KEΦΑΛΑΙΟ 13

1K 76 2
                                    

Την επομενη μερα, ξυπνισα τοσο ωραια, με μια αισθηση κατι καινουργιου στην ζωη μου. Πηγα στο κοινο μπανιο που εχω με την εβελιν. Βουρτσισα τα δοντια μου, ενω μετα εριξα νερο στο προσωπο μου. Μολις τελειωσα πηγα στο δωματιο μου για να ετοιμαστω. Ομως, οταν μπεικα αντικρισα απεναντι μου την στολη μου. Ουφφφ μα γιατι τοσο αγχος;; ειναι μια στολη των στρατιωτικων και τιποτα αλλο, ειναι τοσα τελεια αυτο το μονοχρωμο χρωα δειχνει την προσωπικοτητα σου, την πειθαρχια, το ηθος του καθενος, ειναι τοσο τελεια. Φαντασου να φτασω αξιωματικος με γαλωνια. Χριστε μου!! Ονειρεο ζωης!!! Κουνισα το κεφαλι μου και αποφασισα να παω πρωτα να ξυπνισω την εβελιν. 

"Ξυπνα, εχουμε ψωνια σημερα." φωναξα μολις μπεικα στο δωματιο της, ενω εκανα κινησεις για να ανοιξω τα ρολα.

"Μμμμ.." τελεια απαντηση.

"Σηκω.." φωναξα απο πανω της.

"Σκασε κοπελα μου σου ειπα μμμ.." ειπε και ανοιγοκλεισε τα ματια της.

"Συγνωμη, αλλα εγω ειμαι ανθρωπος, οχι αγελα για να ξερω τον ναι των αγελαδων." 

"Χαχαχα, καπια με ταπωσε πρωινιατικα." ειπε και σηκωθηκε, ενω με αργα βηματα πηε στο μπανιο.

Οσο ηταν στην τουαλετα εγω ετοιμαστηκα, ετοιμαστηκε και εκεινη. Η ωρα ηταν 10 φυγαμε γιανα κανουμε καμια γυρα στην αγγλια. Ηταν η πρωτη μας βολτα αφου ηρθαμε μολις χθες. Αρχικα πηγαμε να παρουμε τα κουζινικα απο μια τελεια εταιρια. Μετα πηγαμε για ρουχα. Και τι δεν πειραμε. Μετα για καφε. Κατα της 3 γυρισαμε σπιτι κουρασμενες και πεσαμε για ενα υπνακο. 

[2μερες μετα.]

"Καλε ηρεμισε.." μου ειπε η εβελιν, καθως φορουσα την στολη μου για να παω στην πρωτη μου μερα στην σχολη.

"Τι να ηρεμισω;; ουφφφ δεν μπορωω...εσυ τοσο χαλαρη εισαι;;" ειπα φρικαρισμενη.

"Μα γιατι να αγχοθω δεν υπαρχει λογος...Στο μεταξυ δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στο διπλα κτηριο ειναι η δικη μου σχολη..δυστυχως γαμωτο, ακομα και εκει θα σε εχω." ειπε.

"Τι καλη!" ειπα ειρωνικα.

"Χαχαχα, ελα μωρε αγαπη μου πλακα κανω, το αντιθετο ισχυει." ειπε και μου εκανε μια αγκαλια.

Αφου φορεσαμε τις στολες μας, φυγαμε για την πρωτη μερα στην σχολη. 

***
Περπατουσαμε με την ησυχια μα με την εβελιν αφου ξεκινησαμε νωριτερα, για να πηγαινουμε εμ το πασο μας, ετσι ωστε να γνωρισουμε και κανενα εκει. Βεβαια, εγω θα επρεπε το βραδυ να παω τα ρουχα μου γιατι θα ειμαι εισοκλειστη στην σχολη εινα υποχρεωτικο, ο οργανισμος της σχολης καθοριζει τις αδειες και τις περιοδους που θα βγαινουμε εξω. Πρωτη σχολη ηταν η δικη μου, χαιρετισα την εβελιν και προχωρισα προς το τεραστιο προαυλιο που δεσποζε. Ηταν τοσα πολλα τα παιδια, ολοι ντυμενοι ομοιομορφα. Χαζευα για λιγο τους πινακες ανακοινωσεων που εδειναν οδηγιες για την σημερινη μερα. Ερχοντουσαν και αλλα παιδια για να δουν. Οταν γυρισα διπλα μου ειδα μια κοπελα που ετρεμε λιγακι. 

Τhe Now (greek fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα