_c_a_p_i_t_o_l_u_l 3.

700 78 12
                                    

Cand am ajuns mi-am dat seama ca imi regretam alegerea. Erai inconjurat de fete,dar azi era diferit. Totul era diferit
Tu erai diferit. Am trecut cu Jimin pe langa tine. Stii ce a fost cel mai ciudat? Pe el l-ai salutat,iar pe mine nu. Eu, "cel mai bun prieten" al tau,azi eram invizibil. Am inghitit in sec si mi-am continuat drumul pana la clasa. Toate orele s-au scurs mediocru. Cand sa ies din scoala,cineva ma opreste:

Jungkook:
Jimin? De ce apari asa de-o data?

Jimin:
Scuze Kookie. Voiam sa te intreb daca vrei sa iti petreci seara cu mine. Floricele,sucuri,un film?

"De ce sa neg? Aveam nevoie de o scapare din lumea mea neagra"

Fix cand m-am pregatit sa ii dau raspunsul lui Jimin am simtit 2 palme pe umerii mei si am putut simti oarecum cat de speriat era Jimin de persoana din spatele meu.

Jimin:
Kookie...S-Stii ce..poate..a-alta data.

Jungkook:
Jimin,stai!

Deja plecase. Eram cu spatele la persoana necunoscuta ce facea cerculete cu degetele pe umerii mei. Eram speriat,recunosc,dar nu voiam sa arat asta mai ales unui necunoscut. Dupa 2 minute de liniste deplina,persoana a vorbit:

X:
Oh Jungkook,ti-a mai zis cineva ca mirosi foarte dulce si esti ca o mica papusa?

Incremenisem complet. Nu stiam ce sa fac,dar inima mi-a luat-o inainte. A inceput sa bata ca o nebuna. Tremuram usor,imi muscam buzele. Dupa voce, nu mi-am dat seama cine era acea persoana. Ciudat. Eu de obicei recunosc persoanele. Dar probabil asta era ideea. Sa nu fie recunoscut. Si-a luat palmele de pe umerii mei si in momentul in care ma uitam in spate sa vad unde a disparut,aparuse in fata mea. Un baiat inalt,mirosea foarte dulce si probabil arata la fel de bine. S-a aplecat spre mine,si-a dat masca si gluga jos si m-a sarutat.

"T-Taehyung..?"

[Imi pare rau ca a durat atat. Nu am avut internet bun si dispozitia buna. Sper sa va placa desi este praf. 😛💕]


Dream-||TAEKOOK FF||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum