13.Yatak

399 19 8
                                    

"Anne kalkar mısın artık cidden sıkıştım lavaboya gitmem gerek uyan." diye fısıldadım.

Evet uçaktayız sağımda Tolga solumda annem ve benim çişim var. Tolga duymasın diye bi saattir fısıldıyom çişim var diye utanırım çünkü biliyonuz mu ?

En sonunda annem uyanıp "ay ne tuvalet ihtiyaci sendeki de bak bu 2 oluyo uykumdan ediyosun beni git işe" diye söylenerek kalktı. Arka koltuktaki tolganın annesi ve babası artı bir de babamın duyması cabası...

Kendimi misafirlikte altına işiyip utanan küçük çocuklar gibi hissettim Tolga da sırıtarak bana bakiyodu. Ses etmeden kalktım. Bu uçaktaki tuvaletlerde ne kadar korkunç ya tazyikli tazyikli geliyo su falan.

Boşaltımımı yaptıktan sonra koltuğuma oturup müzik dinlemeye başladım. Michael,lana del rey falan dinlerken ismail Yk çalmaya başladı.

Tamam belki atmışımdır bir ara kafa dağıtmak için. Şappur şuppur beni öp diye koparken Tolga "ne dinliyosun" diyip kulağımdan kulaklığımın tekini aldı. 'La ula lan dur aq' demesem de bir hışımda elinden kulaklığı kaptım.

"Noluyo ya ?" dedi bozularak. "Ya kulaklık hijyensiz olur dur sileyim önce" diyip çantamdan ıslak mendil çıkarıp sildim. Arada müziği değiştirmeyi ihmal etmedim. Lana Del Rey-Blue Velvet çalmaya başlamıştı. (Tavsiye ederim dinleyin beybiler) derin bir rahatlamayla kendimi şarkıya bıraktım sanırım o da öyle yapmıştı. Kafamı omzuna koydum. O da kafasını kafama koydu. Sonrası uykuu...

"Gençler hadi uyanın alın şu sakızları çiğneyin kulaklarınız tıkanmasın iniyoruz birazdan" diyen annem resmen ağzımın içine sakızı soktu. Tolgaya da kibar kibar ikram etti camış annem benim ya...

~•~

Tolgayla kalacağımız yurda varmıştık. Odalar ayrı mutfak ve banyo ortaktı. İçeriye girdiğimizde bizi önce krem renkli minik bir mutfak karşıladı daha sonra

Üç kapı vardı bunlardan biri mor taşlarla döşenmiş banyoydu. Banyonun hemen yanındaki oda Tolganın onun yanındaki ise benim odamdı. Manzara yoktu. Binalar vardı sadece bence sıkıcı. Herneyse valizleri bırakıp elektrik süpürgesi,mutfak için yiyecek ve temizlik malzemeleri almaya gittik. Ailelerimiz sadece bi gece kalıp sabah erkenden döneceklerdi. Yetiştirmek için acele ediyolardı.

Yurda döndük. Tolga ve ben odalarimiza cekilip valizlerimizi yerleştirmeye başladık. Çalışma masam camın önündeydi masamın hemen sağında orta boyda duvara dayalı rahat gozuken bir yatak masanın solunda ise kiyafet dolabım vardı. Eşyalar beyaz renkteydi ve oda ferahtı. Yorucu bir günün ardından uyumak için odalara çekildik ailelerimizde bi geceliğine yurtta oda istemislerdi.

Yatağıma yayılıp malak malak tavanı incelerken kapım tıktıklandı. Yatağımda toplanarak oturdum ve 'gel' dedim.

Tolgaydı. "Ya ben uyuyamadım yatağımı özledim :/" dedi minik bebiş ya. Açıkcası Tolgaya borçluydum. Erdemi dövdüğü geceden sonra hiç konusunu açmadık. Ama

Kendimi ona borçlu hissediyordum. Ve bence aramızda duygusal birşey olmamalıydı. Evet çok çekiciydi. Beni koruması falan...Ama öyle birsey olmamaliydi qnq olmaliydik onla.

Gel diyerek elimi yatağa vurdum iki kez.

Tolga gel oğlum kuçu kuçu alsblanay

Sırtımızı duvara yasladık. Tolga kafasını omzuma koyup "onu daha ilk geceden özledim..." diyip derin bir iç çekti.

Ne diyo la bu ? Sevgilisi falan mı var.

"Sevgi doluydu.." Diyerek sözlerine devam etti. "Özlemek zordur ... Kim bu şanslı bayan ?" dedim donuk donuk. Bi anda kahkaha atmaya başladı. "Hahahahahaha defne hahahahaha yatağımdan bahsediyorum ne bayanı hahahaha"

....

Ne Vote veren var ne yorum atan var küsüm size bb.

Kutup YıldızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin