_c_a_p_i_t_o_l_u_l_6.

638 71 21
                                    

Am fost trezit de razele puternice ale soarelui.M-am uitat in jurul meu si te-am vazut.Stateai pe canapea,dormind ca un copilas.Mi s-a topit inima.Mereu mi se topeste atunci cand te vad sau cand iti aud numele.Te iubesc,de asta.In timp ce dormeai,m-am ridicat ca sa ma pun langa tine,te admiram,erai superb,ca intotdeauna.M-am pus usor langa tine,jucandu-ma cu parul tau.Ii simteam mirosul dulce.

"De ce? De ce nu pot simt pentru tine doar iubire frateasca?..Asa cum faci tu.."

M-am apropiat de tine usor,cu o oarecare teama desi mai interactionasem cu fata ta.Dar nu cum aveam de gand s-o fac acum.M-am aplecat usor spre tine simtindu-ti respiratia calda pe obrazul meu rece.Timp de 2 minute te-am admirat.Iubeam sa fac asta.Mai ales fara sa observi ca o fac.Dupa cele 2 minute,mi-am facut curaj si m-am aplecat spre buzele tale,cuprinzandu-le intr-un sarut scurt care pentru mine era ceva de vis.In timp ce ma indepartam de fata ta am simtit mana ta cum ma cuprinde de talie,talia mea subtire,firava.

"T-Taehyung..."

Inima mi-o luase din loc.In fata ta statea o silueta fara vreo expresie,moarta pe dinauntru,fara cuvinte.Dupa o liniste ucigatoare,ai vorbit.

Taehyung:
Jungkook..

Jungkook:
D-Da..Tae?

Taehyung:
Ce faci?

Jungkook:
Um..n-nimic..Tu?

Taehyung:
Eu? Eu acum fac foarte bine.

"Aveai de gand sa glumesti pe seama mea? Pentru ca daca da,da-i drumul.."  

Jungkook:
Tae..stiu ce am facut..daca vrei sa razi,razi.Daca vrei sa fii nervos..fii..Dar..numai nu mai fi tacut.

Iar ai tacut.Te uitai la mine fara vreo expresie pe fata ta.Te uitai la ochii mei,apoi la buzele mele.Si tot asa.Nu stiam ce aveai de gand sa faci,dar ma gandeam la un singur lucru:un nou sarut.

"In fiecare zi as vrea sa te descopar,gust,simt tot mai mult. Pacat ca tu nu simti la fel si ca nu vei simti vreodata.."

Dream-||TAEKOOK FF||Where stories live. Discover now