kapitel 2

2.4K 50 2
                                    

Avril lavigne: I miss you

Victoria:
*bip bip bip* århh vækket af mit vækkeur men det er nok også derfor det hedder det. Jeg sætter den sang der beskriver meget mit humor (se oppe øverst). Mit liv er et helvede jeg har lige sagt farvel til mit perfeckte liv eller så perfekt som det nu kan blive når man er model, ens mor hader en og kun har en ven men hun var det så også altid for mig.

Cam:
Jeg vågnede ved at det mest triste musik ever, min lille søster hvad fanden er der galt med hende klokken er jo kun 6, hun er seriøst syg. Men nu kan jeg ikke sove mere så ja jeg er nød til at lære hende at sove længe eller kan jeg jo aldrig sove længe, jeg håber hun ændre sig i USA og for nogen flere venner for ja jeg elsker hende og vil ikke havde hun er ked af det. Eksempel et af fotosene er hun på grænsen til at græde. Bare fordi at alle sagde hun var en luder.

Det ville jeg nok også være hvis alle kaldet mig luder, men det går de ikke, men hun er stadig min søster og jeg skal stadig forsvare hende, selvom der kun er 1 dag imellem os

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det ville jeg nok også være hvis alle kaldet mig luder, men det går de ikke, men hun er stadig min søster og jeg skal stadig forsvare hende, selvom der kun er 1 dag imellem os.

________________________________

Victoria:
Flyet er lige landet og jeg ryster stadig af skræk jeg hader at flybe selv om jeg har gjordt det et par gange før så er jeg stadig ved at dø. Cameron har sovet hele flyve turen væk, men det kan jeg ikke selv om det ville vare 24 timer før jeg lander igen kan jeg ikke få mig selv til det, hvad nu hvis der sker noget og jeg aldrig åbener øjnene igen det vil jeg ikke lade ske eller hvad hvis jeg nu får mine symtomer på jeg har et eller andet jordbær i kropen så kan jeg altså ikke bare vågne op igen og sige det så er jeg bare død, men det underlige at det kun sker i et fly. Men nu er vi landet enderlig er jeg ude af det mareridt.

_______________________________

Victoria:
Vi er lige ankommet til et kæmpe hus i forhold til det vi boede i sidst. "Helle for det støreste værelse", sagde jeg hurtigt. "Okay det er dit", svarede min mor og min store bror sammentidig.

_________________________________

Victoria:
Da jeg havde set hele huset igennem gik jeg ind på det støreste værelse som var mit.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now