22.Mıncık

328 14 3
                                    

Ya aslında bölüm şarkısı yazcam ama valla şarkıyı sizle paylaşmaya kıyamıyorum,kıskanıyorum :D Çok sevdiğim bir şarkı da biraz :D Onu dinleyerek yazınca paylaşayım dedim. Sakın çok sevmeyin kıskanırım sjlahxka :*

Chubby Checker-Let's Twist Again

Belki de bu ne biçim bir şarkı da diyebilirsiniz neyse sustum.

İyi okumalaar :*

Bugün haavuuz günü!!! Kampüsün içindeki kapalı havuza gidiyormuşuz ama gözlük-güneş modu olmayacak malesef :(

Tolgayla hazırlanıp bize söylenilen buluşma yerine gittik. Ona Mr.Jackson diye hitap edeceğimizi söyleyen bir öğretmen öncülüğünde havuza doğru yürümeye başladık.

Jackson dedikçe aklıma Michael Jackson geliyo ama benim şarkı söyleme moduna giriyorum. Çok severdim rahmetliyi....

Yalnız grupta 2tane arap kız var demiştim ya gerçekten çok güzel gözleri vardı hafif balıketliydi ikiside. Birinin adı Afife diğerinin adı Hacer'di. Yolda biraz onlarla konuştum ikisini de sevmiştim ama zor anlaşıyorduk tabii genelde gülümsüyorduk birbirimize bakıp. Yüzme bilip bilmeme muhabbetinde bize katılan Meksikalı çocuğun adı da Arjin'di. 2Arap çocuk ve alaman kızlar kalmıştı tanımadığım ha bir de Lindie yi biliyom alman. Onlarla da havuzda yakınlaşırım diye arkamı bir döndüm ki arap çocuklar benim Tolga alman kızlar götürüyo muhabbeti.

Ayıp ediyonuz ama arap arkadaşlarım 'ayy lağğkk şiş kebaabbbpphh' demiştiniz bana anılarımız vardı niye o almanlarla konuşuyosunuz siz yaa.. Grup olalım dışlayalım onları. :(

İçten içe trip modumu etkinleştirdim Tolga'ya karşı. Sonunda havuza vardık. Dolaplara çantalarımızı koyduk ve suya atladık. Havuz kapalı havuzdu ama etrafı camlıydı dışarıyı görüyordu. Aydınlıktı yanii. Tolga yanıma geldi ve benim ayağımın değmediği yerde beni kucaklayıp "minik şey seni ya değmiyo mu ayağın" diyip burnumdan öptü.

İlk bir yumuşadım sonra trip modum aklıma geldi. Tripli tripli baktım. Hala kucağındaydım. Beni serbest bırakıp "nolduu yaa?" diye sordu.

"Birşey yok" diyerek omuz silktim.

"Nasıl yok söyle hadii" dedi biraz gülerek.

"Birşey yok dedim git alman kızlarla takıl sen aa bak ordalar" dedim. Tam o sırada aralarından biri bombalama havuza atladı. Ayı.

"Yaa aman daa amaan beni kıskanırmıymış gel buraya" diyip sarıldı. Sarıldı sarılmasına daa benim ayak boşlukta zaten yere değmiyodu ben onu unutup kendimi salınca hoop dibe indim.

Burnuma su kaçtı. Shit.

Tolga gülerek beni dipten çıkardı. "Ya kıyamam yaa gel ayağının değdiği yerde konuşalım" diyerek ilerledi.

"Sen kızlarla falan konuşuyodun orda ne bileyim kıskanacağını öyle muhabbet açıldı katıldım ben de zaten doğru düzgün bir muhabbet oluyor sanki aşkım kızma yaa" dedi. Bence gayet mantıklı bir açıklamaydı.

"Okii dokiiii" diyip suyun dibine daldım ve dipten yüzmeye başladım. Dipten yüzerken göbeğimi havuzun taşlarına değdirmeyi çok seviyom tatlı bi gıdıklanma oluyo xd

Nefesimi sonuna kadar zorlayıp kafamı sudan çıkardığımda oluşan komik yüz ifadesi olur ya gözler kocaman açılır derinden bir nefes alınır falan ya hah ben onu yaparken alman kızlardan zayıf ve çelimsiz olanıyla yüzyüze geldim tam karşımdaydı. Kız "o nasıl bir tip lan deli mi ne" dercesine bana baktı. Bu bakışı atan kızın adını bilmemekteyim henüz.

