ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11

1.1K 79 4
                                    

Σημερα, θα κοιμηθω στο σπιτι της εβελιν, αυτα ειναι!!! οι γονεις της λειπουν στην γιαγια της οποτε θα εχουμε ολο το σπιτι της δικο μας. Κανει ζεστη. Εβγαλα ενα σορτσακι ασπρο και μια μονοχρομη πρασινη αμανικη μπλουζα. Πηγα στην τουαλετα, εβαλα λιγη μασκαρα, εκανα τα μαλλια μου μια γαλλικη πλεξιδα και ειμαι ετοιμη. Το μονο που μενει ειναι να φορεσω την στολη της αποφοιτισης. Ναι, ναι αυτη την μαυρη με το μαυρο καπελο. Απορω ποιος ανθρωπος σκεφτεικε ιουνιο μηνα, μεσα στην ζεστη, να φοραμε μαυρο. Αν ειναι δυνατον! Ακουσα το κουδουνι, να χτυπα. Πειρα το κινητο μου το οποιο ειχα αφισει πανω στο θρανιο και κατευβηκα στον κατω οροφο. Ειδα την μανα μου να μιλαει με την εβελιν. Πολυ περιεργο, ειμαι σιγουρη οτι της λεει να προσεχουμε σημερα να μην πιουμε πολυ  στο παρτυ του σχολειουνα μην κανουμε καμια ζημια στο σπιτ της. Ενοειτε πως αυτο της ελεγε, αφου μολις με ειδε να κατευενω, επανελαβε την ιδια συζητηση. 

***

Φτασαμε στο σχολειο μαζι με την εβελιν, ενω ειδαμε την παρεα τον αγοριων να καθονται στο γηπεδο οπου θα γινοταν η τελετη αποφοιτισης. 

"Καλημεραααα!!" φωναξα.

"Ορεξουλες βλεπω.." μου χαμογελασε ο ναιλλ.

"Πως να μην εχω; Τετοια μερα; Το καλαταβενετε; τελειωσαμε το σχολειο." χτυπισα παλαμακια μαζι με την εβελιν.

Τα αγορια μας κοιταγαν και χασκογελουσαν.

"Μετα παμε να φαμε κατι; Για μεσημεριανο..." ειπε η εβελιν.

"Ναι!!" απαντησαν με μια φωνη.

"Ωχ ξεχασα να παρω τα λευτα μου. Θα παμε να τα παρουμε μετα...ααα και να παρω και τα πραγματα μου για να τα παμε στο σπιτι σου." ειπα χωρις να παρω ανασα.

"Ηρεμισε καμαρι μου. Μην αγχονεσε." ειπε η εβελιν και τα αλλα ξανα γελασα.

"Ναι, ναι γελατε εσεις..." ειπα και τους γυρισα την πλατη.

"Ελα μωρεεε.." ειπε η φωνη του ζευν που ηρθε απο πισω μου. "Εισαι τελεια!" ειπε και τοτε γυρισα.

"Το ξερω!" ειπα και τοτε γελασαμε ολοι, εκτος του ζευν.

"Μετα απο μενα, παντα!!!" τοτε μας αποτελειωσε.

Ακουσαμε την διευθυντρια στο μικροφωνο να λεει να μαζευτουμε. Μπλα, μπλα, μπλα, καλα δεν βαριεται; μιλαει εδω και κανα τεταρτο σιγουρα. Ποτε θα μας δωσουν τα απολυτηρια μας; και να φυγουμε; ελεος!!!!

***

Μολις, τελειωσαμε αυτη την απαισια τελετη, πηγαμε με τα παιδια σπιτι μου να παρω τα πραγματα μου και μετα πηγαμε στο σπιτι της εβελιν για να τα αφεισω. Οπως ειπε και πριν η εβελιν θα πηγαιναμε για μεσημεριανο. Καθισαμε σ'ενα απο τα ποστα που συχναζουμε και καναμε την παραγγελια μας.

Τhe Now (greek fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα