Never Tear Us Apart

349 20 2
                                    

Hey upper east siders, Gossip Boy here! Ενημερώνω πως το κεφάλαιο ξεκινάει δυνατά και ερωτικά! Αυτό! Hope you like it!

Ο Κρίστιαν κατάλαβε πως δεν είμαι σε θέση να οδηγήσω οπότε ανέλαβε αυτός. Οδηγεί το Audi με άνεση μέσα στους δρόμους της νυχτερινής Νέας Υόρκης. Φαίνεται πως ξέρει τα κατατόπια καλά. Παρόλα αυτά νομίζω πως θα ξεράσω! Τα φώτα του δρόμου ακτινοβολούν υπερβολικά στα μάτια μου. Ξαφνικά σταματάει το αυτοκίνητο σε ένα απόμερο σκοτεινό πάρκο. Η αμηχανία είναι αρκετή, τόση που μου κρυώνει τα άκρα. Γαμώτο, δεν μπορώ έτσι! Πες κάτι! Κάνε κάτι!
Τον κοιτάζω με ένα βλέμμα σαν να εκλιπαρώ να κάτι κάτι ούτος ώστε να σπάσει αυτή την απίθμενη σιωπή. Κοιτάζει έξω απο το παράθυρο αλλά δεν υπάρχει κανείς και, γυρίζοντας το κεφάλι στρέφεται και με φιλάει. Ω, αυτή η στιγμή, σαν αστραπή! Και μετά το αστροπελέκι πεύτει πάνω στα χείλη μου. Κρίστιαν γαμώτο! Με το ένα του χέρι αγγίζει τον λαιμό μου ενώ με το άλλο λύνει τις ζώνες ασφαλείας μας. Τα δικά μου μετακινούνται αυτόματα στο μπράτσο και τα μαλλιά του. Μμμ, λατρεύω τα μαλλιά του, είναι τόσο απαλά και έχουν αυτή την γνώριμη μυρωδιά αμυγδάλου.
Η υφή των χειλιών του, της γλώσσας του, η υγρασία του! Lord Jesus, νιώθω ολόκληρο το σώμα μου μουδιασμένο και τα μάγουλα μου κατακόκκινα. Διακόπτει το ντελίριο του φιλιού μας, γεγονός που με δυσανασχετεί απίστευτα. Θέλω κι άλλο!
«Πάμε πίσω;» Προτείνει με την σιγανή αλλά σταθερή φωνή του.
Γνέφω θετικά και ανοίγω την πόρτα για να τραβήξω το κάθισμα. Ο κρύος αέρας χτυπά το πρόσωπο μου προσπαθώντας μάταια να με δροσίσει. Πως το κάνει αυτό; Ναι είναι πανέμορφος αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχε τέτοιο σεξαπίλ! Βολεύομαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου όπως και αυτός. Ευχαριστώ μαμά που επέμενες να μην πάρω διθέσιο αυτοκίνητο. Για άλλη μια φορά δικαιώνεσαι!
Αυτή τη φορά, χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο έρχεται κατα πάνω μου και εγώ σαν μαγνήτης το ίδιο. Η ηλεκτρική εκκένωση είναι ξανά εκεί, αυτή τη φορά όμως γίνεται πιο δυνατή όταν το στόμα του κατευθύνεται στον λαιμό μου. ΓΑΜΩΤΟ! Είναι το ευαίσθητο σημείο μου! Ο αναστεναγμός μου είναι τέτοιος που το αντιλαμβάνεται και συνεχίζει να γλύφει και να φιλάει τον λαιμό, βασανίζοντας με απίστευτα. Η ένταση είναι τόσο μεγάλη που έχω τσιτωθεί ολόκληρος και σφίγγω τα μαλλιά του με τα χέρια μου.
«Κρίστιαν!» Ικετεύω και ξαναφέρνει τα χείλη του πάνω στα δικά μου.
Τα χέρια του ταξιδεύουν στην μέση μου, στους μηρούς και τα γόνατα. Είναι σαν ναρκωτικό για μενα το φιλί του, και η δόση είναι περισσότερη απο όση θα μπορούσα ποτέ να αντέξω. Νομίζω θα εκραγώ έτσι όπως θώπευω το στήθος και τις καλλίγραμμες πλάτες του. Το σώμα μου τραγουδάει πάνω του. Και τόσο αργά αλλά σταθερά αρχίζω να κατεβάζω στο χέρι μου εώς το τζίν και την ευαίσθητη περιοχή του. Είναι τόσο έτοιμος για μένα, γεγονός με ενθουσιάζει μέσα στην παραζάλη.
___________________________

G. A. Y. LoveWhere stories live. Discover now