ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

1.3K 87 2
                                    

Κουνισα το κεφαλι μου για να φυγουν ολες οι σκεψεις απο το κεφαλι μου. Πηγα στο δωματιο μου να διαβσσω, γιατι δεν ειχα ανοιξει βιβλιο. 

***

Μετα απο 4ωρες διαβασμα η ωρα εφτασε 10, εβαλα τα βιβλια μου στην τσαντα και πηγα να κανω ενα μπανιο. Εβγαλα τα ρουχα μου, σταθηκα μπροστα απο το καθρευτη και συνηδειτοποιησα οτι εβγαλα εξανθηματα στις κλειδωσεις του χεριου μου και στα μπουτια μου. Αυτη η ανοιξη με εχει κανει χαλια οπου να ναι θα αρχισω να φταρνιζοαι κιολας. Μπεικα μεσα στην μπανιερα και εριξα κρυο νερο πανω στο σωμα μου λογω του οτι εκανε πολυ ζεστη.  

Βγεικα, πειρα την πετσετα πανω απο τον νιπτηρα που την ειχα αφισει και την τυλιξα γυρω απο το σωμα μου. Κατευθυνθηκα με γρηγορα βηματα στο δωματιο μου. Εβγαλα τις πιτζαμες μου και τις φορεσα. Στεγνωσα τα μαλλια μου, τα χτενισα σιγα-σιγα, παντα μ'αρεσε να το κανω αυτο. Τελος πειρα φρουτα απο το ψυγειο και ταπειρα μαζι μου στο δωματιο ανοιξα την τηλεοραση ενω ταυτοχρονα ετρωγα. Οταν κοιταξα την ωρα ηταν 12, οποτε κοιμηθηκα.

Το επομενο πρωι, ξυπνισα με αρκετη διαθεση, γενικα εχω διαθεση αυτες τις μερες, δεν ξερω τι φταιει ελα τωρα που δεν ξερεις.. σταματα παλι! λεω στην συνειδηση μου. ο χαρρυ ειναι ο λογος! παψε! της επιβαλλω. Πρεπει να σταματησει αυτη η συζητηση που γινεται καθε μερα, τωρα τελευταια το κανει και δεν ξερω γιατι! μα τι λεω;; εγω τα κανω ολα!!! Αχχχ στεφη, τελειωνε! Πηγα στο μπανιο εριξα νερο στο προσωπο μου επλυνα τα δοντια μου και ντυθηκα στα γρηγορα φορεσα: ενα σορτακι μπλε μακρυ, δεν ειμαι κανενα τσουλακι, μια μπλουζα ασπη κοντομανικη με μπλε γραμματα μπροστα. 

Πειρα την τσαντα μου στον ενα ωμο μου και εφυγα τρεχοντας περνοντας απο το ψυγειο ενα μηλο για το δρομο. Περπατουσα κανονικα, γιατι καταλαβα οτι ηταν νωρις ακομα οποτε πηγαινα με το πασω μου. Πειρα την εβελιν απο το σπιτι της και ξεκινησαμε για το σχολειο μαζι οπως καθε φορα. 

Αφεισα την τσαντα μου στο θρανιο... καθισα πανω στην εδρα βλεποντας τα παιδια να μπαινουν μεσα και τους καλημεριζα καθως μιλουσα με την εβελιν. 

Χαρρυ pov

"Φιλε αυτη σε γουσταρει, ειναι τσιμπιμενη μαζι σου" μου ειπε ο ζευν καθως κατευεναμε τις σκαλες του σχολειου. "θα θελει να κανετε κατι! σιγουρα!" συνεχισε..

"Χαχαχα, αστειευεσαι ετσι;" πλαταξα στο γελιο.

"Δεν νομιζω να σ'αρεσει και εσενα;;" με κοιταξε καθως εμπενα στο αυτοκινητο για το σπιτι, κατευασα το τζαμι..

Τhe Now (greek fanfiction)Where stories live. Discover now