_c_a_p_i_t_o_l_u_l_15_.

464 46 32
                                    

Trecusera 2 zile de cand tu n-ai mai dat niciun semn. Niciun mesaj. Niciun apel. Nu m-ai cautat. Nimic.
Am avut incredere oarba in tine. Mi-ai promis ca o sa fii aici,o sa ma iubesti,sau cel putin o sa incerci. Mi-ai promis ca vei fi al meu,dar se pare ca intamplarea asta m-a facut sa realizez ca iar m-ai pacalit,m-ai facut sa fiu fraierul tau. M-ai facut sa te vad si iubesc doar pe tine cand de fapt,multe alte persoane ma voiau. Ma faceai sa imi schimb dispozitia cand stateai cu amicii tai,iar pe mine nu ma observai,ma intristam cand eram langa hyungs si nu te puteam saruta si lua in brate asa cum imi doream. Oricum,eu inca sunt la Jimin acasa. Inca plang de 2 zile. Aproape 3. Nu mai mancasem nimic de o zi. Da,o zi,desi trecusera 2. Spun "o zi" pentru ca baietii m-au fortat sa mananc. De ce? Ca sa nu lesin. De ce s-o fac? De dorul tau.
Ma gandeam. Ca un prost. Oare tu plangeai? Iti era dor de mine? Voiai sa ma vezi? Iti era dor de atingerile mele? Oare tu simteai ce simt eu?

Jimin era extenuat. Puteam sa citesc tristetea,dezamagirea,dar si imensa ura pe care ti-o purta. A stat langa mine 24/7 ca sa vada daca sunt bine. Bine? Normal ca nu eram bine,dar voia sa vada daca inca rezist. Daca nu cumva am murit de dorul tau.

Era ora mesei. Toti inca stateam la Jimin. Jin hyung gatea de atunci,ajutat de RapMon hyung. Au tipat la mine. Nu am raspuns,asa ca au insistat:

Jin hyung:
Jungkookie,trebuie sa vii sa mananci ceva! Nu voi permite sa stai nemancat din cauza acelui PORC.

Am ras. De fapt,am zambit. Nu aveam puterea sa rad. Te-a facut porc. Avea dreptate. Erai unul,dar din pacate,pentru mine,te iubeam.

RapMon hyung:
Jungkook! Jin te-a chemat. Trebuie sa vii sa te hranesti!

Eram gata sa le dau un raspuns cand a aparut. A aparut persoana care a avut cea mai multa grija de mine,ingerul meu,Jimin.

Jimin:
Kookie..te rog,haide sa mananci. Oricat de putin,dar sa te hranesti. Nu se merita. Nu vreau sa te vad asa. Poate..se va intoarce. Trebuie sa mananci ceva.

Am zambit cu lacrimi in ochi. M-am ridicat usor,bandajele din jurul mainilor ingreunandu-mi situatia. Bandaje? Da,Tae. M-am ranit pentru tine mai mult decat sufleteste. M-am taiat. Ok? Da,stiu,e foarte copilaresc,iar gandirea mea era foarte eronata,dar in acele momente vedeam doar negru. Totul era un vulcan de ceata combinata cu durere si ura. Intre cele 2 mereu reusea sa se strecoare iubirea pentru tine. Nu imi placea asta,desi Taehyung,crede-ma,te iubeam si te iubesc mai mult decat orice si oricine.
A venit spre mine si mi-a intins o mana de ajutor. L-am apucat de mana si in acel moment am putut sa-i simt degetelele micute si moi. Erau adorabile. Erau ale lui Jimin,de asta erau asa. Am plecat spre bucatarie si ne-am asezat toti la masa. Era o atmosfera placuta. Una care imi lipsise. M-am uitat la locul liber de langa Yoongi hyung. Acolo stateai tu. Imi lipsea pana si modul in care mancai. Imi lipseai tu,Taehyung.


Taehyung💕 sent you a message."

Taehyung💕:
Jungkook?


„I dared to trust you,but you dared to hurt me."

_______________________________________

imi pare extrem de rau.


Dream-||TAEKOOK FF||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora