15.Kesik

381 13 2
                                    

Merhaba bebekleeer :D 1K olduk okuyan herkese çok teşekkür ederim... :* Medyada Tolga vaar!! 

"Tolga indir gerçekten yürüyebilirim. of yaa bu yanında 2.düşüşüm nasıl bir malım ben" dedim bi yandan kucağında hafif hafif debeleniyordum.

"Dur şurdaki bankta indircem zaten" dedi.

Sesi korkuttu valla çok ciddi geldi. Banka kadar susmayı tercih ettim. Banka varınca beni banka oturttu eğilip ayak bileğime bakmaya başladı. Havada epey kararmıştı sokak lambası da loş olunca kafasını ayağıma soktu resmen arkdşlr .s

Ulan ben de bu konularda nazlanmayı hiç sevmem haa bu da iyice abarttı iyiyiz işte.

"Tolgacım canım benim valla iyiyim ya bırakta bi yürüyim."

"Of tamam korktum defne daha ilk günden böyle sakarlıklar yapma." diyerek iki eliyle omzumu tutup salladı.

Sakin ol şampiyon...

Cevap vermek yerine kalkıp yürüyüp zıplamayı tercih ettim.

"Bak birşeyim yok meraklanmaa" diyip elimle sarı dağınık saçlarını karıştırdım.

Gülümseyerek beni kolumdan çekip yanına oturttu. Başını omzuma koyup "acıktıımm,kahvaltıyla duruyoruz farkında mısın?" dedi.

"Imm hadi markete gidip yiyecek bişeyler alıp yurda dönelim. Kendimizi hazırlayalım" dedim.

"Tamam taksiyle dönelim" diyerek banktan kalktı.

Öncelikle şu bilgileri vermeliyim; burada taksi ücretleri oldukça ucuz ve hani izleyenler bilir gossip girlde elini yola salladıkları an taksi duruyodu ya ben onla hep dalga geçerdim ama harbiden öyle çok fazla taksi var ve bulmakta hiç güçlük çekmiyorsunuz. Taksiyi durdururken kendimi bi an bir Blair,Serena gibi hissettim ama sonra geçti.. Ayrıca burda taksiye 'cab' diyorlar. Taksilerin tepesinde üçgen reklam panoları var çok tatliş. Bir bilgi daha vermeliyim ki 'uyumayan şehir' ismiyle de anılan new york city harbiden hiç uyumuyor geç saatlerde bile hemen hemen her yer açık. İlerleyen günlerde sizi yine bilgilendireceğim...

Yol boyu dışarıyı izledik. Times Meydanından da geçtiiiiik. Harika ve süperötesi müthişti. En kısa zamanda oraya gitcezz.Yurdun yakınlarındaki bir marketin önünde inip alışveriş yaptık. Biftek,domates,salatalık vb salata malzemeleri aldık. İçeceği falan zaten dün annemler almıştı. Yurda gidip önce eşofman altı ve tişörtlerimizi giydik. Ben 50 saat makyaj temizledim. Tolga da eksikleri yerleştirdi. Saçımı da topuz yaptıktan sonra mutfağa yanına gittim. Kıyamam aç kedi gibi eti pişirmemi bekliyomuş masum masum bana bakıp " hadi yap artık yemeği bak yerleştirdim ben hepsini" dedi. "Tamam tamam dur yapıyorum.."

~•~

-iyiyim annecim

-evet anne yedik yemek

-et yedik anne dedim ya

-aleyküm selam anne de semra teyze kimdi ya

-halamın gelininin eltisinin teyzesi mi

-ne diyon anne ya

-tamam hadi ararım yine öptüm.

Ben annemle telefonla konuşurken Tolga da dizime yatmış laptopla oyniyip bir yandan bana gülüyordu. Açıkcası Tolgayla aramızdaki kanka samimiyeti mi yoksa yavşama olayı mı çözemediğim için oluruna bıraktım.

Kader kısmet...

Odamda bu şekil oturup pc oynarken kapı tıktıklandı. Ben bakarım diye kalksam da Tolga da arkamdan geldi ve kapıyı beraber açtık.

Tek bir kelime söyleyeceğim: OYŞ.

Siz diyin vampir günlükleri damon ben diyim daş gibi bir görevli abimiz. İngilizce isimlerimizi nereden geldiğimizi sorup bi kaç dosya doldurup gitti.

Tolgaya dönüp "olooom burdaki hocalar görevliler falan hep bu tip mi ?? O neydi öyle?" dedim.

"Ne varmış da ?" diyip ters ters baktı.

Tamam demedim say bakışı atmakla yetindim. Çılgın bir bakıştır kendisi.

Saat 11e geliyordu. Uyumaya karar verip odalarımıza çekildik. Daha kursun başlamasına 3gün vardı.Uyqu qeyfff...

Sabah yanık kokusuyla gözlerimi açtım. Nere yanıyo laaaaan goş modunda odadan çıkınca mutfakta tolgayı tost makinesinden siyah tost ekmelerini alıp çöpe atarken gördüm. "Nolduu uyandırsaydın ya benii" diye şaşkın şaşkın Tolgaya baktım.

"Yaa üfff sana süpriz kahvaltı hazırlayacaktım ama beceremedim.." diyerek tezgaha yaslandı.

"Romantiik çocuk seniii" yalnız yavşak moda girmem 2 saniye sürmüyo farkında mısınız? Romantik nedir ya çıkıyoruz sanki mal defne.

Mallığımı farkedip tolganın yüzüne bakmadan koşarak banyoya elimi yüzümü yıkamaya gittim lan ben kaç yıldır banyo yapmıyom? Kahvaltıdan sonra duş qeyff yapayım. Elimi yüzümü yıkayıp çıktım tolga bana gülümseyerek bakıyordu. Ben de ona gülümseyip "hadiii tekrar tost yapalım." diyip tezgaha yöneldim. "Sen kaşarları dilimleyedur,ben kahvaltılıkları çıkarayım" diyip buzdolabına yöneldim. Annemlerin aldığı kahvaltılıkları çıkarıp elimdeki pekmez şişesine bakarak 'annişkom ya bunu bile almayı unutmamış' diye düşünürken. Tolga "aah elim" diye bağırdı. "Noldu ??" diye hızla ona döndüm. Şapşik ya kıyamam elini kesmiş hemen yanına gidip kesilen parmağına baktım ve koşarak valizimden yara bandı aldım. Parmağını bantlayıp "acıyor mu?" dedim.

"Biraz" dedi. "Napsaak yaa ayy bi kötü oldum?" diye parmağını tutarken önce gözlerime sonra parmağına bakıp "öpebilirsin meselaa.." dedi.

Kutup YıldızıWhere stories live. Discover now