_c_a_p_i_t_o_l_u_l_ 5.

668 69 9
                                    

Inca era totul negru.Auzeam doar sunetele scoase de aparatul care iti monitorizeaza pulsul. Pai,se pare ca am ajuns in spital.Voiam sa deschid ochii,dar imi era frica de ce urma sa vad.

"HAIDE JUNGKOOK,NU ESTI O GAINA FRICOASA!"
 


Asa e,nu eram o gaina fricoasa,asa ca mi-am deschis ochii.Am incremenit complet din cauza a 2 lucruri pe care le-am vazut:
1.Taehyung..persoana pe care o iubeam de atata timp,persoana pentru care imi fac mereu griji,persoana la ale carei glume rad mereu..persoana..care e cea mai importanta pentru mine,dormea pe un scaunel,cu capul pe pat,cu mana mea in mainile lui.
2. Simteam totusi o mare durere daca aveam de gand sa ma ridic asa ca,cu cealalta mana,mi-am dat usor haina la o parte si lacrimile au inceput sa curga precum un val. Era o cusatura de vreo 20 de cm pe pieptul meu. Voiam sa tip,dar tot ce am facut a fost sa plang si sa ii strang mana lui Taehyung pana cand..

Taehyung:
Oh..Jungkookie,te-..De ce plangi?!


Jungkook:
T-T-Taehyung..


"Voiam sa ma saruti si sa imi spui ca totul e bine,dar nu a fost asa"

Te-ai ridicat si ai venit sa ma strangi in brate si imi mangaiai spatele. Iubeam asta. Mai ales ca o faceai tu.Nu voiam sa se termine,dar s-a intamplat.Ti-a sunat telefonul,te-ai scuzat si ai iesit sa vorbesti.

"Oare exista un moment in care eu sunt cel mai important?"

Dupa vreo 10 minute ai revenit zambind. Probabil vreo alta persoana s-a indragostit de tine. Asa cum am facut si eu,dar nu ai observat asta.Dupa 1 minut de liniste,ai vorbit:

Taehyung:
Jungkook,eu trebu-

Imediat mi-am dat seama ce voiai sa faci. Voiai sa ma lasi balta. Iar.Ma obisnuisem deja,asa ca am continuat eu:

Jungkook:
Da,trebuie sa pleci,e ceva urgent. Inteleg,du-te. Eu tot aici sunt oricum.

Te uitai cu o oarecare mirare si tristete la mine.Nu suportam sa fii trist,oricat de putin,mai ales daca e vina mea,asa ca mi-am luat telefonul ca sa evit privirea ta.

Taehyung:
Pai,atunci..am plecat.Pa,Jungkookie.Ai grija.

Am incercat sa raspund cat de rece puteam si am si reusit.

Jungkook:
Ok,o sa am. Si tu. Pa,Tae.

"Voiam sa te intorci si din nou,sa ma saruti si sa spui ca eu sunt cel mai important,numai pe mine ma vezi,numai pe mine ma iubesti,dar din nou,nu a fost asa"

Ai plecat. Foarte repede chiar.Fix cum ai iesit pe usa am aruncat telefonul in urmatorul perete si s-a spart,dar a ramas blocat cu poza ta pe ecranul lui. Am inceput sa plang,foarte mult incat ma inecam cu propriile lacrimi.La un moment dat,dupa vreo 2 ore de plans,m-am oprit.Aparatul inca scoate sunete,desi speram sa nu o mai faca.Dupa ce am incercat inca 10 minute sa stau treaz ca sa te astept,am vazut ca nu vii si m-am lasat purtat de somn.

"Oare suferi si ma iubesti asa cum o fac eu?"

Dream-||TAEKOOK FF||Where stories live. Discover now