_c_a_p_i_t_o_l_u_l_8_.

595 71 34
                                    

Ma simteam mai distrus ca niciodata.Cum ai putut face asta? Macar,trebuia sa spui ca te bucuri ca sunt bine si atat. Acel "fratioare" mi-a distrus orice vis,orice speranta,orice dorinta. Dar mi-am dat seama ca,desi m-ai ranit,asa cum o faci in ultimul timp,eu te iubesc.As vrea ca si tu sa o faci,dar cred ca mi-ai dat de inteles ca asa ceva nu e posibil si ca e doar imaginatia unui tip prin care curg hormonii dupa unul din prietenii sai.Cel mai important prieten.
Dupa ce m-am uitat pierdut la tine,ca de obicei,visand la ce ar fi putut fi intre noi,am decis sa fac ceva.M-am ridicat si fara sa ma uit la tine am pornit spre baie,sau cel putin asta stiai tu.
Dupa ce am iesit din camera,fugeam mancand pamantul,voiam sa fug de toti.De mine,de prietenii nostri,dar mai ales de tine.
Fugind spre iesirea spitalului am dat de Jimin,cel de care eram cel mai apropiat,dupa tine.

Jimin:
Oy..Kookie,ce faci aici?!

Se vedea ca ii pasa.Normal,doar lui ii pasa. Hobi-hyung si Yoongi-hyung erau ocupati cu o noua piesa,fapt ce il irita pe Jimin,iar Rap Mon-hyung cu Jin-hyung erau la intalnire.Normal,se iubeau. Ma bucura enorm asta.
Am ramas blocat,parca ma uitam prin el,nu la el. A inceput sa ma zguduie dar eu tot nu eram atent,dar apoi m-a făcut sa fiu.
S-a apropiat de mine si era la cativa centimetri de fata mea si ii puteam simti respiratia gumata.Da,gumata.Iubea guma dulce,nu mentolata.
A stat si s-a uitat atent la mine,eu la el. Eram impietrit si ma simteam ciudat. Simteam cum inima vrea sa fuga. Atunci,m-am ales cu un bobarnac dureros in frunte de la Jimin.

Jungkook:
HEI! DE CE AI FACUT ASTA? OU...

Tot ce vedeam la el era un zambet larg care ii acoperea toata fata.Arata ca o briosa zambitoare.Era dragut.Era Jimin.

Jimin:
Huh? Ce sa fac?

Inca radea. Era adorabil.Desi era mai mare,parea mult mai micut.

Jungkook:
Cum adica "Ce sa fac?" ? Ce ai facut? De ce?

Ma asteptam la o predica cat Coreea de mare,dar tot ce am primit a fost un "De aia". Mi-am ridicat spranceana si am facut o fata foarte uimita. Nu ma asteptam la asta deloc. L-am luat in brate si am auzit un tusit in spatele meu. Erai tu.

Taehyung:
Am intrerupt ceva?

Imediat am iesit din bratele lui si m-am uitat la tine. Nu aveai nicio expresie.Erai iar rece.Ai trecut pe langa noi si ne-ai impins cu umarul,eu fiind singurul care a cazut la podea.Ma uitam dupa tine lacrimand si apoi la branula care mi-a rupt o parte din vena. Era o balta de sange pe un covor alb si lung.Ochii mi se umezeau usor si se inchideau treptat. Inainte sa imi pierd cunostinta am vazut fata ingrijorata a lui Jimin si am auzit vorbele spuse de echipajul care a venit sa ma ajute.Dar dintre toti,cel pe care voiam sa-l vad erai tu,doar tu,dar tu nu voiai sa ma vezi,sa ma auzi.

Nu voiai sa ma iubesti.

Dream-||TAEKOOK FF||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum