kapitel 5

1.6K 45 4
                                    

Victoria:
"Du skal op nu vi får gæster om 1 time", siger min mor imens hun rusker i mig. "Okay", svare jeg træt.

__________________________________

Der er 2 minutter til de kommer og jeg står og ligger det sidste af min makup.

Der er 2 minutter til de kommer og jeg står og ligger det sidste af min makup

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Mit look til middagen)

Og her stod jeg klar til at modtage gæster...... arh Cameron har hældt vand ud over mig og i ved nok hvis hvidt tøj bliver vådt så bliver det gennemsigtige og min makup er ikke vandfast. "CAMERON! Jeg smadre dig", sagde jeg og løb efter ham ud til poolen og skuppede ham i. "Hvem er det nu der griner" siger jeg håneligt. "Ups" svarede han. "Hvad Cam?"," vi har vist fået gæster og så opdagede mor det". "CAMERON OG VICTORIA! Hvad laver i?" Råbte vores mor, jeg kiggede på Cam. "Det var søs"sagde han hurtigt. "Nej det var dig da startede" sagde jeg. "Jeg er ligeglad, gå så op og skift".

_________________________________
Da jeg havde skiftede tøj blev jeg enig med mig selv om det kaldet på hævn.

(Victorias 2 sæt)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Victorias 2 sæt)

Da jeg gik ned sad alle ved bordet og ventede på mig. Han nabo fyren som jeg så i går sad og stirrede på mig da jeg gik hen og satte mig overfor ham for der var ikke andre pladser jeg sidder ved siden af Cam og hende naboen der er omkring min alder.

______________________________

Da vi var færdig med at spise og havde taget af bordet løb jeg op på Camerons værelse jeg rodet alt frem og da jeg var færdig med det løb jeg ind og satte mig på min seng.

_________________________________

*bank bank* "hvad?" "Du har gæster" sagde Cam "og de skal se vires værelser så" de stak begge hovederne ind "ej det er pænt" sagde pigen. "Kom og se mit det her er jo rodet" pralte Cam uden at vide noget om det jeg havde gjordt ved det.

Vi trådte ind på Cams værelse, "ej hvor er det bare pænt" sagde jeg iriterede. "Når vil du med ind på mit værelse" spurgte jeg hende naboen og hun nikkede.

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now