LoveGame

378 31 3
                                    

Μικρά και αθώα μου αναγνωστόπουλα, προσοχή, στο κεφάλαιο υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο. Το λέω για κάθε ενδεχόμενο. Δείξε τα δόντια σου επιτέλους Νάθαν! (Τα πονηρά μυαλά θα καταλάβουν τι εννοώ!)

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως είμαι τιμωρημένος! Πήρα μια ποινή στο σχολείο και άκουσα γερό κράξημο στο σπίτι. Είμαι τιμωρημένος, τώρα ποιά ακριβώς είναι η τιμωρία, δεν ξέρω.  Θα παραμείνω προληπτικά μόνο σήμερα στο σπίτι και ίσως αύριο το θέμα να ξεχαστεί. Για κάθε ενδεχόμενο θα τηλεφωνήσω στην Στεφάνια, θέλω να την δω, έχουμε πολλά σχέδια να καταστρώσουμε όσον αφορά το δίδυμο Κέβιν-Σίσση με το οποίο έχουνε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Μετά απο ένα δεκάλεπτο παρακάλεμα οι γονείς μου με άφησαν να παραγγείλουμε πίτσες και αναψυκτικά, μέχρι και η Στεφ θα κοιμηθεί εδώ! Δεν είναι τόσο άσχημα τελικά να είσαι τιμωρημένος και να μην μπορεις να βγείς έξω. Αν είναι θα μπλέκω σε καυγάδες συχνότερα! Συγκρατήσου άντρα νταή!
Το πρόγραμμα λοιπόν έχει πιτζάμα πάρτυ με την πιο εκκεντρική και φρεσκοβαμμένη -κακίααα- κοπέλα του σχολείου. Όχι και άσχημα!
___________________________
Έχουμε σκάσει απο το φαγητό! Έχουμε ξαπλώσει μπρούμυτα στο μαλακό χαλί και τσιμπάμε τις πλέον κρύες πίτσες μας χαζεύοντας τις αηδίες της τηλεόρασης. Το κακό της υπόθεσης είναι οτι η Στεφ άκουσε για τον Ντύλαν σήμερα ενώ έδερνα τον Κέβιν και μιας και τον γνώριζε απο εκείνο το βράδυ στο κλαμπ τώρα με έχει τρελάνει στις ερωτήσεις. Μάταια προσπαθώ να το αποφύγω, εννοήται πως της τα είπα όλα. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι τέτοιο κρυφό, την χρειάζομαι, χρειάζομαι την μανία της. Είναι η Στεφάνια Ρεβέρ και κανείς δεν στέκεται εμπόδιο στηνεπιτυχία της και των φίλων της. Και μόνο που της είπα πως κοιμήθηκα με κάποιον που κάνει παρέα με τον ηλίθιο είναι αρκετό για να την εξαγριώσει. Ξύπνησα εσκεμμένα το κτήνος μέσα της.
«Πρέπει κάτι να κάνουμε με τα ζαβά. Σε ένα μήνα είναι ο χορός, πρέπει να είμαστε χαμογελαστοί και χαρούμενοι και αυτοί οι δυο μας τα χαλάνε όλα. Εμένα με έκαναν ρεζίλι και εσένα σου ρίχνουν το ηθικό.»
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζηλεύω τόσο! Σιγά το πράγμα, ίσως να υπερβάλω και να είπαν απλώς ένα 'γεια' και ο Κέβιν να το μεγαλοποίησε επίτηδες, αλλά και πάλι, δεν έχει λόγο να το κάνει...»
«Κι όμως αγάπη, δεν μεγαλοποίησε τίποτα, μην σου πω σου έκρυψε κιόλας. Έμαθα απο έμπειρες πηγές πως ο Ντύλαν και ο αδερφός του Κέβιν ήταν συμμαθητές στο λύκειο μας. Μάλιστα οι δυό τους γνωρίζονταν απο παλιά και όπως μαθαίνω παλιά ήταν αχώριστοι.»
«Περίεργο. Αν ήταν αχώριστοι ο Κέβιν με τον Ντύλαν γιατί να μην τον πέτυχα ποτέ δίπλα;»
«Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι οτι χάρη σε εσένα αυτοί οι δυο έκαναν reunion!»
Αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Εώς πολύ μάλιστα. Και επιπρόσθετα, πως γνωρίζει η Στεφ οτι ο αδερφός του μαλάκα και ο Ντύλαν ήταν φίλοι και πως ο Ντύλαν με τον Κέβιν έκαναν παρέα; Δεν θα σταματήσει ποτέ να με εκπλήσει αυτή η κοπέλα! Ακούω έναν χτύπο απο το iPhone μου και αντιλαμβάνομαι πως ήρθε μύνημα.

G. A. Y. LoveWhere stories live. Discover now