kapitel 10

1.4K 39 0
                                    

Victoria:
Jeg grad hele vejen op og billeder blev ved med at dukke op i mit hovedet. Han satte sig på min seng og satte mig oven på ham. Han sad og trøstede mig. Da jeg kiggede op for at finde et selvfedt smil på hans læber, fandt jeg det ikke jeg fandt ham bare i færd med at have skyldfølelse. Jeg lagde mig ind til ham igen. Da vi havde siddet der lidt begyndte jeg at ryste jeg havde ikke fået min pille. Men det var ikke der jeg var bange for det var at han lige pludselig ville komme i nærheden af mig igen. Alex mærkede det hurtigt of knugede mig hårde ind til ham. "Vici skat fortæl mig hvad der skete", sagde han stille." Det started med at jeg gik hjem fra mit arbejde som model da en af mine tidligere klassekammerat hiver mig ind i hans hus. Han siger at han er alene hjemme og begynder så at hive tøjet af mig". Jeg grad stille ind mod Alex bryst. "Vici du behøver ikke at fortælle mere, men lukkede han dig fri igen"." Ja men han sagde hvis jeg nogen sinde fortalte nogen hvem der havde gjordt det ville han dræbe Cameron ". Jeg grad stille igen, Alex lagde hans tommelfinger og pegefinger under min hage og løfter mit hovede op. "Op med hovedet prinsesse din tiara falder af", sagde han inden han tørte tårer væk fra mit ansigt. Når jeg kigger på ham er det som om min sorg  heller, men så når han kigger på andre piger kom det hele tilbage som før bare meget være. Han får mig til at glemme hvordan det var i Australien. Han får mig til at glemme jeg kun har boet her i et par dage, han trylle binder mig.
Vi sad stadig og stirrede på hinanden da vi begge trak os ind i et fantastisk kys

Alex:
Jeg løftede hende op i en beskyttende stilling, hun vejer ingen ting. Hun grad hele vejen op af trapperne. Jeg satte mig på sengen og satte hende oven på mig den dejlige tøs. Jeg sad og trøstede hende, som en overbeskyttende storebror. Hun kiggede op nok for at finde en mine selvfede smil jeg altid havde på læberne, men det gjorde hun ikke denne gang havde jeg faktisk skyldfølelse for alt det jeg havde gjort mod hende. Hun trykkede sig ind til mig igen, den dejlige fornemmelse af at holde hende tæt ind til sig.
Hun begyndte at ryste og jeg mærkede det med det samme og knugede hende hårdt i til mig. "Vici skat fortæl mig hvad der skete", hørte jeg mig selv sige. "Det startede med at jeg gik hjem fra mit arbejde som model da en af mine tidligere klassekammerat hiver mig ind i hans hus. Han siger at han er alene hjemme og begynder så at hive tøjet af mig". Hun begynder så at græde stille ind mod mit bryst, jeg svæger hvis jeg nogen sinde fanger den idiot der har lagt en hånd på hende jeg smadre han indtil han har brækket hver knogle i hans krop. "Vici du behøver ikke fortælle mere, men lukkede han dig fri igen", spurgte jeg. " Ja men han sagde hvis jeg nogen sinde fortalte hvem der havde gjordt det ville han dræbe Cameron". Hvis der er noget man ikke skal gøre er det at få en af mine piger til at græde og at sige man dræber min bedste ven hvis hun siger noget til nogen. Jeg lagde min tommelfinger og pegefinger under hendes hage og lyftede hendes hovede. " Op med hovedet prinsesse din tiara falder af", sagde jeg inden jeg tørede hendes tåre væk. Jeg kiggede dybt ind i hendes øjne og rødmede en lille bitte smule, kan det passe er jeg forelsket i Victoria Annastacia Dallas? Jeg lænede mig frem og kyssede hende, et langt fantastisk kys.

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now