ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23

746 72 10
                                    

Προχωρισαμε στον πεζοδρομο αγκαλια, δεν το πιστευω επιτελους την εχω στην αγκαλια μου φαινεται ψεμα. Νομιζω οτι βλεπω ονειρο, κι ομως δεν ειναι. Πηγαμε κατευθιαν στο διαμερισμα της μπεικαμε μεσα...Την γυρισα πανω και ξεκινισα να την ξαναφιλαω, δεν χορτενα να την φιλαω, την θελω τοσο πολυ. Ολο αυτο τον καιρο χαραμιζα την ζωη μου ενω η ζωη μου ειναι εκεινη. 

"Σ'αγαπαω.." μου ψελιζει.

"Εγω περισσοτερο..." ειπα και της επιασα τα χερια για να παμε να καθισουμε στον καναπε.

Την πειρα στην αγκαλια μου και μιλαγαμε ωρες ατελειωτες. Πραγματικα, αυτη ανηκει σε μενα. Μετα απο λιγο μας πειρε ο υπνος μαζι στον ανετο καναπε της. 

Στεφης pov
Ανοιξα τα ματια μου και ημουν στην αγκαλια του, ααααααα θελω να παιθανω. Αυτες οι αποφασεις της τελευτας στιγμης ειναι τοσο τελειες και οι πιο σωστες. Δεν μετανιωνω καθολου που χωρισα τον φανη, γιατι νιωθω οτι οντως πρεπει να ημαστε μαζι. Απο παντα επρεπε να ημαστε, απο τοτε που μου ειχε εκφραση τα αισθηματα του για μενα, αλλα το προβλημα ηταν οτι του αρεσαν ολες, τωρα ομως, το ξερω! το νιωθω! οτι θελει ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ. Κοιματε ακομα, περνω το χερι του σιγα-σιγα απο πανω και φευγω. Παω να φτιαξω κατι να φαμε. Ειμαι νυστικια...αφου εφυγα τρεχοντας για να τον προλαβω. Περνω καποια υλικα για να φτιαξω κρεπες. Ποσο καιρο εχω να φαω και πιστευω να θελει και ο χαρρυ. Φτιχνω το μιγμα και το βαζω στο τηγανι, τελειωνω την μια και μετα βαζω την επομενη, μεχρι που νιωθω δυο χερια να τυλιγουν την μεση μου και κατι μαλακα χειλι να ακουμπουν το μαγουλο μου. 

"Τι καλο φτιαχνοι η κοπελα μου;;" ειπε τοσο γλυκα, λιωνωωωωωωω....

"Κρεπουλες, καλο;;;" περιμενα απαντησει,.

"Οτι και να ναι καλο θα ναι αφου θα ειναι απο σενα." ειπε, με σκοτωνει...

"Τοτε με την αλλη θα σου φτιαξω σκατουλες στο φουρνο, απο εμενα." ειπα και ξερκαδιστικα στα γελια, ενω εκεινος εμεινε και ξεσπασε στα γελια και με πειρε στην αγκαλια του. Απομακρινθηκα για να βγαλω την κρεπα και εβαλα μερεντα με μπισκοτα.
Ο χαρρυ πηγε και καθισε στον παγκο και εγω πηγα τις κρεπες για να τις φαμε. Καθισα και εγω και τις φαγαμε. Αφου τελειωσαμε..

"Τι σκεφτεσαι να κανουμε σημερα;;" ειπε χαμογελαστα.

"Θελω να σου πω οτι σκεφτηκα κατι..." ειπα, το σκεφτομουν συνεχεια αυτο το θεμα απο την ωρα που πηγα και τον σταματισα στο ποταμο.

Τhe Now (greek fanfiction)Where stories live. Discover now