(16.) Eren?

778 88 36
                                    

-Levi szemszöge-

Amint megláttam hogy beléptek a bárba, próbáltam beleolvadni a szórakozóhely zsúfolt, vad és részeges tömegébe. Szerencsémre egy ideig sikerült is. Néha jobbra-balra figyeltem, nem-e jönnek, vagy vettek még észre azok az ürgék, mind eközben egyre közelebb kerültem Erenék asztalához.
Már majdnem odaértem amikor egy kar visszarántott a tömegbe.

-MI A FASZ VAN MÁR? -próbáltam túl üvölteni a tömeget.

Egy piától bűzlő, miniszoknyás kócos barna hajú, olyan húszas éveiben járó csaj állt előttem. Egyik kezével az én karomat, a másikkal pedig a boros üveget szorította és szószerint öntötte magába a piát.

-Nem akarsz végre elengedni?-álltam merev tekintettel előtte.

Miután lehúzta az utolsó kortyot, hanyagul megtörölte a száját, majd megszólalt;

- Mivan kandúrkám?-szédelgett- Bal lábbal keltünk ma fel hah? Meg ne erőltesd magad, a végén még kárba megy az a jó segged. Esetleg nem akarsz egy jót szórakozni a lakásomon?-utalgatott "arra" a dologra ami rohadtúl kiakasztott. Valószínűleg alig tudta mit beszél. Hirtelen rácsapott az előbb említett test tájékomra, amire szigurú nézéssel kirántottam a karomat a kezei közül és az ő kezét szorítottam meg, majd felrántottam. Látszott rajta hogy megijedt.

- Na ide figyelj ribikém! -szólaltam meg idegemben, rideg és csak annyira halk hangon hogy ő halljon.-Ha most nem hagysz békén... Elintézem hogy egy egész éjszakát piás üvegekkel tölts. Kint. A konténerben. Miután azzal az üveggel fejbe vágtalak ami a kezedben van. Szóval most szépen elsétálsz a közelemből, és többé a közelembe ne gyere amíg józan nem vagy!

Láttam hogy nem vágta az "elsétálsz..." részét a dolognak, de azért látszott hogy sokkban van.
Lassan elsétáltam és megcéloztam újra azt az asztalt ahol Eren ült. Megérkeztem, de Eren sehol. A helyén vagy 7 üres üveg volt. Csak az osztálytársai ültek az asztalnál.

-Erent nem láttátok esetleg? Az előbb még itt láttam és egy fontos dolgot kellene vele megvitatnom.-hadartam viszonylag határozottan, bár nem fűztem hozzá hogy, "meg azért is keresem mert tegnapról két faszi valószínűleg ki akarják ütni belőle a szart, és el kéne vinnem mielőtt ez megtörténik."

- Ackerman úr! Hát ön?

-Nem fontos...Szóval? Hol van Eren? -Sürgettem az előbb válaszoló Christát.

-Nyugodjon le, nyugodjon le!- próbált nyugtatni Ymir...vagy hogy hívják - Eren a mosdóban lehet...gondolom. Mintha oda ment volna. Nem srácok? -kérdezte fél részegen a haverjait. Mind bólogattak.

Szó nélkül a férfi mosdó felé igyekeztem, ahonnan koppanáshoz hasonlókat hallottam. Ezek után a gyors, séta tempómból egy kissebb futásra váltottam. Mikor benyitottam, Erent láttam a földön feküdve...

Új tanár (Ereri) /Szünetel/Where stories live. Discover now