Laughing Jack

27 2 0
                                    

Egy nő a kisfiával egy külvárosi házban lakott. Mivel a gyerek elég visszahúzódó volt, nem igazán voltak barátai, viszont nagy volt a képzelőereje, ezért jól eljátszott egyedül is. Egyszer az anyja azt hallotta, hogy valakivel beszélget a kertben, de amikor kiment hozzá, nem volt ott senki a fiún kívül. Amikor eljött az ebédidő, evés közben megkérdezte a gyerektől, hogy kivel beszélt. A kisfiú azt mondta, hogy a férfit Laughing Jacknek hívják, és egy cirkuszban dolgozik bohócként. Az anyja azt hitte, hogy csak egy átlagos képzeletbeli barát, ezért normálisnak címkézte a dolgot. Este a nőnek rémálma volt. Egy elhagyott és groteszk vidámparkban bolyongott. Meghallott egy zenét, ami a cirkuszhoz vonzotta. Bent, a porondon kívül semmi sem volt megvilágítva aztán a zene abbamaradt. Minden lámpa felkapcsolt. Beteg módon megcsonkított gyerekek közeledtek felé, akik aztán megtámadták. Mindeközben pedig röhögést hallott a háttérből.

Másnap kiküldte a gyereket az udvarra játszani, mert aludni szeretett volna. Amint felébredt, kinézett az udvarra, de nem találta a fiút. Elkezdte keresni, majd a ház előtti járdán ülve talált rá. A gyerek kezében egy cukorka volt. A fiú azt mondta, Jack-től kapta. Aznap korán lefeküdtek, de az éjszaka közepén felébredt valami hangos zajra, ezért lement a konyhába ahol a kutyájuk fel volt akasztva a lámpára. Meghallotta, hogy a gyerek sikítozik, ezért felrohant hozzá. Az egész szoba fel volt forgatva és a gyerek az ágyában sírt. Amikor kijöttek a rendőrök azt állították, betörő volt. Másnap a nő előkereste a babamonitort és a szobájukba tette, majd felrakta az éjjeliszekrényre a legnagyobb konyhakésüket. Éjszaka nyögést hallott, aztán azt az álombéli nevetést, ezért felkapta a kést és átrohant a gyerekhez. Először belelépett valami sűrű, meleg dologba, aztán amikor felkapcsolta a villanyt, meglátta a fiút a falon lógva, megcsonkítva, de még életben volt. Odarohant, viszont akkor megjelent mögötte Jack, aki aztán a fiú és a nő közé "lebegett". A nő le akarta szúrni, de Jack füstté vált és a kés a kisfiú szívében állt meg. A rendőrség elvitte a nőt, de persze nem hitték el neki a történteket, így egy tébolydába került, ahol semmi más baja nem volt többé, csak az az egy dolog, hogy folyamatosan hallja azt a vidámparki dalt...  

  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Az ördög emberei [18+] | ✔Where stories live. Discover now