kapitel 20

1.2K 28 1
                                    

Victoria:
Jeg vågnede op med en forfærdelig hovedpine. Alex lå og kiggede på mig da han så jeg vågne smilte han. "Hvad sagde jeg af dumme ting igår",spurgte jeg. "Det du sagde var ikke dumt, du sagde bare du elskede mig". Jeg slog mig selv. "Så det er rigtigt du kan lig mig", spurgte han flabbet. "Nej hvad fanden, skrid ud her fra eller jeg kalder på Cameron". "Han er i fængsel". Hvad skal jeg gøre. "Det betyder ikke du ikke skal skride ud alligevel". "Rolig nu jeg går ned og laver mogenmad.

Mit look bestod af mine elskede briller mærk irionien, men jeg kunne ikke finde mine kontaktlinser og ja jeg går med briller det er ikke en tilføjelse som jeg bare har lyst til at have på, men nej. Men for det meste går jeg med kontaktlinser da ikke alle skal vide det. Men nu skal Alex vide det.

 Men nu skal Alex vide det

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Victorias look).

Da jeg var kommet ned i køkkenet var Alex lige blevet færdig med morgenmad. Da han havde sat maden på bordet kiggede han op og gav mig elevator blikket. "Hvem har valgt de falske grimme briller til dig" griner han hændeligt. "De er ikke falske og jeg kan ikke finde mine kontaktlinser", sagde jeg surt. Han satte sig ned og spiste jeg så bare ned på min tomme tallerken, jeg var ikke sulten underligt nok. "Skal du ikke spise noget?" "Jeg er ikke sulten" svarede jeg bare. Han ryster bare på hovedet og spiser så vidre. *bib bib* yes reddet af min mobil

~Hei Toria
Skal jeg komme og passe dig til de er ude eller passer Alex godt på dig?
Knus din Stacia~

~ Jeg hader ham så meget hjælp og det væreste er at han er skolens fuckboi. Plus jeg er forelsket i ham og hvis han ikke kommer væk herfra dræber jeg ham~

~Okay flyver i aften ses snart~

~Jep ses~

~hov ups har skrevet med ham han passer dig lidt i nu lad os sige 9 uger ses~

~jeg hader dig~

~2~

~ses~

~ses~

Alex: A
Victoria: V

A: hvem var det
V: min søster
A:okay, åhh Victoria
V: hvad?
A: du sagde jo at du elskede mig igår...
V: Og...
A: gør du det?
V: det raver ikke dig
A: for jeg sagde at jeg også elskede dig
V: Og
A: jeg var ikke fuld jeg mente det
V: okay har fuckboi'en nu fået et hjerte nej det kan de ikke så glem det
A: Victoria jeg elsker dig
V: det siger du til alle piger
A: nej og jeg mener det
V: tro på det
A: Victoria hvad skal jeg gøre for at du elsker mig
V: Skride ud af mit liv
A: Det kan jeg ikke
V: Så er der ikke noget du kan gøre
A: Jeg gør alt

Et stort smil viser sig på mine løber

V: du skal..... lade vær med at være så lækker
A: Så du er forelsket i mig
V: Nej jeg er ej
A: jo du er Smukke
V: lad vær med at kalde mig det
A: okay pæne

Jeg tog en af Alex pandekager og kastede i hovedet på ham. Han tog selv en og kastede efter mig og inden jeg havde set mig om havde Alex rest sig op og begyndte at gå om mod mig. Jeg reste mig hurtigt op og trædte til bage da han begyndte at små løbe efter mig vendte jeg mig om og spændende igennem huset indtil han fangede mig. Han læftede mig op og bare mig op på 1 sal han gik ind på Camerons værelse som nu var hans imens Cameron var væk. Han begyndte at kysse min hals jeg grinte og sagde "stop Alex det kilder", men selvfølgelig blev han bare ved. Han begyndte at suge og da han havde suget i omkring 5 minutter, da han endelig stopper kigger han på det sted hvor han har suget. "Det var jeg god til" roste han sig selv, jeg grinede bare af den bemærkning. "Du er for mærkelig", sagde jeg og smilte. "Jep, men du elsker det jo", sagde han drillende. "Måske hvem har sagt det", sagde jeg grinende." Victoria vil du være min kæreste". "Mener du det"." Nej jeg mener det kun hvis du har fået et sugemærke idag", jeg grinte. "Selvfølgelig vil jeg det", sagde jeg og trak min dreng ned i et kys.

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now