ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22

814 75 9
                                    

[1χρονο μετα..]

Χαρρυ pov

"Αγαπη μου οπως ειπαμε.." μου ειπε η μπεθ.

"Ναι, ολα ενταξει...πιστευω οτι θα τα καταφερω." ειπα καθως μπεικα στο μπανιο με την μικρη στα χερια μου.

"Λοιπον, τι ειπαμε θα της δωσεις οταν πειναση;;" ειπε η μπεθ καθως βαφοταν στον καθρευτη.

"Ριχνω, για τα 120γρ γαλα 4κουταλιες σκονη γαλατος στο μπιμπερο με το ζεστο νερο και μετα το χτυπαω για να γινει.." ειπα γρηγορα. καθως εδωσα στην μικρη την πιπιλα της.

"Ωραια και αν πειναει αλλο;;" ειπε, και τοποθετησε τα πραγματα της στο ντουλαπι της.

"Θα της δωσω φυστυκια." ειπα και χασκογελασα, ενω εκεινη με κοιταξε με ενα νευρικο βλεμμα.

"Πλακιτσα..." ειπα και κατευεικαμε στο κατω οροφο του σπιτιου.

"Οτι χρειστης παρε με στο τηλεφωνο, θα τα πουμε αυριο.." μου ειπε και δωσαμε ενα φιλι πεταχτο.

"Οκ, τα λεμε καλα να περασεις." 

"Και σεις.." ειπε και εκλεισε την πορτα.

"Και τωρα μπεμπα, μονοι μας." ειπα και την κοιταξα ενω εκεινη αρχισε να κλαιει. "Οχι, οχι μην το κανεις αυτο στον μπαμπα, ελα καλο μου κοριτσακι." της εδωσα ενα φιλι στο μετωπο.

Την κουνισα λιγο για να ηρεμισει και μετα την πειρα μαζι μου για να καθισουμε στην τηλεοραση. Καθως εψαχνα τα καναλια πετυχα ειδησεις και το αφεισα εκει. Η μικρη καθοταν πανω στα ποδια μου και ειχα ακουμπισει την πλατη της πανω στο σωμα μου. Καθως παρακολουθουσαμε και οι δυο με προσηλωση, μεχρι που ειδα την στεφη να μιλαει στη τηλεοραση. Εκεινη την ωρα ανασηκωθηκα αμεσως και δυναμωσα την φωνη. Μα τι ομορφη, δεν εχει αλλαξει καθολου εδεινε συνεντευξη, ειναι τοσο εκπληκτη στον λογο της σε αντιθεση με μενα. Η στρατιωτικη στολη που φοραει,τα γαλονια της που ειναι παραταγμενα στην σειρα και ο τροπος που μιλαει δειχνουν την προσωπικοτητα της και το ηθος της. Οπως παντα, μετρημενη με της κουβεντες της και σωστες. 

"Κοιτα μπεμπα, αυτη ειναι ο παιδικος ερωτας του μπαμπα, αλλα ποτε δεν εγινε τιποτα. Δεν ειναι πανεμορφη;; Το ξερω ειναι! Το μονο που κανει μαζι της ειναι φιλι και τιποτα παραπαω, αν και ο μπαμπας θα ηθελε να εκανε...αλλα δεν το επετρεψαν οι καταστασεις.." ειπα και η μικρη με κοιτουσε στα ματια, με καταλαβαινε η μικρη μου. Εκλεισα την τηλεοραση και την πειρα στην αγκαλια μου για να παμε στην κουζινα για να ετοιμασω το γαλα της. Εκτελεσα ολες τις κινησεις που μου ειχε δωσει η μπεθ. Αφου της εδωσα το γαλα την εφερα πανω μου και εβαλα ενα μικρο πετσετακι στον ωμο μου για να μην φυγει καποια γουλια στον ωμο μου. Αφου ρεφτικε της εδωσα την πιπιλα της και την πηγα στο δωματιο της. Την νανουρισα καθως τις ψιθυριζα ενα τραγουδακι για να κοιμηθει. Την εβαλα στην κουνια της καθως την χαιδευα απαλα την πλατουλα της για να αποκοιμηθει εντελως. Εκλεισα την πορτα και κατευεικα στο σαλονι, εβαλα λιγο γαλα σ'ενα ποτηρι και εκατσα στην πολυθρονα, μεχρι που ακουσα το κινητο μου να χτυπα.

Τhe Now (greek fanfiction)Where stories live. Discover now