kapitel 13

1.2K 32 4
                                    

Morgen

Victoria:
Jeg var stadig chokeret over hvad der skete i nat jeg havde ikke sovet resten af natten. Han var virkelig mærkelig.
Jeg er bange for at det skal ske igen og jeg er bange for at Alex vil opdage jeg er nervøs omkring Matias. Jeg prøvede at ligge bekymringerne bag mig mens jeg gjorde mig klar til skole. Det jeg eneste jeg mest havde lyst til var at ligge mig tilbage i sengen og droppe skole, men det gik ikke for så ville nogen fatte mistanke om der var et eller andet.

(Victorias look)Da jeg havde fået mig gjorde skole klar gik jeg ind og stalte mig så jeg kunne se Cameron

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Victorias look)
Da jeg havde fået mig gjorde skole klar gik jeg ind og stalte mig så jeg kunne se Cameron. Efter lidt tid vågede han. "Hvor lang tid har du stået der" spurgt han morgensur. "Et stykke tid" svarede jeg og så trist på ham. " Hvad er der søs?" " Ingenting jeg har det fint" svarede jeg og gik ud i entreen. Allerede end der havde lagt mærke til noget.

_________________________________
Skolen

Victoria:
Jeg var lige kommet i skole Matias står over ved Camerons slæng. Han snakker med de andre. Cameron kommer gående og giver ham et brokram. Tænk den idiot er gode venner med ham. Cameron kigger bekymrede over på mig. Jeg står bare og stirre da mine veninder prikker til mig. "Victoria er du okay", "jeg har brug for mine piller er det eneste jeg siger inden jeg bliver svimmel og er tæt på at falde om. Mia løber hurtigt over til Cam og snakker med ham. Alex løber hurtigt over og støtter mig, da han godt kan mærke jeg får det dårligere løfter han mig op og går mod Cam. Mere når jeg ikke at se inden jeg er væk.

Alex:
Jeg står med ryggen til da Mia kommer hen til Cameron og siger at Victoria ikke har det då godt. "Den skal jeg nok klare bro", siger jeg inden jeg løber over imod hende. Jeg støtter hende, men kan godt se det ikke hjælper, så jeg løfter hende op. Jeg går mod Cameron som løber os i møde. Hun når lige at besvime inden Cameron kommer. "Skal jeg tage hende"." Nej jeg tager hende, du køre bilen også tager vi hjem og plejer hende"." Okay Alex lad os gøre det". Jeg bar hende resten af vejen ud til bilen. Jeg satte mig ind på bagsædet og satte hende oven på mig så jeg var beredt på alt. Hun begyndte at hulke, jeg knugede hende ind til mig og sad og trøstede hende.  Da vi endelig holdte stille uden foran deres hus steg jeg ud og tog hende op igen. Jeg bar hende op på hendes værelse og lagde hende hvorefter jeg gik ned til Cameron. "Hun ligger der oppe nu"." Fedt og tak, du har en eller anden effekt på hende". "Hvordan"?" Hun plejer aldrig at lade vær med at græde, hun bliver ved indtil hun vågner"." Jaer okay så nu kan jeg godt se det"." Vil du være med til at spille indtil hun vågner"." Altid Cam".

Min Bror Og Hans SlængWhere stories live. Discover now