9.Şemsiye

449 19 7
                                    

Sa geçler... allah aşkına azcık yorum atın şu hikayeye ya hep bfflerim yazıyor çok ayıp ama yani aaa......

Bu arada Defne'nin kursa gittiği bölümde "Eye of the Tiger" şarkısını dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Dinlemezseniz bile arka fonda o şarkının çaldığını hayal edin...

"Ne demek rahatsız etmez ya? Mesafeli davran o kızlara." dedim biraz sesimi yükseltmiştim sanırım.

"Davranamam kendimi değiştiremem."

"Benim için bile mi ?" dedim sesimdeki çaresizliği o bile sezmişti. Yanıma geldi sıkıca sarıldı.Hiç karşılık vermedim.

ona doğru dönerek "bir soru sordum ve cevabını bekliyorum." dedim ciddi bir ses tonuyla.

"Defne birbirimiz için değişmek.... ne bileyim daha çok erken 1hafta bile olmadı.."

"bidaha adımımı atmam o kursa."

"saçmalama Tuğçe gazlamış işte hepsini takma aşkım."

"ulan hadi Tuğçe gazladı peki senin adnan hoca denilen amcana noluyo?" dedim o sırada gözlerim dolmuştu.

evet arkadaşlar sinirlenince ağlayanlar derneğinin başkanıyım sa.

"bebeğim dert etme sen gel yine de ya ayarlanır sana da bi rol" dedi sakinleştirici ses tonuyla.

aslında gitmezdim ama oraya gidip o tuğçeyi göt edip sonra bırakıcam o kursu son golü ben atmalıyım. I'M A BAD GİRL!!

"Tamam,şimdi gitsen iyi olur Nermin Teyzelere yemeğe gitcem."

Aslında yemeğe falan gitmicem ama içimde erdeme o kadar kinliyim ki anlatamam insanların yanında beni tanımazdan geliyor. Bilmem farkettiniz mi? evet yine de hala onu seviyorum ama....... daş erdem. acaba ben dış görünüşü için mi seviyorum off çok ayıp öyle bişeyse ya ama taş sevgili fikri wohoo. tövbest. sus defne sus. diyip iç sesimi susturdum.

"hadi ya dönünce mesaj at geleyim o zaman hayatım.Bu arada Nermin Teyzenin oğlunun adı Murat mıydı? ne güzel oynadın onlarla öyle " diyip pis pis sırıttı. (ne bu rahatlık canısı evime giriyon çıkıyon?)

"nerden gördün sen beni ya" diyip kapıya doğru geçirdim.Ve vedalaştık... abi bu çocuk beni öpünce benim kafa gidiyor... oyş.

Erdem gidince annemle telefon konuştum yarın akşam geliyorlardı,yatıp tv izledim bi kaç saat sonra erdeme mesaj attım:

-Aşkım Nermin teyze bırakmıyo onlarda oturuyorum hala yarın evden al beni iyi geceler :*

+hadi ya :/ neyse tamam o zaman hayatım 1de hazır ol seni seviyoruum :* dedi.

Telefonumu kapatıp yatağıma uzandım.

Acaba Erdem doğru kişi miydi? Kutup Yıldızı getirmişti sonuçta bana onu... ama tiyatro kursunu da o getirdi. Yoksa ben mi gitmiştim o kursa,Kutup Yıldızının etkisi yok muydu? Aslında o 3 dilekten sadece biri mi gerçek olacak tatil fikri mi? amaan bee ona da annemler gitti.ben istemeden hakkımı onlara mı verdim acaba. pfff.. ve uyumuşum...

Sabah kalktım. Bugün büyük gün Kursa kendim olarak gidecektim ve o kıza ağzının payını verecektim. nasıl kendin olarak derseniz.. Kot şort,kırmızı kısa converse,önünde siyah ve kalın yazıyla 'bad girl' yazan beyaz tişörtümü giyip saçlarımı da oluruna bırakmıştım.

The day is day of vengeance.. (tamam ingilizceyi katlettim biraz ama ingilizce yazınca havalı daha havalı duruyo sankii.. 'gün intikam günü' demek istemiştim..)

Hazırlandım ve evin önünden erdem beni motorla aldı. yanağına öpücük kondurup motora bindim.Kursa vardığımızda Tuğçe kevaşesi bana pis pis bakıp kahkaha atıyodu. Yanımdan geçerken omuz atıyor ve erdemin dibinden ayrılmıyordu. Diğerleri zaten benim yüzüme bile bakmıyordu. Bana en yakın davranan Burcu bile...Aşırı derecede sinirlenmiştim. Adnan Hoca geldi ve "Bugün sana da bir rol ayarlayacağız keşke biraz sabırlı olsaydın" diyip gülümsedi. ifadesiz bir şekilde gözlerimi bayarak ona baktım. kısaca mal gibi baktım yani. herneyse sahneye çıktım saçma salak bi yan rol verdi. Satıcı bayan rolü. Tuğçe Hanıma şemsiye satıyom. 'Göte giren şemsiye açılmaz.' söylemini birazdan yerle bir edip şemsiyeyi Tuğçeye sokup açamayı planlıyorum nasıl fikir?

"Ahahhaha defne tam sana göre bir rol ya,gerçi erdemi evine ala ala adnan hocadan torpili de kaparsın belki tatlım " dedi oha bu mal nerden biliyo bunu? Cevap vermedim.

Sıra Erdemin sahnesindeydi ve Tuğçeyle sahnenin arkasına doğru ilerdik. Adnan Hocanın göremeyeceği tarafa geçince Tuğçeye sağlam bi omuz attım.

"Napıyosuun kızımm sen kiiemsiiin de bana omuz atıyosun ?!" diyip eliyle omzuma vurdu.

"Sana omuz atan mı var ya havlama." diyip gıcık gıcık güldüm.

Tam saçımdan tutmaya yelteniyodu ki haydaa breeee modumda ensesinden tutup karnına sağlam bi diz attım. Size kickbox dersi aldığımdan bahsettim mi ben?

O acıyla iki büklüm olduğu anda saçından tutup bi güzel salladım. Elime postişleri geldi ıy. Bi kaç tokattan sonra (yumruk atmadım çünkü morluk falan olursa suratında başım belaya girebilir.) "bir daha benim arkamdan iş çevirirsen bundan daha acılı bir şekilde döverim seni üstelik suratın mor gezersin 1ay " dedim ağlamaya başladı sonra hırsımı alamayıp sırtına şemsiyeyi geçirip çıktım kurstan.

Zaten bidaha da girebileceğimi sanmıyorum...

Kutup YıldızıWhere stories live. Discover now