és hogy jó jegyeket szerezzenek amivel majd az egyetemre felvehetik őket, erre ezek a kölykök arra sem veszik a fáradtságot hogy megtanulját az anyagot és a képleteket! Persze... én is voltam annyi idős mint ők, így tudom milyen nehéz az életüknek ez a szakasza... De akkor is idegesítő
Na mindegy...ilyen ez a tanári élet nem? Biztos nincs egy tanár se aki ezen nem gondolkodott volna el.

Elpakoltam a papírokat, rendet raktam az asztalomon végül kikapcsoltam a laptopomat és azt is elraktam. Már csak a kabátomat kellett felvennem, majd a cuccomal együtt elindultam a kijárat felé, azután pedig az autóm felé.
Elővettem a slusszkulcsot és annak segítségével kinyitottam a kocsi ajtaját. Bedobtam a cuccomat és mielőtt beültem volna körbe néztem hogy az a pápaszemes nem-e követett és nem-e fog rámugrani valahonnan. Még pár percig nézelődtem, közben elszívtam egy szál cigarettát. Nem történt semmi. Senki sehol. Végülis logikus mert már csak én voltam bent...meg a gondnok persze.
Egyedül álltam a kocsim oldalának támaszkodva a sötét parkolóban. Elnyomtam a csikket és beültem a kocsiba.
Lehúztam az ablakát hogy egy kicsit kiszellőzzön a cigi szagomtól. Elővettem kölnimet hogy befújjam magamat. Hirtelen közeledő lépteket hallottam. Megálltam és figyeltem.
Újra kinéztem, de senki.

-HANJI! NE SZÓRAKOZZ TE IDIÓTA!! HA MOST ELŐUGRASSZ VALAHONNAN ÉN ESKÜSZÖM HOGY- nem tudtam befejezni mert a léptek egyre gyorsabbak voltak és egyre inkább közeledtek.

A biztonság érdekében gyorsan be akartam indítani a motort, de szerencsémre nem sikerült.

-Baszki...-szóltam el magam.

A léptek abba maradtak. Felnéztem és szembe találtam magam egy alakkal aki épp az ablakom mellett állt. Mivel vak sötét volt, a lámpa pedig nem égett ezért nem láttam az arcát.

-Hé te, mit aka- be se tudtam fejezni a mondatomat (megint) mert az az alak benyúlt a lehúzott ablakon, és megragadta a galléromat.

Nem mondott semmit. Csak fogta a galléromat és szorította. Szinte már meg akart fojtani.
Lassan, észrevétlenül nyújtottam a kezemet az ülés felé ahova a kölnit "dobtam".

-Megvan! -mondtam magamban amint megragadtam az illatszert. Már csak a megfelelő pillanatra vártam.
Az egyik pillanatban valami megcsillant a kezében...valami...valami aminek fémes a csillogása, fogása kézhez álló. Valami amivel baszottul könnyen le tud szúrni ha nem csinálok valamit.
Habozás nélkül előkaptam a kölnit, és az idegen szeméhez irányítva telibe fújtam, amitől a galléromat elengedve a szeméhez kapott.

A motort beindítottam, felhúztam az ablakot és igyekeztem minél gyorsabban elhajtani onnan.

Kihajtottam a sötét parkolóból, de az a csávó még mindig követett a motorjával.
Egyre gyorsabban nyomtam a gázt, viszont ezzel csak az volt a gond, hogyha egy rendőr is meglát engem, megbüntet gyorshajtásért.
Ahogy gyorsultam, úgy gyorsult ő is.
Az üldözés közben majdnem elütöttem valakit, de nem figyeltem ki volt az.
Pár perc után jöttem rá hogy már nem követ. De még nem álltam meg. Tettem egy kört majd leparkoltam és kifújtam magamat. A vezetés is fárasztó! Főleg ha üldöz téged egy ismeretlen, mocskos fickó.
Nem tudom ki lehetett...de vannak sejtéseim...

-Várjunk csak...Az egy dolog hogy leparkoltam...de hova? -gondolkodtam.

Vártam még pár percet, hátha valami történik. De semmi...

Kiszálltam hogy megnézzem pontosan hol vagyok.
Sötét volt. Éppen hogy lemehetett a nap. A lámpák alig égtek, mégis valami bevilágította az utca egy részét.

Felnéztem és levert a víz amint szembe találtam magam egy bár világító táblájával.

"WildYou
bár és szórakozóhely"

Kicsit másabb lett ez a rész...de remélem hogy tetszett! 😊
Ha igen, akkor szavazzatok.
Amint lesz rá időm, hozom a következő részt is.
ADDIG IS, BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN OLVASÓMNAK, KÖVETŐMNEK
(és külön
DarkRosali-nak
Gruviagrayxjuvia-nak
És doramoise-nek
Köszönöm hogy jobbá tettétek ezt az évemet a wattpadon, és egyszer még talán újra összehoz minket valami és újra beszélgethetünk.)

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Where stories live. Discover now