17.Dev Ekran

364 16 4
                                    

S.A gençler yazılı haftası timee mı benim öyle malesef ama yine de yeni bölüm yazayım dedim oy ve yorum pls pls pls siz oy verince ya da yorum atınca "aaa birileri var beni takıyomuş" diyip daha hevesli yazıyorum, görüşürüz :*

Ne olacaktı şimdi Tolgayla stadyumdan çıkıp yurda doğru yürüyorduk. İkimizden de ses çıkmıyordu. Arkamızdan biri koşarak geldi ve kolumu tuttu bilin bakalım kim ? Evet taş Damon oyş.

"Heey did you like my suprise?" (Arkidaşlar bence şey yapalım ben Türkçe yazayım çünkü anlayan var anlamayan var onu geçtim ben de bi yere kadar yazarım bazen ingilizceyi katlederim falan sorun olmasın ok?)

"Heey süprizimi beğendiniz mi?" dedi ve bizimle beraber yürümeye başladı.

"Ne süprizi?" dedim.

"Öpücük süpriziii stadtakiii!" dedi neşeli ve yaptığından gurur duyarcasına.

Bir anda sessizlik oldu.

"Siz sevgili değil miydiniz yoksa anlamadım neden sustunuz ama sevgili olmasanız öpüşmezdiniz heralde değil mi ?" Anam Damon ne konuştun be ama hala yakışıklısınn..

Tolga "Yoo hayır sevgiliyiz, süpriz için çok teşekkürler... Video kaydı falan var mı? Ya da fotoğraflar ?" dedi ve elimi tuttu.

Her zaman konuşmamın aksine o an susmayı tercih ettim.

"Aaa güzel video kayıtlarını alıp sana ulaştırırım." diyip belime elini koyup "görüşürüz" diyerek gitti.

O gitti ben bi anda kahkaha atmaya başladım amaçsızca ve salak salak loş ağaçlı park yolunda kahkahalarım yankılanıyordu. Tolgayla hala eleleydik. O da benimle beraber gülmeye başladı. "Allah aşkına naptık biz?" dedim gülerek.

"Bilmiyorum ama benim hoşuma gitti." diyerek beni göğsüne yasladı bir yandan yürümeye devam ettik. Yurt binasına gelmiştik bile asansöre binerken elini bıraktım. Odaya ondan önce girip pijamalarımı giydiim.

Yanıma gelip "yarın benim biraz işim var erken çıkacağım seninle Times Meydanında buluşalım olur mu?" dedi. "Olur tabii." diyerek kendimi yatağıma attım.

"Güzel gündü." diyip gülümsedim.

"Beraber her günümüz güzel olacaak Defnee" diyerek kapımı kapattı ve gitti.

Düşünmem gerekli mi bilmiyorum Tolgayla bu olanlaar, olaylaar onu seviyor muyum? Bence olaylar benim dışımda gelişiyor ama onda istemediğim ne var ki aksine istediğim gibi birisi yakışıklı,kıskanç,düşünceli ya zengin koca isteyenlere de duyurayım burdan zengin de yani. Bence Tolga doğru kişi amerikada Kutup Yıldızı var mıdır la ? Bidahakine kutup yıldızına bakmalıyım bence.. Tolgayı seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum bundan eminim ve denemekten zarar gelmez beni öptüğünde kalp atışım at gibi hızlanmıştı ve kelebekleer kelebekleeer. Bu olduysa birşey vardı değil mi?

~•~

Sabah uyandığımda Tolga çoktan gitmişti. Keyifsiz keyifsiz mısır gevreği yiyip. Annemleri aradım ve sonrasında Facebook,twitter,instagram da alem yaptım. Yalnız instagramdaki kıyafetleri görüp 'zuhahahahha bunlar burda var gideyim de deniyim diyorum' çok süperötesi bir duygu.... Türkiyede olsam bunlar orda yoqqqqq.

Times'a gitmeden bir alışveriş yapayım bence hem tek başıma daha rahat olur diyerekten duş aldım. Vakit daha erkendi zaman geçsin diye belime yaklaşmak üzere olan saçlarıma maşa yaptım.Kot ve mavinin beyaz listanbul tişörtlerinden birini giydim. (Maşalı saçla da ne uyumlu ama)Güzel istanbulumuzun newyorktaki temcilisi defne ben selamın aleyküm ameerikaa!!!

Kutup YıldızıWhere stories live. Discover now