kapitel 40

956 21 0
                                    

Victoria:
Der er gået 2 uger siden Taylor døde. Vi er alle sammen ved at være over det, undtagen Kaja hun græder hele tiden og snakker om ham hele tiden. Hun er besat af ham. Det er bare så synd for hende, hun vil aldrig være hel igen.
Jeg havde lige sat mig forest i salen med Cameron ved min ene side og Mia ved min anden. Alex var ikke dukket op. De begyndte at tale om vores nye Matematiklærer. Jeg så op da hun trådte ind det var min søster. Cameron og jeg styrtede over og krammede hende. Vi havde ikke set hende siden vi flyttede. Jeg havde savnet hende. Hun krammede igen da klokken ringede til frikvarter og eleverne styrtede ud af lokalet. Mia og Kaja stillede sig ved siden af mig. Da vi trak os og smilte da vi aftalte at ses senere. Jeg skyndte mig videre med mine veninder.

V: hvorfor er Alex her ikke?
M: det ved jeg ikke han tig tidligt af sted til morges.
V: okay

*bib bib* min fucking mobil. Vi stoppede op og tjekkede det. Jeg var blevet taget i noget på instagram. Det var et billede af Alex og Katja det snavede og billede var taget idag. Fordi de havde snavet op af skolens  festsals vindue og der sad vi. En tåre trillede ned af min kind. Vi aftalte at pjække resten af dagen. Jeg skrev til Alex

~Det er forbi mellem os~

~hvorfor?~

~du var mig utro med Katja~

~lad mig forklare~

Hvad ee der at forklare?~

~intet~

~Farvel Alexander~

~jeg elsker dig~

~ikke nok~

~jo~

~nej og farvel Alexander jeg hader dig~

~farvel Victoria❤~

Jeg græd da vi fik hjem ad mod mit hjem. Pigerne støttede mig og holdte udenom mig. Jeg blev revet rundt og foran mig stod den dreng der forlod mig for musik, men han var stadig min bedste drenge ven i Australien. Nemlig Daniel.

Daniel er bøsse, han er et år ældre end mig, han er med i et band og han har været min bedste ven lige så længe jeg kan huske.

Han trak mig ind i et kram. Jeg grad nu også af glæde. Jeg trorede jeg aldrig ville se ham igen. Han havde rigtig travlt da han valgte at gå mod musiken. Han sagde jeg var den bedste pige ven han nogensinde havde haft og han aldrig ville glemme mig. Han sagde også jeg nok ikke ville se ham igen, nen her stod han så og jeg stod her også jeg havde savnet ham. Vi trak os og smilte. Pigerne stod og kiggede på os, da jeg sagde hvem han var og jeg præsenterer dem for ham. De smilte da vi alle sammen gik hjem til mig. Mig og Daniel snakkede virkelig godt sammen selv om det var 2 år siden vi så hinanden. Pigerne lyttede og nikkede på de rigtige tidspunkter. Jeg elskede de her personer.

D: skal i ikke prøve at synge i et studie
M: tror du vi ville kunne det
D: ja men i mangler 2 medlemmer så kan i starte et band
K: skal vi ikke gøre det
V: jo lad os
M: men hvem skal være de 2 sidste
D: jeg har en ide
V: fedt lad os gøre det
M:jep
D: jeg ringer til de 2 andre nu
K: godt

Han gik over og ringet mens vi stod og snakkede om hvad vi lige har sagt ja til.
______________________

Da vi kom ind i studiet stod der 2 piger med ryggen til. Den ene vendte sig om og tro det eller lad vær det var Sofia fra Lines slæng. Hun smilte til os og gik over og krammede os på skift.

S: jeg vil gerne prøve at være jeres venner for ja Line bestemmer for meget og jeg er lige gået ud af hendes slæng
M: og hvordan kan vi stole på dig
S: jeg gør hvad som helst
V: okay du har en chance, men kun en
M: hvis du siger det

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now