11. Bölüm: Bir Katilin İçki Şişesinden İntikam Yemini

232 27 12
                                    

Dış bağlantıda 0ZeyZey0 ile yaptığım röportaj var. Bakarsanız sevinirim. :D

Multimedya: Hakan

Bölüm şarkısı var. Şarkı başladığında bölümü okumaya başlayın ve şarkı bittiğinde tekrardan başlatın. İyi okumalar...

Ceren'den

Selim'in yaptığı şeyi görünce kendimi alıkoyamayıp çığlık attım ve o an adımı unuttum. Benim adım neydi? Şu an da daha önemli sorunlarım vardı. Kendime sormam gereken sorular vardı.

Ben Selim ile nasıl iyi arkadaştım? Ben böyle şeyleri sık sık yapar mıydım? Benim Barbekü Kızı'nda ne gibi bir geçmişim vardı? Selim o adamı neden bayıltıştı? Belki de öldürmüştü...Kafamda binlerce soru vardı. Ama şu an tek yapmam gereken şey kaçıp gitmekti.

Selim, attığım çığlığı duyup arkasına dönmüştü. Onunla göz gözeydik. Benim ona bakışlarım Selim'e Bunu neden yaptın? diyordu.  Ama Selim'in elaya çalan yeşil gözleriyle yaptığı serserice bakışlar hiçbir şey ifade etmiyordu.

Bir süre Selim'e o bir katilmiş gibi baktım. Sonra da hemen arkamı dönüp koşmaya başladım. Selim'den olabildiğince uzaklaşmak istiyordum.

 Uzunca bir süre arkama bakmadan koştum ve en sonunda birine çarptım. Biricik sevgilime...

Caner'e çarptığımı ilk önce fark etmemiştim. Ama sonra biri bana "Tatlım, ne oldu?" deyince bu kişinin Caner olduğunu anladım.

Kollarımı Caner'in boynuna doladım ve "Çok korkuyorum." dedim. O da bana "Her şey geçecek." dedi. Ama neden korktuğumu bile bilmiyordu. Yine de bana "Her şey geçecek" demesi iyi bir sevgili olduğunun kanıtıydı.

Ben hâlâ ona sarılmış durumdayken Caner benim alnımı öptü ve o sırada da Selim geldi.

Caner'in kulağına "İşte o." diye fısıldadım. O benim ne dediğimi anlamış olmalıydı ki Selim'e "Ne yaptın?" diye bağırdı.

Caner, Selim'e bağırdıktan sonra birinin omzuma dokunduğunu hissettim ve hemen Caner'i bırakıp omzuma kimin dokunduğunu görmek için arkamı döndüm. Omzuma dokunan kişi Yaren'di. Onun pis elleri benim omzuma deymişti.

Caner bana "Sen burada kal." deyip Selim'in yanına gitti. O sırada da Yaren bana "Seninle biraz konuşmak istiyorum." dedi.

Yaren ile konuşmalı mıydım bilmiyordum ama yine de onunla konuştum. Bana çoğu şeyin açıklamasını yaptı. Ama benim asıl merak ettiğim şeyin açıklamasını yapmadı. Ondan neden nefret ettiğimin açıklamasını yani...

 "Ceren ben Caner'in kardeşiyim."

"Nasıl?"

"Ben Caner'in kız kardeşiyim işte. Sen Caner ile evlenirsen ikimiz aynı aileden olacağız."

"Ben seninle asla aynı aileden olmam!"

"Böyle davranma."

"Ben sana neden kızgınım?"

"Keşke bilsem... O zaman sana mantıklı bir açıklama yapabilirdim."

Konuşmamız bu kadardı. Keşke Yaren, benim aksime neden ondan nefret ettiğimi bilseydi...

Caner'den

Selim'in yanına gittim ve onunla biraz konuştum.

"Ceren'e ne yaptın?"

"Koca bir hiçlik."

"Emin misin?"

"Hemde çok."

Ömür BoyuWhere stories live. Discover now