kapitel 31

1K 26 5
                                    

Camping part1
Victoria:
Alex, Mia, Cameron og jeg skulle ud på camping for at fejre mig og Alex er skolens sødeste par. Cameron kørte og Mia sad på passagersædet mens mig og Alex lå og rodet rundt omme bag i. Jeg faldt hurtigt i søvn.

Mia: Alex og  Victoria var faldet i søvn omme bag i det så mega sødt ud.

Mia: Alex og  Victoria var faldet i søvn omme bag i det så mega sødt ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De er bare så sæde sammen. Ingen kan slå dem i at være søde sammen.

C: de er så søde sammen
M: ja
C: jeg tror vi kan være søder
M: nej ingen kan slå dem
C: jo os
M: men det sker ikke
C: hvis du siger det smukke
M: stop med at kalde mig det
C: hehe tro om jeg kalder dig hvad jeg har lyst til.
M: du er håbløs
C: så er vi her
M: fedt

Jeg steg ud og så på det hus vi skulle bo i, i en uge. Vi valgte at lade vær med at vække Alex og Victoria. Da vi havde fået alle vores ting ind i huset og valgt værelser. Der er 3 værelser jeg hat et, Cameron har sit eget værelse og Alexcia har deres værelse. Alexcia er Alex og Victorias shipname.

Victoria:
Jeg vågnede i bilen med Alex ved siden af mig, vi havde lægget ned. Jeg begynder at hypperventilere. Fuck det sker ikke nu, jeg har indtaget et eller andet jordbær. Jeg kan lige pludseligt  ikke trække vejret og gisper for at få bare en lille bitte smule luft hvor uheldig kan man være. Alex sætter sig hurtigt op da jeg rusker i ham. Han så bekymrede på mig han åbnede døren og trak mig ud og ligge da han spurtede ind for at hente de andre. Jeg begyndte at lukke øjnene da de andre kom ud. Cameron havde min insulin i hånden, han stak den ind min arm. Hold nu kæft det gjorde ondt. Jeg rystede da Alex tog mig op og lagde mig ind i vores seng. Jeg faldt i søvn igen. Hvorfor skal jeg sove så meget.

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now