Beautiful, Drop, Dead!

1.5K 61 24
                                    

     Κλείνω το τηλέφωνο στην Στεφάνια και κοιτάω καθησμένος στο πάτωμα την ντουλάπα μου. Διαλέγω και φοράω ενα αμάνικο μαυρο μπλουζάκι, σχεδόν σκισμένο στα πλάγια, λευκό σφιχτό τζιν,εννοήται, και μεροικά μπιζού για τους καρπούς μου. Συνδιάζω πάντα τα ρούχα με την θήκη του iPhone, οπότε επιλέγω μια total black θήκη από το ράφι μου. Σήμερα πάμε στο εμπορικό για καφέ με τις κολλητές μου, οπότε θεωρητικά πρέπει να ντυθώ κάπως casual, αλλά είναι τόσο ωραίο να τραβάς την προσοχή που δεν μπορώ να αντισταθώ. Λίγος διογκοτικός αφρός στο μαλλί, άρωμα και είμαι έτοιμος.
     Κατεβαίνω τις σκάλες του, μονίμως, άδειου μου σπιτιού και κλειδώνοντας, βγαίνω έξω. Η μαμά με τον μπαμπά λογικά θα γυρίσουν μεθαύριο. Δουλεύουν μαζί σε μια οικοδομική εταιρία και λείπουν μονίμως σε ταξίδια. Ο μπαμπάς είναι οικολόγος, ασχολείται με την πράσινη ενέργια και τις ανακυκλώσιμες πηγές. Η μαμά από την άλλη είναι αρχιτέκτων και αρχολείται κυρίως με μεγάλα κτήρια, πράγρα χρήσημο, μιας και στην Νέα Υόρκη το μόνο πράγμα που είναι μικρό είναι ο άνθρωπος. Εμείς ζούμε στα προάστια, σε μια ήρεμη γειτονιά, απομακρυσμένοι από τους θορύβους της πόλης. Σχέδον δηλαδή, καθώς το σχολείο μου και η δουλειά των γονιών μου είναι στο κέντρο.
      Μπαίνω μέσα στο γκαράζ και πατάω το κουμπί του αυτοκινήτου μου, ξεκλειδώνοντας το. Είναι το δώρο που μου έκαναν οι γονείς μου πριν μεροικούς μήνες, όταν έγινα 17. Το λατρεύω, είναι ένα Audi κάμπριο σε ασημένιο χρώμα. Βγάζω το αυτοκινητο στο δρόμο και πατάω το γκάζι κατευθυνόμενος στο σπίτι της κολλητής μου, της Στεφάνιας. Μαζί με αυτήν, την Λίλι και την Έλσα είμαστε η πρώτη παρέα του σχολείου.
     Δεν θέλω να γίνομαι κακός ή αλαζόνας, αλλά ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις στα Λύκεια της Αμερικής είναι να παριστάνεις κάποιον μέχρι τελικά να γίνεις κάποιος. Στο γυμνάσιο ήμουν nerd, το παραδέχομαι, αλλά οκ, άλλαξα. Και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που είμαι πιο σκατοχαρακτήρας από όλους αλλά ταυτόχρωνα και ο "αρχηγός" της παρέας. Η αλήθεια είναι πως με τον να υποτιμάω και να σνομπάρω τους άλλους έχω καταφέρει να φτιάξω μια μάσκα και να γίνω αυτό που λέμε popular, αλλά στην τελική όλα αυτά είναι ένα μέσο για να καλύψω τα τράυματα του μου άφησε το προηγούμενο σχολείο μου. Πράγματι, το λυκειο είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για να αλλάξεις την εικόνα σου και το καλοκαίρι πριν το λύκειο αποτελεί βασική προπόνηση.
     Όπως και να έχει το θέμα έχω παλέψει σκληρά για να γίνω αυτός που είμαι τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Το σχολείο έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό και φέτος θα κάνω τα πάντα για να πάρω καλούς βαθμούς, χωρίς να φανώ φύτουλας βέβαια. Από την άλλη, κύριος στόχος μου από την πρώτη λυκείου είναι το Prom. Το σχολείο μας ανακηρύτει έναν βασιλιά και μια βασίλισσα κάθε χρόνό και τίποτα δεν με σταματά από το να κερδίσω το στέμα. Είναι μία μορφή επιβεβαίωσης για μένα. Να αποδείξω πως αξίζω κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που πάμε για ψώνια, μιας και η εμφάνηση παίζει σημαντικό ρόλο. Αλλά ας μην γελιόμαστε, στην Αμερική ζουμε! Οι άνθρωποι εδώ υπάρχουν για να καταναλώνουν και όποιος καταναλώνει πιο πολλά επιβραβεύεται.
     Πλησιάζω το σπίτι της Στεφάνια και ξέρω πως πρέπει να κάνω είσοδο. Βγάζω το CD με τα τραγούδια της Adele και το κρύβω καλά στην πόρτα του οδηγού. Τοποθετώ αυτό της Britney Spears και πατάω play, με την ένταση να φτάνει τον Θεό.

G. A. Y. LoveWhere stories live. Discover now