kapitel 22

1.1K 30 0
                                    

Victoria:
Jeg savnede Cameron og derfor havde vi sat os på sofaen og jeg sad imellem Alex ben mens Alex råg tænkte jeg på stakels Cameron da sad i en celle for sig selv og ikke fik noget at spise. Jeg var dødtræt af det hele og havde bare lyst til at gøre alt det jeg ikke må og alt det jeg ikke må når vi har gæster. Jeg løb op og tog mit tøj af undtagen undertøjet inden jeg gik ned hvor Alex sad han kiggede noget på mig og smilte så. "Hvad sker der fokr dig?" Spurgte han. "Jeg keder mig" sagde jeg inden han rehste sig op og gik mod mig. Jeg legede med en tot af mit hår da han begyndte at kysse mig. Han løftede mig op og smed mig over skulderen da han begyndte at gå ud mod poolen. "Sæt mig ned", grinte jeg. "Ned det skal køles ned, nu", svarede han. "Alex jeg kan ikke svømme", sagde jeg oprigtigt. "Så lære du det nu", sagde han. "Nej", grinte jeg han satte mig nej og tag hans tøj af inde han hoppede i vandet. "Kom så", sagde han drilsk. "Nej er sætter mig her og her bliver jeg", sagde jeg og satte mig. Han svømmede over og rev mig ned i vandet da han hjalp mig med at komme op og trække vejret. Han begynder at holde uden om min mave da han begynder at gå rundt. "Spark med benene og skovl vand væk med hænderne", sagde han og jeg  gjorde det. Han slap mig efter noget tid og jeg flød på overfladen og begyndte at komme hurtigere og hurtigere frem. Alex grinede og jeg stoppe op og dykkede ned på bunden og kom hurtigt op igen. Jeg smilte og løb over mod Alex da jeg lagde armene om ham og trak ham ind i et langt kys. Da jeg trak mig igen krammede jeg ham i lidt tid. Han skuppede mig op mod kanten og kyssede mig. Kysset udviklede sig til snav da jeg lagde mine ben omkring hans hofter.

Vi var lige kommet op af vandet og var igang med at få tørt tøj på, da jeg hørte et bib fra Camerons mobil og som sådan er god søster jeg er tjekker jeg den.

~Hi Cameron.
Fuck hvor er livet bare godt for dig. Ohh nej du er i fængsel og kan ikke rede din søster fra mine forsøg med hende og Alex hendes kærestes brud som sker inden for en uge for han er jo en fuckboi, men hvem skal så passe på hende når hun cuter i sig selv når ja ikke nogen synd for hende så dør hun jo denne gang og ikke kun komme i koma i 3 uger orh nej hvad skal du gøre når du ikke end gang kan komme til hendes begravelse og roglig nu dræber hun ikke sig selv dræber jeg hende gerne.
Knus og kram den fyr som voltog hende eller også kendt som Matias.~

Alex: A
Victoria: V

A: hvem er det?
V: matias har skrevet til Cameron
A: hvad må jeg se

Jeg rakte ham Cams mobil og bed i mine negle. Han kiggede op efter at have læst det.

A:Victoria jeg elsker dig det ved du godt ikke også?
V:Jo Alex det er ikke det, men det er jo ikke det
A:Hvad så?
V: Jeg var ikke i koma fordi jeg cutede, men min veninde og mig kørte til skole da vi blev påkørt af en lastbil og hun overlevede ikke og jeg lå i koma 3 uger.
A: Victoria jeg er ked af det, men Matias skal så meget dø.
V:Alex
A:hvad (råbte han)
V:glem det
A: nej Victoria sig det nu
V: nej
A:jo sige det(sagde han vred)
V:glem det

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now