kapitel 14

1.2K 32 0
                                    

Victoria: 
Jeg vågnede op i min egen seng. Hvordan var jeg havnet her. Klokken var 11 det betød at jeg slap for skole og som bonus slap jeg for matias. Jeg hader den dreng og hvis han rør mig jeg smadre han så meget han indrømmer det er ham der voldtog mig. *bib bib* matias har slået noget op på min væk

~ jeg håber du har det godt igen. Det er jo ikke alle der er ude for det du har været ud for, jeg er virkelig ked af det på dine vejne. PS håber i finder voldtægtsmanden.
Knus din matias~

Jeg smadre ham lige nu og her. Jeg går ud fra mit værelse og smækker med døren. Alex og Cameron kommer løbene mod mig. "Hvad er der søs?" Jeg svare ham ikke går bare lige forbi og begynder at tage sko på, da Alex tager fat i mig og holder mig tæt ind til hans krop. "Slip mig" siger jeg vredt. Han holder bare mere fast, jeg prøver at slippe fri med alle mine kræfter, men det hjælper ikke han er for stærk. Jeg tænker på hvor godt det ville være at knuse matias hovede. "Jeg skal have min pille", siger jeg. Alex slipper mig og jeg ser mit snit til at løbe og det gør jeg, men stadig ikke hurtigt nok Alex når nemlig at fanger mig igen. Han står og holder mig igen da jeg får en ide jeg lader mig selv klide ned omkring hans arme, men han ser den godt komme og tager fat i mit håndled. Jeg prøver igen at komme fri uden held da mine ben begynder at svigte Alex slipper mig og gribber mig da jeg falder. Vi stirre intens ind i hiandens øjne da vi samles i et kys.

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now