_c_a_p_i_t_o_l_u_l_17_.

517 46 27
                                    

Ai ramas in seara aia cu mine. Eram cel mai fericit baiat din lume. Te-ai impacat cu baietii,am stat toti impreuna,era foarte frumos. Stii? Ma asteptam sa pleci si sa-mi spui din nou acele vorbe grele care ma faceau mereu sa ma gandesc daca tu chiar ma iubeai sau doar te jucai cu sentimentele mele. In seara cand ai ramas m-ai sarutat,luat in brate si ai avut grija de mine cum nu puteam sa-mi doresc mai mult. Era seara perfecta.
Dimineata urmatoare m-am trezit cu tine langa mine. Stii ce am facut dupa ce m-am trezit? Efectiv stateam si ma holbam la tine. Dar stii de ce? Iubeam sa ma holbez,mai ales ca ma holbam la fata ta. Ai mestecat in somn si incercam sa ma abtin sa rad sau sa plang pentru ca erai si prea dulce,si prea amuzant. In fine.
Trecusera 10 minute bune si eu stateam cu capul pe pieptul tau si-ti miroseam parfumul ramas pe tesatura tricoului. Era 10:00,iar la 11:00 trebuia sa mergem cu baietii la mall. Ne permiteam sa ne luam o pauza dupa tot circul de luna trecuta. Te-am sarutat usor pe buze. Nimic. Te-am mai sarutat o data. Nimic. Am inceput sa iti sarut toata fata pana cand ti-am simtit mana pe spatele meu,apoi ti-ai deschis usor gura si ai inceput sa vorbesti:

Taehyung:
Cat e ceasul?

Jungkook:
E 10:05. Daca esti obosit,anulam iesirea de azi.

Taehyung:
Nu..E ok. O sa ma trezesc si o sa mergem impreuna sa ne distram,dar sa facem si cumparaturi. Asa cum ti-ai dorit.

Am ramas flatat,recunosc. Ma asteptam sa ramai acasa si sa dormi pentru ca stiam cat de mult iti place sa dormi. E ca un hobby pentru tine. In fine. Te-ai ridicat usor din pat,mi-ai lasat un sarut umed,dar si delicat pe buze si ai plecat sa te pregatesti.
Intre timp,am mers sa-ti pregatesc cafeaua in cana preferata in timp ce hyungs luau masa. Erau infometati desi aseara si-au comandat foarte multe chestii. Ma rog,sunt mari,fac ce vor. M-am uitat la ei si am inceput sa rad,iar remarca lui Yoongi-hyung nu a incetat sa apara:

Yoongi-hyung:
Ce e asa anuzant,iepure indragostit?

Au inceput toti sa rada si sa isi bata joc de faptul ca eu si Taehyung eram tot mai apropati pe zi ce trece. M-am incruntat,iar zambetul lui mandru urmat de un ranjet larg nu a incetat sa apara. Jimin era rusinat. Eu stiam de ce. Ii placea de Yoongi-hyung. Cand a auzit "iepure indragostit" sigur s-a simtit,desi el nu era un iepure. Am inceput sa chicotesc iar el m-a observat. S-a uitat urat la mine si la sigur m-a injurat in gand.
Intr-un final,ai aparut si tu. Deja erai aranjat si ma bucuram ca nu pierdusei timpul aiurea asa cum obisnuiai s-o faci. Ai venit spre masa,le-ai urat tuturor "Pofta buna!" apoi ai venit la mine,mi-ai lasat un sarut umed pe buze si ti-ai luat cana de cafea pe care ti-am pregatit-o.
M-am pus langa tine la masa si in 15 minute eram toti in masina condusa de RapMon-hyung. In 10 minute am ajuns la mall. Norocul nostru ca era aproape. Aproximativ,dar era. "Eomma",adica Jin-hyung ne-a spus ca la ora 14:00 sa ne vedem toti la intrare si ca in acel timp,puteam face ce vrem,fireste,fara sa avem probleme. Eu am ales sa merg cu tine la un film apoi sa ne luam niste haine. Din fericire,ai fost de acord. Jimin cu Yoongi-hyung au mers sa isi cumpere niste accesorii mai..speciale pentru ei,Hobi-hyung a mers la o sala de jocuri din apropiere,iar Jin-hyung cu RapMon-hyung au mers sa cumpere mancare pentru acasa.

Jungkook:
Si,ce film ai vrea sa vedem?

Taehyung:
Atata timp cat il vad cu tine,nu conteaza genul sau numele.

Jungkook:
Oh haide,Taehyung. Sigur e un film pe care sigur ai vrea sa-l vezi.

Taehyung:
Sincer,nu. Dar haide mai intai sa vedem ce genuri sunt si care este descrierea lor.

Jungkook:
Bine. Sa mergem atunci.

M-ai luat de mana si ma tineai strans. Inca nu stiam de ce pana cand ajunsesem in fata cinema-ului. Era unul din amicii tai. Mai ales,cel care ma abuzase pe mine in gimnaziu. Am putut simti tensiunea dintre voi. Eram dezgustat de ranjetul ala idiot de pe fata lui. Toti amicii lui se uitau la mine ca la o jucarie.

Kai:
Mai,mai,uite cu cine a iesit Kim Taehyung in oras. Cu Jungkook,vechea noastra jucarie. Ce iti mai fac vechile semne,Kook?

M-am simtit groaznic. Taehyung nu avea habar ca imi lasasera si semne. Da,adevarul e ca eram plin de dungi pe picioare si pe spate,inca de atunci. Puteam simti cum stransoarea se accentua,asa ca am decis sa zic si eu ceva ca sa pot scapa din situatia asta,dar mi-ai luat-o inainte.

Taehyung:
Voi,idioti cu IQ sub 10,credeti ca puteti avea o persoana ca Jungkook? Va zic eu,niciodata. El e ca un inger,iar voi niciodata nu o sa stiti sa pretuiti o persoana ca el.

Am ramas flatat si mut. Erai atat de nervos incat erai gata sa-l pocnesti pe Kai sau pe unul din prietenii lui. Cat tu te incruntai la Kai,puteam simti cum unul din amicii lui imi pipaia fundul. Am tresarit si te-am lovit in brat,iar atunci te-ai intors si l-ai lovit puternic cu pumnul in fata. Eram speriat de cat sange curgea din gura acelui tip. M-am dat in spate tremurand,fiind speriat si de modul in care aratai. Aveai pumnul plin de sange,te uitai foarte urat la cei 4 tipi si fata da era de un rosu spre visiniu aprins. Am stat in spate cat timp i-ai spus lui Kai sa nu se mai apropie de mine vreodata,iar apoi el impreuna cu gasca lui,a plecat.

Taehyung:
Esti bine,Kookie? Nu ti-a facut nimic,nu?

Jungkook:
Da..sunt bine. Nu am nimic.

Taehyung:
Esti sigur?

Jungkook:
Da,sunt sigur. Sa mergem la film.

Asa am si facut. Am intrat in cinematograf si ne-am uitat la prezentarea filmelor ce urmau sa aiba premierea in acea zi. Ciudat,erau doar filme de dragoste. Eu ti-am propus sa venim in alta zi,dar m-ai luat de mana si am mers la casa si ai vorbit cu persoana de acolo fara vreo retinere.

Taehyung:
Nu va suparati,eu cu iubitul meu am vrea sa vedem un film. Aveti vreo recomandare?

Mi-am pus o mana pe fata rusinat si speram sa mergem mai repede in sala filmului. Persoana de acolo ne-a recomandat "Fifty shades of Grey". Din pacate,pentru mine. Taehyung a acceptat,a platit biletele si am intrat. Filmul a durat o ora si jumatate. O ora plina de tensiune intre mine si Taehyung. Am putut vedea cat de mult ii place filmul dupa reactiile corpului sau si dupa modul in care ranjea. Dupa ce s-a terminat calvarul,cel putin pentru mine,am mers sa ne luam hainele dorite,ne-am intalnit cu baietii si am plecat acasa. Stiam sigur ca ceva avea sa se intample cu mine in seara aia.

"I simply love when you are by my side. It makes me feel loved and protected."

_______________________________________
imi cer scuze ca e atat de lung. am incercat sa inchei aici,desi nu voiam.


Dream-||TAEKOOK FF||Where stories live. Discover now