A méregkeverő

100 6 0
                                    

  Christa Lehmann férfiakhoz fűződő viszonya igen korán meghatározta életét. Apja gyerekkorában verte, 21 évesen pedig férjhez ment egy burkolóhoz, aki már a nászéjszakájukon megcsalta.

 A német sorozatgyilkosnő esete azért is tett szert nagy hírnévre, mert ő volt az első, aki az E-605 nevű növényvédőszert használta emberölésre. Elsőként hűtlen férjét vette célba sikeresen, egy évvel később pedig gyűlölt apósát tette el láb alól.

 Amikor édesanyjának egy barátnője gyanút fogott, őt is a bevált módszerrel próbálta meg eltávolítani, méghozzá egy praliné segítségével. Szerencsétlenségére azonban egyik barátnője fogyasztotta el a vendégváró falatot, és azonnal elhalálozott. A rendőrség leginkább akkor fogott gyanút, amikor a házban tartózkodó kutya szintén kimúlt, miután megette a gyilkos édesség földrehullt részét. 1954 februárjában végül háromszoros életfogytiglanra ítélték Lehmannt.  

  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Az ördög emberei [18+] | ✔Where stories live. Discover now