21.Fotoğraf

327 13 4
                                    

Sa gençlik <3 iyi okumalar :* Biraz kısa oldu ama idare edin :( bir de yorum atıp görüşlerinizi bildirin azcık ya yorum atınca utanıyosanız xd gelin bana mesaj atın shlahska :D rsmn sze yavşdm nyse .s

Elimizdeki kağıtta yazan sınıfı bulmaya çalışıyorduk. C bloktaydık ama 14 numaralı sınıfı hala bulamamıştık. Tolga koridordaki öğrencilerden birine sordu ve sonunda sınıfı bulduk.
Küçük U şeklinde koyulmuş sıra ve sandalyelerin bulunduğu aydınlık bir sınıftı tolga ve benle beraber toplamda 10 kişiydik. Günde 5er saatten haftada 15 saat ingilizce dersi ve geriye kalan 10 saatte de spor,su aktiviteleri,gezi falan filan yapılıyordu. Dilimi geliştirmenin tam zamanı.
Sınıftaki tiplerle tanıştık neredeyse hiçbirinin adını hatırlamıyorum yabancı yabancı isimler yanii. 1 tane meksikalı erkek,2si erkek 2si kız 4arap,3 tane sarı sarı irili ufaklı alaman kızlar (ama harbiden irili ufaklı biri minyon biri ayı gibi biri uzun biri şişman vb..) 2de tatlı Türk yani biz :))))
Sınıfa sarışın balerin topuzlu uzun zayif tipinden disiplin akan bir bayan hoca girdi. Kendini tanıttı adı Maria'ydı.Ders spoken yani konuşma dersiydi.Bugün 5dersin 5i de spoken olcakmış onu öğrendim.
YıqıLdım!
Tolga ve alman kızlardan biri dışında herkes benim gibi çekingen duruyordu ve konuşmuyordu. Sıra ülkelerimizden bahsetmeye gelince bir dişi kurt bir asena olarak konuşmaya çabaladım tabi.
Sahi ben NewYork ülkü ocaklarına kaydolcaktım noldu o iş?
Sizce ilk ne dedim ?
"Do you know sish kebap?" diye daldım muhabbete ama nasıl bir dalış diss atan mardinli serseri edasıyla.Bendeki beyni ben de çözemedim daha Tolga baya bi sesli güldü. Zaten bana damon olayından hafif tripli duruyo şimdi pislik yapıyor....
Ordan arap çocuklardan biri "ay layğk şiş kebaaabbbpphh" diye atladı neyse ki de ben mal gibi kalmadım. Alman kızlardan biri "ben onu bilmiyorum" diye daldı konuşmaya.
'Pff 2014 yılının amerikasının newyork şehrinde şu cahillerle aynı sınıftayım yhaa daha bişey demiyorum.' Bakışımı attım ya da sadece gözümü devirip saçımı tek elimle savurarak önüme döndüğümü hayal edin....
Tolga da "sınıfça bir gün gidelim yemeye" falan tarzı birşey dedi hoca da izliyo 'yabancı öğrencilerimle sohbet muhabbet qeyfff modunda.' Kız "belki ikimiz gidebiliriz" diyip kahkaha attı espri ayağına resmen yavşıyo kaşar karı.
Arkadaşlar normalde kalkıp saç baş yolmam lazım de mi laf desem dil yok çünkü en fazla "şaaat dı fak ap biiiç go fak yorrselfff" derim o da fazla ağır kaçar. O yüzden ikilemde kalıp susarken Tolga "ikimiz gidebiliriz tabiii-" dedi kız sırıtmaya başlarken Tolga lafa devam etti "- tabi kız arkadaşım izin verirse" dedi beni işaret ederek. O sırıtan suratını bi anda düşürdü ve kafasını öne eğdi. Sınıfta güldü zaten o arada göt oldu falan filan konu kaynadı. Tolgayı YE-RİM! Çok tatlı benim uğraşmama gerek kalmadan güzel halletti kızı. Aşkeetooomm.....
Kızın adı Lindie sarışın uzun boylu kilolu gozukmeyen ama kalın uzun iri yapılı tipler olur ya öyle birşey. 5ders boyunca ingilizce konuştuk ay fenalık geldi tenefüste 10 dk bisey mal mal sınıfta oturuyoz zaten çok sıkıldım ama iyi haber yarın yüzme havuzuna gitçekmişiz. Hazır yenice tüylerimden de arınmışken güzel olduooo !!

Tolgayla odamıza döndük 5saat dersten içim bayılmıştı "dışarı çıkıp gezelim mi biraz" dedim.
"Ya çok yorgunum aslında yatsak dinlensek biraz,akşam gezeriz olmadı?" dedi.
Haklıydı çocuk evde nefeslenelim bi
"Tamam" diyip odama gittim üzerimde sütyen çekmecemde tişört ararken Tolga odaya daldı bi an duraksadıktan sonra sanki her zaman beni sütyenle görüyomuşçasına "senin odanı daha çok seviyorum diyip" laptopunu prize takıp yatağıma yayıldı ama bir yandan beni kesiyodu. Tişörtümü giyip mutfaktan cips kola abur cubur getirip yatağa ben de yayıldım. Oturur oturmaz Tolga dudağımdan yapıştı.Uzun,oldukça ıslak ve benim sonlandırdığım bir öpüşmenin ardından ben kendi bilgisayarımla o kendi bilgisayarıyla ilgilendi.
"Beybi bizim fotoğraf kulübesinde çekindiğimiz fotolar nerde ?" dedi.
"Şu çekmecede getiriyim mi?" dedim çekmeceyi göstererek.
"Getir de instagrama twitter a face e falan atalım" dedi ve facebooka girmeye başladı bir yandan "tamam" diyee kikirdeyip valize koştum. Benim faceim yoktu ama instagrama atabilirdim.. Telefonlarımızdan resmini çekip kendi hesaplarımızda paylaşıyorduk. " Laaan tolgaa facebook a atma annelerimiz görmesin" dedim.
"Neden ya? Öğrenmesinler mi?" dedi
"Tabi öğrenmesinler olm sevgiliyiz beraber yaşıyoz fingirdeşmeler falan annem keser benii" diye gözlerimi büyüte büyüte konuştum.
"Ahh peki." diyip sadece twittera attı. Ben de instagrama.
Yalnız instagrama foto atınca bi tuhaf hissetmiştim sonuçta Erdemle de atmıştım o fotoyu kaldırdım falan ama olsun yazık ya insan bi tuhaf hissediyo...
Fotoları paylaştıktan 5dakika sonra Erdem Tolgaya facebooktan mesaj attı. Bu çocuğa da iki dk acımaya gelmiyo ya pis tacizci
-vaay Tolga kardeşiim yazmıştı.
"Tolga şu salağa cevap falan atma ya" dedim. Sizce benim kavgacı sevgilim beni duyuyo mu ?? Hayır. Sinirli sinirli ekrana bakıp
+Hayırdır ? yazdı.
-Defneciğim nasıl iyi mi onu sorcaktım ben
"Cevap verme lütfeen" diye yalvararak baktım. O arada erdem tekrar yazdı.
- Selamımı söyle Türkiyeye dönünce muhakkak görüşelim haa bu arada fotoğrafınızı da like ladım. Ayrılınca 2ay nasıl geçinceksiniz siz oralarda ? Ordan birini bulur aldatırsın Defne'yi sen az takılmadık NewYork barlarındaa biliyorum ben seni ;)
+arkadaşlar buraya tolganın ne yazdığını yazamam çok fazla küfürlü ana avrat düz giden bir mesajtı bipliyorum hep buraları bip bip bip yazdı ve engelledi.
Tam bana dönüp ben seni aldatmam gibisinden açıklama yapacaktı ki "canım sevgilim benim erdem kafamı karıştırmaya çalışıyor sence ben yer miyim? Sana çok güveniyorum merak etmeee" diyip sarıldım.
O mal Erdem resmen huzurumuzu bozmaya çalışıyordu ama biz buna izin vermeyecektik.
Sarıldık ve tekrar öpüşmeye başladık. Öpüşü sertleşmişti ve hızlanmıştık. Laptopları yere koyup bi anda tişörtümü çıkardı ve beni sırtüstü yatırdı ben de onun tişörtünü çıkardım hızlı öpüşmelerimiz devam ederken ellerimi sırtında gezdirip okşuyordum. Nefes nefese kalmıştık. Tolga boynumu öpmeye başladı aşırı derecede zevk alıyordum ilk kez bu kadar ateşli bir şekilde biriyle öpüşüyordum ve yataktaydım boynumdan göğüslerime doğru inerken bir yandan da sütyenimin kopçasını açmaya çalışıyordu.
Tam o sırada önce Tolganın telefonu sonra zil çaldı. Tolga aldırış etmeden sütyenimi çıkarmaya çalışıyordu ama "kapı" diyerek sütyenimi geri taktım. Göğüslerimi göremedi zaaa xd
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama bir yandan kendimi tuhaf hissediyordum. Benim ilkim olacaktı belki ama Tolganın da olacak mıydı ? Yoksa o çoktan ilkini yaşamış mıydı?

Kutup YıldızıOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz