18.Karaoke

376 12 3
                                    

Nabıyonuz gençlik bazı okuyuculardan o kadar güzel yorumlar alıyorum ki nasıl mutlu oluyorum sizi yerim ben... Şuan onların gazına gelip yb yazıyorum zaten neyse iyi okumalar :*

Imm evet ikinci bir dev ekran vakasıyla Tolga ben elele times meydanında karşınızdayım....

Arkadaşlar bu arada çocuk fena zengin haberiniz ola ulan times meydanındaki dev ekrandan bahsediyom masal mı anlatıyom sanki size? Basmış parayı resmen godaman Tolga yhaa xd

Neyse paragöz modumu bir yana bırakıp şuanki duygularımdan bahsetmek istiyorum sizlere;

-Güzel hissediyorum (süslendim ve fazlasıyla iltifat aldım ve bu bi kızın poposunu kaldırmak için yeterli en azından benim için öyle)

-Romantik bir gece geçiyorum heyecanlıyım

-ve artık bunu hissedebiliyorum neyi mi ? Tolgayı sevdiğimi....

Şimdi diceksiniz ki 'sen de süprizi görünce hemen seviyorum moduna girdin hani kararsızdın?'

Ben de dicem ki 'susun lan gerçeği yüzüme vurmayın pisler süpriz yapmış etkiledi işte beni,karışmayın işime siz sadece okuyun..' Çok kabayım kahretsin :(

Tolga "Fotoğraf çekinelim mii?" diyerek bana doğru döndü heyecanlı ve mutlu görünüyordu tıpkı benim gibi.

Kafamı sağa doğru çevirdiğimde arka arkaya şipşak fotoğraf çeken fotoğraf kulübesi duruyordu. "Oluur" diye kikirdeyerek elinden çekip hızlı adımlarla kulübeye soktum. 3$ attık ve pozlara başladık. Toplam beş poz verecektik.

"Bunda gülelim" dedim ve kafamı omzuna koyup gülümsedim.

"Şaşırıyoruz" dedi ve şaşkın poz verdik.

"DOĞAÇLAMAA" diye bağırdım.Hızlıca ellemi saçlarının arasına sokup dağıtarak kahkaha attım.

Diğer pozda beni kendine doğru çekip yanağımdan öptü ve son pozda dudaklarımız buluştu.

Kulübeden çıkıp fotoğrafın gelmesini bekledik. Gerçekten hayat kusursuz gidiyor çıkan fotoğraflar tıpkı anlattığım gibiydi ve hepsinde güzel çıkmıştık.

"Eğlenmeye devam diyerek." elimden sıkıca kavradı ve hızlı adımlarla bir binaya girdik. Binanın zemin katına indik. Müzik sesleri zaten binaya girmeden duyuluyordu. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi zemin katı bir bardı. "Aman ne harika en son senle bara gittiğimizde neler olmuştu hatırlıyor musun?"

(Okuyuculara not: Eğer hatırlamadıysanız çok ayıp çabuk 12.Dudak bölümünü okuyunuz.)

"Burası öyle bir bar değil canım burası Karaoke baarrr" diye bağırdı. Zaten ortam gürültülü ya ondan cesaret alıp bağırıyor. "Peki neden club müzikleri çalıyor disko gibi BENİ Mİ YİYON!" diye son ses zevk ala ala ayı gibi bağırırken müzik keesildi.

Herkes bize bakıyordu. 3. Kere... ilk ikisi dev ekran olayı ve şimdi benim ayılığım yazın bunu kenara. Tolga kahkaha atarak "sana bayılıyorum,sen nasıl bir kızsın ya" dedi. Utanarak ona bakarken gel hadi diyip önlerdeki kokteyl masalarından birine geldik üzerinde "reserved" yazıyordu. "Ee bu dolu başka yere geçelim." dedim. "Bizim için ayırttım zaten" dedi.

Tolga tuvalate giderken arkasından bende gidip 'para mı sıçıyo' diye bakcam hatırlatın.

"Hmm hep gelir misin buraya baya biliyo gibisin." dedim sorgular bir bakışla.

"Eh yani daha bi çok bar biliyorum buraya geldiğimde arkadaşlarımla gezeriz hep" dedi ve cevap veremeden barmene doğru yürüdü. O sırada sahneye yarısarhoş salak bi kız çıktı ve call me maybe yi katletti.

Şimdi sanki ben söylesem güzel mi söylicem? Hayır, ama sonuçta söyleyemediğimi bildiğim için banyoda ve ev boş olduğu zamanlar dışında söylemiyorum.

Tolga yanima iki tane kokteyl bardağıyla geldi. "Bunu beğeneceğine eminim çilekli dene bakalım." diyerek bardağı önüme koydu. "Alkollü mü?" dedim. "Ee yani defne tabi alkollü yanında ben varım güvenmiyor musun yoksa?" dedi atarlı ve biraz tripli bir ses tonuyla.

O an kendimi inanılmaz rahat,tamamıyla tolgaya ait ve güvende hissettim. Ya öl bu çocuğa.

"Geel burayaaa" diyip yanağını sömürerek sesli bir şekilde öptüm. Hani küçük tombik yanaklı bir bebeği öp öp doyamayıp en sonunda sömürür gibi sesli bir şekilde öpersiniz ya hah aynen ondan işte.

"ee hangi şarkıyı söylüyoruz?" dedi heyecanlı olduğu cok belliydi zaten ikimizde heyecanlıydık.

"Hahah şarkı mı söylicez herkesin içinde ben söylicem bi de dalga mı geçiyon?" dedim.

"Evet hatta bu şarkıdan sonra ikimizin adını yazdırdım bile" dedi pis pis sırıtarak.

"Ya dalga geçme ne kadar sıra vardır yazdırsan bile hemen sıra mı gelir sanki,ayrıca ben söylemem Tolga Bey." dedim.

"Özel müşteriye her zaman ayrıcalık vardır Defne Hanım" dedi ve göz kırptı.

Ya oyş seksi yaratık.

haa sen para sıçıyodun de mi dicektim ama tuttum tabi kendimi.

"Olmaaz" desem dee söyleyen sahneden indi ve alkış sesleri duyuldu yani sıra bize geldi.

"Olmaz tolga olmaaz gercekten söyleyemem ben." dedim panik bir şekilde.

"Defne bu insanların hiçbirini görmiceksin bidaha onlar da seni hatırlamaz zaten benden çekiniyosan da çekinme duş alırken ismail ykdan bas gaza söylüyosun burda benle "we cant stop (miley cyrus)"ı mı söylemiceksin. Hem duştayken onu da söylemiştin. Bildiğini biliyorum. Hadi şimdi şunu fondip yap ve sahneye gel." diyip kokteyl bardağını bana uzattı.

Bir yandan bardağı elime aldım diğer yandan da "ben ses duyulmuyo sanıyodum ya sesli de söylemiyodum nasıl duydun acaba allah allah ama bi yanlislik olmasın cunku ben çok da şarkı söylemem de yani" diyodum ama beni dinleyen kim olayın utancıyla bardağı diktim ve sahneye çıktım.

Çok rezilim ya hep duymuş mu ? :(

Şarkı başladı,karşıda sözleri kocaman kocaman yazıyordu zaten. Başlarda söylemeye çekinsem de şarkı zaten hareketli bir şarkı olduğu için millet coşuyordu. Tolga gayet güzel söylüyordu.

Nakaratla beraber ben de coştum zaten herkes eşlik etmeye başlamıştı.

'We caantt stooop and we wooont stooop' diye bağırıp kahkaha atıyordum. Sanırım kafamda güzelleşmeye başlamıştı. Fazla alkol kullanmadığım için hemen etkisini gösteriyordu zaten.

Ya bir de ne hoşuma gitti biliyor musunuz? Uyuz romantik bir şarkı da seçebilirdi ama yapmadı hareketli ortama uygun benim de sevebileceğim bir şarkı seçti ve doğrusunu yaptı. Tolga bir kez daha artı puan aldı benden yirim.

Sahneden alkışlarla indik. Masaya gidecekken "nereye gidiyorsun? Burada işimiz bitti başka bir yere

gidiyoruz hadi gel" diyerek belimden kavradı ve çıkışa doğru yol aldık.

Bayılırım süprizlere....

Kutup YıldızıWhere stories live. Discover now