Ağzımı açtım dilimi dışına çıkarıp kafamı sallayıp geriye doğru yüzmeye başladım. Kız beni deli sandı bari tam deli imajı vereyim diye düşündüm. Keşke düşünmeseydim. Neyse...

Tolga ilerde kendi kendine mal mal duruyodurdu suda. Pislik yapayım bari diyerek dipten ayağına hayvan gibi asıldım bi anda suyun dibini boyladı zaaa xd

Mutlu mutlu pis pis suyun üstüne çıkmış gülüp " beeen bir numaraayıııaaam dostuuuooom" diyip havalı zenci triplerine gire gire tolgayla dalga geçerken. Bi an fazla çirkinleştim biliyorum ama zafer sevincimi farklı yaşıyorum ben napayım?

"Sen bittin Defne" diyip beni kovalamaya başladı demek isterdim ama daha arkamı dönüp kaçmak için yüzeyim derken ayağımdan yakaladı ve LAAAAPSSSSS suyun içine indirdi beni ayı. Hayır çıkmaya çalışıyorum bırakmıyo da resmen boğuyo yani bacak kıllarını çektim -ki bu bi erkek için çok acı verici birşey denemeyenler denesin bi ara ama üzerinde uygulama yaptığı kişi kendinden büyük ya da cüsseliyse tokatı yemeden kaçsın- işte etki etmedi napsam diye mal mal boğuşuyorum bir yandan şimdi yaptığım şeyi size söyleyeceğim ama vurmayın,iğrenmeyin,kızmayın ve sakın siz denemeyin.

Nefessiz kalmanın da etkisiyle son çare Tolganın poposunu mıncıkladım. Belki huylanır da bırakır diye. İşe yaradı da...

Sudan nefes nefese çıktım. Bir an ölcem sandım gerçekten. Abartmıştı.

Tolga "yaa napıyosun Defne?" dedi bir yandan da gülüyordu. Hoşuna mı gitti heeeyvaaan!

"Ya Tolga mal mısın ölüyodum resmen" diye bağırdım herkes bize bakıyordu. Kenara doğru yüzüp çıktım. Tolga ne diyeceğini bilememiş ve şaşırmış bir şekilde arkamdan bakakaldı. Biliyorum o da isteyerek yapmadı ama dikkat etmesi gerekirdi. Şakayı tadında bıraksın yani. Atarlı Defne'yi atarlandıyorlar...

Lan o kadar dikkat çektim hocanın taktığı yok insan bi gelir 'noldu' der. Neyse giyindim işte çıktım yurda doğru yürüdüm ağaçlı ya da çimli yollardan geçiyordum. Mutlaka bir yeşil vardı. Öğrenciler çimlere yayılmış keyif yapıyolardı. Açıkcası çok özenmiştim. Ben de çimlere yatmak istedim ve öyle yaptım. Saçlarım ıslak,üzerimde mor düz bir askılı,altımda kot şort,ayağımda da parmak arası terlikle çimlere upuzuun uzandım kafamın altına da sırt çantamı koydum. Gözlerimi kapatıp hiçbirşey düşünmemeye çalıştım ama tabiki bunu başaramadım ben hiçbirşey düşünmeden duramıyorum.

Tolgayla bütün bu yakınlaşmalar doğru muydu? Evet ondan hoşlanıyorum hatta seviyorum ama tüm olaylar benim dışımda gerçekleşmedi mi sizce de ? Tolga süprizler yaptı ve ben hayır diyemezdim hem hoşlandığım insana neden hayır diyeyim ki? Kafam neden bi anda karıştı. Ya ben annemi, babamı çok özledim galiba ve regl olcam duygusallığım tavan yaptı. Aklıma kolye geldi kolye ucundaki kalbi avucumun içine aldım. Bana iyi hissettirmişti. Peki şu kutup yıldızı totemim ne olacaktı ? Pof hayırlısı ya diye iç geçirerek gözlerimi açtım. Yanımda biri yatıyordu ama yatan Tolga olamazdı onun saçları kahverengi değildi. Kimdi bu ?

Yattığım yerde dirseklerimin üstümde doğruldum ve "who are you?" diyebildim.

Siyah Kare RayBan güneş gözlüğünü indirdi koyu kahverengi gözleri vardı çok derin bakıyordu "bence sen ingilizce konuşma" diyerek güldü.

Ayrıca bana boğma fikrini vereen Agloww adlı kullanıcı arkime teşekkürlerimi sunuyorum. Onun da "Var mısın gençliğe?" diye bir hikayesi var tavsiye ederim beni çok güldürüyor. Sağlam bir yazar...

Kutup YıldızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin