ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

953 78 4
                                    

(Συγνωμη που αργησα να ανεβασσω, αλλα δεν ειχα χρονο, δεν ξερω ποσο σε μεγεθος θα βγει, αλλα απο το να μην ανεβασσω...Λοιπον για να μην σας πριζω αρχιζω..)


[2μηνες αργοτερα. Τελη αυγουστου. Αγγλια.]

"Κανονισε κακομοιρη μου να μου γρατσουνισης το κρεβατακι μου." ειπα καθως βγαζαμε το κρεβατι απο την νταλικα με τις μεταφορες των αντικειμενων μου. 

"Σταματα μην το χρουσουζευεις..." ειπε ο χαρρυ καθως ανεβεναμε τις σκαλες και στα χερια μας το κραβατι.

"Εβελιν, βοηθα λιγοο..." ειπα η οποια μας κοιταζε και δεν εκανε τιποτα. 

"Δεν ειναι δικο μου το κρεβατι κοπελια..." ειπε και μου εκλεισε το ματι.

"Αααα ετσι θα κανεις και στην συγκατικηση;;" ειπα καθως αφεισαμε το κρεβατι με τον χαρρυ στο χολ.

"Θα το σκεφτω.." ειπε και εκατσε  λιγο σκεπτικη "Μπορει." 

"Ειναι ωραιο διαμερισματακι παντως." τιναξε τα χερια του ο χαρρυ.

"Ναι ειναι, αφου το διαλεξα εγω." πεταχτηκε η εβελιν.

"Γιατι συγνωμη, θεωρεις το γουστο μου χαλια;" ειπα. "Μην ξεχας οτι η διακοσμιση ειναι δικη μου."

"Ναι σιγα.." ειπε η εβελιν και ξυνισε την μουρη της.

"Στεφη μην ανχονεσε σχετικα με την σχολη, θα τα πας τελεια!!" ειπε ο χαρρυ, γιατι ηξερε οτι ειχα πολυ αγχος λογο του οτι σε λιγες βδομαδες θα αρχισω.

"Τωρα τι μου το θυμισες;; αχχ πως θα τα παω;;" ειπα και γυριζα πανω κατω το χολ.

"Οπως παντα, τελεια! Οταν γυρισω σιγουρα θα εισαι μια πολυ δυνατη στρατιωτικινα, να δω τι θα σε κανω μετα." ειπε και γελασαμε και οι τρεις.

"Δεν θα μου λειψεις καθολου." ειπα και του χαμογελασα, ενω η εβελιν εφυγε μεσα στο δωματιο της.

"Τι καλη!!" ειπε και μου χαμογελασε ψευτικα.

"Το ξερω, το ξερω." εκανα υπερυφανα μια κινηση.

"Ποοο η ωρα ειναι 1, πρεπει να φυγω γιατι στις 3 φευγω για γαλλια. Να μου στελνεις μηνυματα με  γραμματα για να μην χρεωνεσε." ειπε και ηρθε κοντα μου.

"Θα σου κανω το χατηρι να σου στελνω, οχι επειδη σε νοιαζομαι, αλλα για να μην κλαις." γελασαμε μαζι.

"Ελα εδω να σε αγκαλιασω και ξερεις φρονιμα εσυ τωρα εδω." ειπε και καλα σαν "γονιος" 

"Ασε ρε που θα μου πεις εμενα τωρα." του εδωσα μια σφαλιαρα στο ωμο.

"Μην βαρας ντε." ειπε και ηρθε και με αγκαλιασε. "Να προσεχεις χαζουλα μου. Θα τα ξαναπουμε σε 2βδομαδες."

"Καλο ταξιδι ηλιθιο μου." ειπα και τον εσφιξα περισσοτερο στην αγκαλια την οποια βρισκομασταν.

"Τα λεμε...Εβελιν τα λεμεεε.." φωναξε

"Γεια, καλο ταξιδι." ειπε και τον χαιρετισε με το χερι της.

Αστο καλο ο χαζος θα μου λειψει 2βδομαδες τι θα κανω;;; ηρθα χθες και αυτος φευγει σημερα για γαλλια, η σχολη η δικη του ξεκινησε πριν λιγες μερες, εγω σε 1σεπτημβρη, δηλαδη σε 2μερες, χριστε μου. Και θα πανε μαζι με το τμημα του γαλλια για να κανουν καποιες παρουσιασεις ως παρουσιαστες, για να δουν τις ικανοτητες του καθενος, θα παρακολουθουσαν και μαθηματα υποκριτικης. Λογικο ειναι! Αυτα τα μαθηματα αποτι μου ειπε ο χαρρυ γινονται καθε χρονο απο την γαλλια. Θα μιλαμε ομως! Εχουμε ερθει πολυ κοντα τωρα. Με την παρεα των αγοριων ειμαστε δεμενοι. Ο λιαμ περασε πυροσβεστικες σχολες, ο ζευν αστυνομικες σχολες οπως επισεις και η εβελιν, ο λουι δασκαλος, ο ναιλλ μουσικος. Ολοι εμεις στην αγγλια. Η εβελιν με τον λιαμ απο την τελευταια φορα στο παρτυ που πηγανε βολτα και τα βρεικαν εχουν ερθει πολυ κοντα, αλλα λογο του οτι ο λιαμ εφυγε για αγγλια μετα απο λιγες μερες, δεν πεχτηκε τιποτα.
Σημερα πρεπει να τακτοποιησουμε τα επιπλα, ο λιαμ πειρε τηλεφωνο την εβελιν να ερθουν μαζι με τα παιδια να μας βοηθησουν, ενοειτε πως δεχτεικαμε. Ειχαμε πολυ δουλεια. Αυτοι ειχα τακτοπιοιθει γιατι ειχα ερθει απο τελη ιουνιου. 

***
Οταν ηρθαν τα παιδια, αρχισαν αμεσως την δουλεια μαζι , στησαμε τα κραβατια μας και αρχισαν τα αγορια να τοποθετουν τις προκες στους τοιχους για να βαλουμε τις κορνιζες, μετα βαλαμε τα επιπλα στο σαλονι στις θεσεις που νομιζαμε καλυτερα ενω , η κουζινα ηταν ετοιμη απο χθες οποτε επρεπε να μπουν πιατα, ποτηρια, μαχαιροπιρουνα. Την επομενη μερα ειχαμε κανονισει να παμε για ψωνια για  θεματα κουζινικο και πετσετες με την εβελιν, αλλα και για ρουχα. Μετα η εβελιν εβαλε σκουπα, εγω σφουγαρισα και τα αγορια εβαζαν τις κορνιζε ο ναιλλ στο δικο μου ο λιαμ στης εβελιν ο λουι στο σαλονι και ο ναιλλ στο χολ. Μ'αυτα και με τα αλλα η ωρα εφτασε 9 οποτε αποφασισαμε να απολαυσουμε το ωραιο μας πια διαμερισματακι, ενω παραγγειλαμε πιτσες με τα παιδια.

(Ειναι πολυ μικρο το ξερω, αλλα εχω μαθημα, θα προσπαθισω να βαλλω αυριο. Σας φιλω, αφειστε τα σχολια σας και σας 1000ευχαριστω για τις αναγωνσεις. Καλο απογευμα. :*)

Τhe Now (greek fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα