23.İlk

305 14 4
                                    

Kısa ama erotik bir bölüm oldu. Ay utandım yhaa .s iyi okumalaar :*

Vote&Yorum.

Bi anda karşımda biri Türkçe konuşunca tuhaf oldum 'vaay gardaşıımm gavur memleketlerinde mi kaaaldıkk' diye sızlana sızlana sarılıp ağlayasım geldi regl olmama az kalması bunu gerektirir.

Tabi ki düşüncelerimle ağzımdan çıkanın da farklı olduğu zamanlar olabiliyor 'bazen'...

"Aa sen Türk müsüün?" dedim şaşkın şaşkın bakarak.

Uzaylı gördüm sanki.

"Yok japonum ben" dedi dalga geçerek.

Deli mi ne ters ters konuşuyor. Hiç ugraşacak halim yok valla.Kafamı koydum yattım cevap vermeden. Açım zaten bi de bunla mı uğraşcam pff.

O da geri yattı ve konuşmaya başladı "Havuzda köpek balığı varmış da seni yemesin diye kaçmış gibi bir tipin var" dedi.

"Havuz olduğu ne malum?" dedim muhalefet olmazsam olmaz.

"Islaksın ve hemen sağ tarafımdan yoğun bir klor kokusu geliyor yani senden geliyor" dedi hiç istifini bozmadan.

"Çok biliyon sen" dedim laf yetiştiren minik cazgır kızlar gibi.

"Gergin ve mutsuz gözüküyosun sorun ne?" dedi ve kafasını bana doğru yan çevirdi hala yatıyorduk.

Derin bir iç çektim.

"Hadi anlat bazen bir yabancıyla konuşmak iyi gelir" dedi.

Yattığım yerden doğruldum ve bağdaş kurdum bacaklarım ayı gibi olmuş lan löp löp hemen çantamı kucağuma alıp bacağımı kapattım ve çantanın ipleriyle oynarak konuşmaya başladım.

"Sanırım ailemi özledim içimde bir eksiklik var. Erkek arkadaşım var beni seviyor herşey iyi ama ben kötü hissediyorum. Kötü hissettiğim için ona karşı vicdan azabı çekiyorum. Çünkü o çok iyi bunu hakketmiyor.Herşey birbirine girmiş tüm duygularım karışmış gibi. Bilmem anlatabildim mi?"

"Bence annenleri buraya çağır ya da sen git özlemişsin duygusal bir dönemdesin bir de sanırım (arkadaş burda regli kastediyor.) sevgilinle aranda olan şeyler de halledilir sorun bile yok ortada" pek sallamadı bile derdimi hiç istifini bozmayarak yattığı yerden dedi bunları.

"Hmm sağol" diyip çantamın fermuarını incelemeye başladıml

ne değişik birşeymiş lan bu fermuar yapan nasıl yapmış acaba??

"Sen neden burdasın yani okuyo musun ne yapıyorsun?" dedim sessizliği bozarak.

"Ben mimarlık okuyorum. Buradaki yurtta kalıyorum." dedi.

"Ailen nerde tatilde değil misin neden gitmiyorsun?" dedim.

"Bana henüz tatil değil,1.5ay sonra bitiyor,gidicem Türkiyeye yani bitiyor derken hazırlık bitiyor daha yeni başladım sen ne yapıyorsun?" dedi kafasını bana çevirdi ama gözünde gözlük olduğu için göz teması kuramıyordum.

"Ben dil kursuna geldim lise 4e geçtim,1.5-2 ay sonra ben de Türkiyeye dönüyorum" dedim.

Veee yine sessizlik....

Telefonuma baktım saat 19:54tü. Tolga ne aramış ne mesaj atmıştı. Bi an ona yaptığım aklıma geldi haksızdım fazla tepki vermiştim. Ona gitmeliydim. Özür dilemeliydim.

"Şey ben gitsem iyi olacaak tanıştığıma memnun olduum görüşürüzz" diyip hızla kalktım.

"Görüşür müyüz? Sahi adın ne?"dedi.

"Defne.Bilmem,kader belki karşılaşırız.." diyip koşa koşa Tolgaya gittim. Onun adı neydi acaba? Şuan bu umrumda olmamalıydı.

~•~

Çantamdan anahtarı çıkartıp hızla içeri girdim. İçerisi kapkaranlıktı aptal gibi ışıkları yakmadan "Tolgaa" diye seslenerek odasına doğru ilerledim kimse yoktu.Kendi odamdan loş bi ışık geliyordu. Korkmadım değil hemen mutfak çekmecesinden meyve bıçağı aldım. Daha büyük bıçak yoktu çünkü. "Kim var lan orda!?" diyerek odamın kapısını araladım.

