_c_a_p_i_t_o_l_u_l_10_.

618 60 96
                                    

Buzele noastre erau intr-un sarut perfect. Primul meu sărut. Sarutul meu prefect. De cand l-am cunoscut pe Taehyung am visat ca primul meu sărut să fie cu el. Primul. Ultimul. Toate.
Adoram cat de bine buzele noastre colaborau,dar ma omora gandul că buzele sale le-au mai atins şi pe ale altora. Alte persoane care probabil,comparativ cu nataraul de mine,au ajuns la inima lui Taehyung si nu erau adolescenti plini de hormoni activi si cu gandul la vise marete. Recunosc,visul meu nu era asa maret,dar era imposibil de realizat.
In timpul sarutului ma asteptam ca Taehyung sa se opreasca,sa se uite la mine cu ochii plini de ură şi sa vrea sa scape de mine si sa vrea sa nu ma mai vada vreodata.
Nu neg faptul ca m-ar putea urî. Si eu ma urasc. Pana si familia ma uraste. In afara de mama,ea e cea mai buna. Dar asta nu conteaza. Tot ce conta era el. Era Taehyung.
In timp ce sarutul nostru se adancea,am simtit 2 maini reci pe soldurile mele fierbinti. Am tresarit. Nu ma asteptam,desi imi doream asta din tot sufletul. M-a tras langa el astfel incat intre noi nu mai era niciun centimetru. Mi-a muscat buza de jos destul de puternic pentru a-i face loc limbii sale în gura mea. Fierbinte. Umeda. Insetata dupa Taehyung. Limba sa incerca sa descopere fiecare centimetru al gurii mele in timp ce eu incercam sa o opresc,desi voiam ca acest moment sa nu se mai termine. Din pacate,din cauza faptului ca-i primul meu sarut atat de intens,am dat gres. Sarutul se  tot adancea si intre timp mi-am dat seama ce greseala mare fac,dar pana sa spun ceva am simtit ranjetul lui Taehyung format pe buzele mele:

Taehyung:
Mai mai,uite cine s-a excitat atat de uşor.

A inceput sa rada cu vocea sa ragusita care nu facea decat sa inrautateasca situatia in care ma aflam. S-a uitat in ochii mei insetati dupa corpul lui si apoi s-a aplecat catre urechea mea si mi-a soptit:

Taehyung:
Mai asteapta putin,Jungkookie. Termin aici si ma ocup de restul corpului tău. Asta daca,bineinteles,vrei şi tu.

Nu ştiam ce sa fac decat sa rosesc. M-am uitat la umflatura din boxerii mei. Boxeri?! Eu in tot acest timp eram in boxeri? Da,bravo Jeon Jungkook,esti un mare dobitoc. Dar,nu regretam nimic. Păi,aproape nimic.
S-a aplecat catre gatul meu incepand sa lase saruturi umede si fierbinti pe acesta. Intre timp,mainile sale imi apasau incet umflatura. Simteam ca mor. Voiam sa fug. Dacă ma credea un ciudat? Daca a facut asta ca sa rada de mine? NU.  Taehyung nu ar face asta. Cred. Sper.

Taehyung:
Jungkook,desi nu ai mai avut primul sărut,recunosc,acesta ti-a iesit destul de bine.

Jungkook:
Multumesc...Taehyung.

Mă gândeam,după asemenea sarut,pentru ca era obositor,dar si placut,cat de repede puteai sa fugi? Intr-o pestera? In padure? Pe un munte? IN ALT CONTINENT?
Dupa ce a lasat urme rozalii pe gatul meu,mi-a zis:

Taehyung:
Nu sunt destul de inchise. Trebuie sa dureze mai mult.

Eram in ceata. De ce sa dureze mai mult? Voia sa vada prietenii lui ce victima fraiera a mai avut? Sa imi faca poze si sa le puna pe internet? Sa ma insemneze si sa ma dea unor obsedati sexuali si sa le dovedeasca ca sunt bun de aşa ceva si sa ia bani pe mine? Ugh,prea multe ganduri. Dar dacă era sa patesc ceva rau,nu conta atata timp cat am fost sarutat si insemnat de el,de persoana pe care o iubeam cel mai mult,persoana la care ma gandeam mereu,pentru care eram in stare sa fac orice,Taehyung.

Jungkook:
Cat mai ai de gand sa ma amagesti?

A inceput sa rada si eu eram din nou in ceata. Am zis ceva gresit? FUCK,NORMAL CA AM ZIS. El poate voia sa se opreasca aici si eu ca un insetat de p- - ă ce sunt am pus asemenea intrebare. Doamne,da-mi rabdare cu mine,te rog.

Jungkook:
Taehyung..imi pare rău. Nu stiu ce a fost in capul meu de am facut asta.

Am vrut sa mă ridic de pe Taehyung,dar am simtit cum bratele sale ma inconjoara pe la spate si cum fruntea sa statea rezemata de spatele meu.

Taehyung:
Jungkook..nu pleca. Esti singurul care ma iubeste si nu m-a abandonat pana acum.

Am simtit cum hanoracul mi se uda in zona in care era Taehyung cu capul. Lacrimile mele incepusera sa curga precum cascada Niagara atunci cand pielea mea intalnise materialul imbibat de lacrimile sale fierbinti. M-am intors catre el si l-am strans puternic in brate si i-am cuprins buzele intr-un sarut apasat.

Jungkook:
Cat timp sunt eu aici,o sa fii cea mai fericita si iubita persoana. Iti promit.

Tarhyung:
Promiti?..

Jungkook:
Da,Taehyung. Promit.


M-a strans puternic in brate lasandu-si capul pe stomacul meu. M-am uitat la crestetul capului sau,apoi l-am mangaiat si sarutat. Adoram acest tablou. Era un tablou perfect. Tabloul meu perfect. Tabloul nostru

"O sa fiu mereu langa tine,o sa am mereu grija de tine,o,dar cel mai important: o sa te iubesc mereu si o sa incerc sa te fac sa ma iubesti si tu macar jumatate din cat o fac eu,Kim Taehyung."

Dream-||TAEKOOK FF||Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt