_c_a_p_i_t_o_l_u_l_16_.

443 44 68
                                    

"Taehyung💕 sent you a message."

Taehyung💕:
Jungkook?

Nu observasem ca mi-ai trimis un mesaj pana cand ajunsesem in camera si mi-am luat telefonul in mana. Voiam sa iti raspund,dar stiu ca una din doua variante se va intampla.

1. Risc sa ma bag in vreun anturaj tampit din cauza ta si risc totodata sa-mi pun familia si pe baieti in pericol si nu voi face asta doar pentru ca tu esti un dobitoc si ai plecat.
2. Risc sa ma rog de tine ca un prost sa imi spui daca esti bine,daca ai mancat etc. Si risc sa te intreb "Ma mai iubesti?" si tu sa-mi raspunzi cu "Normal,Kookie." desi,daca ma iubeai,nu ai fi fugit cu femeia aia.

Dupa ce am avut o criza de nervi pe interior,soseste alt mesaj. Ce sa vezi? Tot tu erai. Pe pariu ca aveai nevoie de ceva,Taehyung.

"Taehyung💕 sent you a message."

Taehyung💕:
Jungkook,te rog. Am nevoie de tine.

Nu imi venea sa te cred. Daca aveai nevoie de mine,veneai sa ma cauti. Sau,mai bine,nu fugeai cu panarama aia. Am zis totusi sa iti raspund,desi stiu sigur in ce buclul ma bag.

Eu:
Ce vrei,Taehyung?

Taehyung💕:
Kookie! Bine ca ai raspuns,am nevoie urgent de ajutorul tau.

Eu:
Si vrei sa te cred? Ai fugit ca ai vrut,de ce ai nevoie de mine acum? Sa ma faci sa sufar mai rau?

Taehyung💕:
Nu. Jungkook,trebuie sa ma crezi. Totul e exact invers. Nu eu sunt cel pus in pericol,ci TU.

Daca asta e vreo farsa,opreste-te pentru ca desi ma sperie putin faptul ca in orice minut as putea pati ceva,ma enervezi.

Eu:
Nu vrei sa te opresti din mintit,huh?

Taehyung💕:
Jungkook..nu e

Taehyung💕:
Jungkook..nu e

Eu:
Bine jucat,Tae. Esti un actor bun,stiu asta. Crezi ca daca-mi trimiti acelasi mesaj de doua ori ma sperii?

Eu:
Um..Tae? Nu mai glumi asa..

Eu:
Taehyung!!

La dracu. Stiam ca iar nu o sa aflu nimic de la tine. Din nou,iti bati joc de mine si tot faci farse FOARTE proaste. Am luat o gura de aer si am zis sa ma calmez ca poate esti bine si doar ai glumit.
Am iesit pe geam si am scos un pachet de tigari de care doar Jimin stia,nici macar tu. E un pachet pentru..urgente? Hai sa-i zicem "pachetul antistres". Bun. Am luat usor intre degete o tigara si apoi am aprins-o. Am inceput sa trag din ea puternic,dar lent in acelasi timp. Eram ca locomotiva,dar era foarte bine si relaxant. Uitasem pentru o vreme de toate grijile si mesajele trimise cu tine. Uitasem ca nu esti cu mine si ca atunci cand vreau sa te iubesc,tu fugi. Cand sa iau urmatoarea gura,de fapt,a 4 a,dar cine numara? Oricum,cand sa iau urmatoarea gura,am vazut ceva in tufisul din fata casei. Am incercat sa vad ce e desi,spre ghinionul meu,in jurul casei lui Jimin nu era niciun bec. Nici macar unul. Tot ce am vazut era ca persoana respectiva e un baiat. Un baiat in tufisuri? Asta e ciudat.

Iar mi-a vibrat telefonul. Eram cautat,wow. Oh,stai,esti tot tu.

Taehyung💕:
Uita-te-n jos si incearca sa ma ajuti!

Ce? In jos? M-am uitat in jos si mi-am dat seama ca tu erai tipul din tufis. Am iesit repede dar silentios din camera cu telefonul in mana. Iar a vibrat.

Taehyung💕:
Te iubesc,dar nu dai niciodata drumul cuiva prin fata daca sta in tufisul din fata casei tale! ㅋㅋ

Oh..asa e. Ai avut dreptate totala aici. M-am intors tiptil-tiptil in camera si am incuiat usa. Am iesit pe geam si tot acolo stateai. Am luat niste cearsafuri si le-am legat unul de celalalt si apoi le-am aruncat pe geam. Te-ai agatat de ele si,oarecum impresionant,ai urcat foarte repede.

Taehyung:
Foarte bine,Jungzel.

Stai. "Jungzel"? O nu nu. Mi-a combinat numele cu cel al lui Rapunzel. Pai,se pare ca acest "Jungzel" avea sa riposteze.

Jungkook(Jungzel):
Poate ma compari tu cu Rapunzel,dar fara mine,nu ai fi reusit.

Pai,in mintea mea a sunat foarte badass,dar nu la fel de tare a sunat si cand am spus-o. Erai orgoliul pus in picioare,deci imediat a venit si replica ta.

Taehyung:
Avem o scara langa casa..

Normal ca ai inceput sa razi. Era foarte amuzant. Am chicotit dar mi-am adus aminte de mesajele trimise cu tine si am pus stop.

Jungkook:
A,da. Tae? Ai ceva sa-mi spui? Adica,nu stiu,zic si eu..ceva legat de niste MESAJE TAMPITE?

Taehyung:
Um..nu,eu nu cred ca am.

Jungkook:
Ba ai. Ce e cu toate astea? Ce se intampla? Esti cu ei sau fugi de ei? Ne vrei pe noi sau ne vrei morti?!

Ai venit catre mine si m-ai sarutat apasat. Habar nu ai cat imi lipsea asta. Ti-am raspuns si apoi te strangeam tot mai tare in brate. Desi ai fost si esti un dobitoc,te iubesc. Si ma bucura faptul ca esti aici. Momentan..

"I love you,but I hate you when you leave me alone in the dark."

_______________________________________
imi pare rau. din nou. stiu si eu ca nu e deloc bun,dar macar sa fie acceptabil.
mai sunt cateva capitole si vine sfarsitul.

Dream-||TAEKOOK FF||Where stories live. Discover now