16. Bölüm: Psikopat? Psikopat İkili? Derin!

171 17 21
                                    

Multimedya: Derin ve giydiği kıyafet.

"Eminim Melisacığım, eminim." dedim Melisa'ya onunla dalga geçer bir tonda.

"Madem inanmıyorsun," dedi Melisa ve dosyadan bir sayfayı açtı. Ardından da "sayfayı baştan sona oku." diyerek sözlerini bitirdi. Sonra da bana dosyayı verdi. Dosyada yazanları okurken bir an için acıdı. Ama her yazan doğru olmak zorunda değildi, değil mi İşte yazanlarn bir kısmı şunlardı:

Demir ailesi aile büyüklerini ziyarete gitmek isterlerken büyük bir kazayı ziyaret ettiler! Otobanda rahat bir şekilde arabayla giderlerken karşıdan gelen çok hızlı bir araba onların arabasına çarptı. Bu kazayı aile bireyleri küçük sıyrıklarla atlattı! Ama ailenin özel şoförleri bu kazada ne yazık ki hayatını kaybetti! 6 yıldır Demir ailesinin şoförlüğünü yapan Harun Bey, hayatını bir araba kazası sonucu kaybetmiş bulunuyor.

Kaza sonucu Demir ailesinin tüm üyeleri hastaneye kaldırılmış bulunmakta. Yaren Demir adlı ailesi üyesinin kolu kırık, Caner Demir adlı 11 yaşındaki aile üyesinin ise bacağı kırılmıştı. Yağmur Derin Demir adlı 19 yaşındaki kız çocuğunun ise elinde yumuşak doku zedelenmesi vardı. Onun dışında Binnur Demir ile Murat Demir adlı ebeveynlere hiçbir şey olmamıştı. 

Aile bu kazadan sonra evlerine geri dönmeye karar verdi. Evlerine dönmelerinin 3. ayında Yağmur Derin Demir adlı aile üyesinde bir tür hastalık belirlendi. Bu hastalığın ne olduğu bilinmiyor ama nedeni biliniyordu. Kazadan sonra bu hastalığa sahip olmuştu 9 yaşındaki Yağmur Derin Demir. Aile, 9 yaşındaki kızlarını bu hastalığından kurtaramadı. Kız ölmek üzereyken birden bire iyileşmeye başladı. Aile buna çok sevindi ama sonra 9 yaşındaki Yağmur Derin Demir'de br hastalık daha çıktı. Bu hastalık bulaşıcı olduğu kadar da öldürücüydü. Aile hem bu hastalıktan korktuğu için, hem de Yağmur Derin'i bu hastalıktan kurtaramayacaklları için küçük kızı Aydın Kocaman adlı bir doktora evlatlık olarak verdiler. 

Yağmur Derin ailesinden ayrılırken çok güçlük çekti ama ailesinin hep "Seni almaya geleceğiz." sözleri sayesinde ayakta durdu. Yağmur Derin kısa bir süre sonra Aydın Kocaman'ın yanında kala kala iyileşti. Ailesi bunu duyunca çok sevindi ve kızlarını almaya geldiler. Ama kızlarında oluşan ani bir hafıza kaybı onları küçük kızdan uzak tuttu. Kız artık Aydın Kocaman'ı babası, Aydın Kocaman'ın karısı Çiğdem Kocaman'ın ise annesi olarak kabul etti. Bu olaydan sonra da Demir ailesi hiçbir şey yapamadı ve küçük kız artık Aydın ailesinin bir üyesi oldu.

Demir ailesi bu duruma çok üzüldü, Aydın Bey, Demir ailesi daha fazla üzülmesin diye Yağmur Derin'i ölmüş gibi gösterdi ve kızı gizlice yetiştirdi. Demir ailesi Yağmur Derin'in -sahte- ölüm haberini duyunca şok oldu. Özellikle Yağmur Derin'in kız kardeşi Yaren Demir bu duruma en fazla üzülen kişiydi. Annesi, babası ve ağabeyi de Yaren daha fazla üzülmesin diye onu, Derin diye bir ablası olmadığını, onun hiçbir zaman bir ablası olmadığını ve zaten Derin diye bir isim olmadığını söylediler. Yaren, ablasının 'Yağmur' diye bir ismi olduğunu bilmiyordu, bu nedenle de ablası Yağmur adını kullanarak daha kolay ve rahat bir hayat yaşayabilecekti. Küçük kızın nerede olduğu hala bilinmiyor.

5 paragrafı okuduktan sonra bu bana fazla gelmişti. Artık ağlıyordum, hiç durmadan ağlıyordum. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Ama Melisa bana hiç yardımcı olmuyordu. Ben ağlarken o, boş gözleriyle bana bakıyordu sadece.

Kısa bir süre ağladıktan sonra aklıma gelen şeyler Melisa'nın yalancı olabileceği ihtimali bana daha da samimi bir şey gibi geldi. Hemen toparlanıp Melisa'ya "Bu bir gazete yazısı öyle değil mi? Eğer bu bir gazete yazısıysa ve ailem de bu yazıyı okudularsa benim gerçekte ölmediğimi bilmeleri gerek, öyle değil mi? Yani bana olan şeylerden sonra ailem mutlaka gazeteleri okuyup televizyondan haberleri izliyorlardır. Öyle değil mi?" dedim. Melisa ise sapsakin bir şekilde bana baktı ve sonra da konuştu.

Ömür BoyuWhere stories live. Discover now