Odam mumlarla kaplıydı. Tolga iki tane hamburger menü almış tam ortaya servis açmış. Beni bekliyordu. Tolgaya doğru koşup sımsıkı sarıldım ve ağlamaya başladım. O benim için neler yapıyordu bense kafama göre ona bağırıyor kafama göre iyi davranıyordum. Suçluydum. Ve sanırım kötüydüm de. Sımsıkı sarıldım yanaklarından,boynundan defalarca kez öpüp kokladım. Bir yandan özür diliyordum.

"Defne iyi misin sen bu elindeki bıçak ne? Neden ağlıyorsun?" diyerek yüzümü avuçlarının içine aldı.

Harbiden elimde bıçakla bu romantik ortamda çocuğa sarılıp mal mal ağlıyorum. Ya bence ben deliyim.

"Tolga özür dilerim bak,bak ben seni çok seviyorum düşündüklerimden dolayı vicdan azabı çekiyorum belki abartıyorum annemleri de özledim zaten bilmiyorum iyi ki yanımdasın" diyip tekrar sarıldım.

"Ben de seni çok seviyorum sakın bir daha ağlama içim parçalandı sana baktıkça" diyip göz yaşlarımı sildi. Sonra,

"Kocamaan bir hamburgeer Defne Hanımın moralini düzeltebiliiiirr" diyerek hamburgeri bana uzattı. Yemekte hiç bugün olanların konusu geçmedi havadan sudan eğlenceli şeylerden konuştuk.

Ayı gibi de yedim yani ne varsa. Mumları söndürüp ortalığı toparladıktan duş alıp şu pis klor kokusundan arındıktan Türkiyedeki pentiden aldığım koyu pembe dantelli yıldız ve kalp deseni olan sütyen-külot takımı giydim. Belki bu gece birşeyler olabilirdi. Zaten Tolga yatağıma yayılmış beni bekliyordu. Kucağına yattım ve kafamı göğsüne dayadım. Sanki bu gece ikimizde aynı şeyi istiyor gibiydik. Saçma saçma konuşup arada bir birbirimizi öpmek için yer arıyorduk.

Hamleyi Tolga yaptı. Dudaklarıma uzandı ve hafif hafif öpmeye başladı. Yavaş başlayan yumuşak bir öpüşmenin yerini bir süre sonra hızlı ve sert bir öpüşme aldı. Ara ara dudaklarımı ısırıyor,ara ara dilimi emiyordu. Epey tahrik olmuştum. Tişörtümü çıkardı ve üstüme çıktı. Sütyenime bakıp "güzelmiş ama çıkmalı" diyip sütyenin askılarını indirdi sanırım kopçasını çıkartmak için vakit bile harcamak istemedi o işi kendim hallettim. Gögüslerimi emmeye başladı. Bir yandan birini yalıyor ve ısırıyor diger eliyle de diğerini sıkıp elliyordu. Çok tuhaf bir duyguydu ama güzeldi. Boynuma doğru öpmeye başladı. O arada ben de onun tişörtünü çıkarttım. Göğüslerim tenine değiyordu. Tuhaftı. Külodumun içinden elini soktu. Bir yandan öpüşmeye devam ediyorduk. Şeyimi parmaklamaya başladı. Nefes nefese kalmıştım daha önce hiç kimseyle bu kadar ileri gitmemiştim. Gögüslerimi yalamaya başladı eli hala aynı yerde parmakları da aynı şeyi yapmaya devam ediyordu. Ah harika birşeydi bu Daha da ileri gitmeli miydim? Tolga ilkim mi olacaktı? Ya bir dakika durun benim ilkim peki onun ilki miydi? Yaptıklarına bakılırsa hiçte ilk gibi durmuyordu. Tolga elimi alıp şortunun içinden kendi erkekliğinin üstüne doğru bastırdı elime sert biraz ıslak ve büyük birşey geldi ama bunun üstüne fazla düşünmedim.

Nefes nefese kalmış bir şekilde "Tolgaa bir dakika-" dedim ve yutkundum nefesimi düzene sokmaya çalışıyordum. "-sen milli oldun mu?"

Duraksayıp "evet,bu bi sorun değil de mi çünkü benim bildiğim kızlarınki sorun edilir? Sen,sen yapmadın daha önce değil mi?" diyip yanıma uzandı o da nefes nefeseydi. İtiraf etmeliyim ki çok fazla seksiydi içimden o şortu çıkarıp üstüne atlamak gelmedi değil ama bir sorun vardı. O daha önce başka bi kızla yatmıştı. Belki de kız'lar'la yattı.

"Hayır ama benim ilkim olacaktı. Senin de olmalıydı." diyip örtüyü üstüme çektim.

Kutup YıldızıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora