kapitel 7

1.6K 44 1
                                    

Victoria:
Klokken er 11:00 og jeg kan ikke sove, da min altan dør går op og ind kommer alex den fucking nar. "Hej smukke" siger han fuld. "Alex skrid med dig". "Øv jeg troede vi skulle putte lidt i nat"."nej skrid så"." Okay prinsesse alt for dig, men bare rolig du bliver ikke snydt for noget"." Skrid nu bare  Alex"." Rolig nu".

__________________________________
Morgen
Mit vækkeur ringede klokken 6 jeg stod op og tog tøj på, lagde makup spiste og børstede tænder for 5 gang idag.

__________________________________MorgenMit vækkeur ringede klokken 6 jeg stod op og tog tøj på, lagde makup spiste og børstede tænder for 5 gang idag

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

( Victorias look)
Da jeg var klar til at gå ringede det på døren. Jeg gik ned og åbenede og der stod Mia med en anden pige. "Godmorgen" sagde jeg hurtigt. "Godmorgen jeg er Kaja" sagde hende der gik sammen med Mia. "Jeg er Victoria" svarede jeg. "Skal vi følges" spurgte Mia. "Ja det kan vi godt" svarede jeg.

____________________________________

Da jeg havde fået mit skabs nummer og mit skema gik jeg med pigerne ned for at finde mit skab. De er faktisk rigtig søde og taler med mig om alt.

Victoria=V
Mia=M
Kaja=K

M: Vici kan du love mig noget
V: ja hvad
K: aldrig som i aldrig gå i seng med Alex
V: ja hvorfor
M: fuckboi og du må hellere ikke gå i seng med hans slæng
V: okay men hvorfor
K: en af dem skal havde været i seng med alle for at være leder og nu mangler de alle en
V: okay og det er så mig?
M: ja men det får de ikke lov til

Der er mit skab jo

M: hvad har du i første time?
V: Matematik hvad har i?
K: jeg har idræt
M: og jeg har dansk
V: okay
K: det betyder vi ikke har nogen fag sammen
M: ja men så held og lykke
V: tak og ilm

______________________________

Jeg havde lige sat mig på den plads i lokalet der var min i det her lokale skulle jeg havde matematik, dansk, engelsk, tysk og spansk. Men min plads var selvfølgelig ved siden af verdens største nar nemlig Alex og han sad hele tiden og havde sin hånd på mit lår, jeg havde flyttede den 10 gange, men han blev ved med at lægge den på mit lår og nu kørte han den op og ned af mit lår og han kom bare længer og længer op. Jeg tog hans hånd og lagde den på hans lår, men enden jeg havde nået at rive den til mig igen sad vi og holdte i hånden. Jeg prøvede at rive den til mig, men så holdte han bare bedre fast så jeg besluttede mig for at lade være med at prøve.

Han havde sluppet en hel del så jeg bare kunne rive den til mig når jeg ville og der tig jeg chancen og rev til. Jeg kom fri men nu begyndte han bare med at nusse mit lår igen.
Jeg tog den væk og så tog han mig i hånden igen. "Dig og mig i frikvateret" hviskede han i mit øre. "Vi skal ingen ting" hviskede jeg igen. "Jo det skal vi". "Nej vi skal ej"." Så hvis ikke i frikvateret så hvornår så?" "Aldrig" svarede jeg. "Tro på det skat", sagde han. *ring* det var klokken så var jeg fri fra den pestilens indtil næste time hvor jeg har spansk, det er jeg spænt på for jeg har aldrig haft spansk før så ja jeg er sikkert den dårligste.

………………………………………………………
Tak for at du har læst noget af min bog håber du kan lig den❤

Min Bror Og Hans SlængΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα